Last news in Fakti

16 Февруари, 2018 11:59 13 357 91

Шефът на дирекция "Земеделие" - Пловдив към "Факти": Гледайте си работата!

  • татяна богоева-
  • пловдив-
  • земеделие-
  • аграрно развитие-
  • дирекция-
  • конфликт на интереси

Татяна Богоева отрече тя и съпругът ѝ да са замесени в конфликт на интереси

Шефът на дирекция "Земеделие" - Пловдив към "Факти": Гледайте си работата! - 1

Във "Факти" постъпи сигнал, че шефът на Областна дирекция "Земеделие" - Пловдив Татяна Богоева и нейният съпруг от дълго време са в ситуация на конфликт на интереси спрямо своите работни места и длъжността, която тя заема.

В анонимния сигнал се твърди, че съпругът на Богоева от дълги години работи за фирми от бранша, които изкупуват, арендуват и препродават земеделска земя на територията на област Пловдив. До края на 2017 година Богоева заема позицията на директор в Главна дирекция "Аграрно развитие" за региона, но оттогава насам е директор на самата Областна дирекция "Земеделие" - Пловдив. Длъжност, на която доскоро е била назначена Велина Панчева.

Твърди се, че в структурите на поверената на Богоева областна дирекция и общински служби по земеделие работят лица, които не са преминали конкурс за държавни служители. Те са назначавани за по няколко месеца на различни длъжности с цел, ако се освободи място, да се образува опорочена конкурсна процедура, чрез която тези дадени лица да станат държавни служители, независимо дали отговарят на изискванията.

"Факти" успя да се свърже с госпожа Татяна Богоева, която лаконично опроверга информацията нейното и името на съпруга ѝ да са замесени в конфликт на интереси.

"Няма да отговарям на подобни анонимни сигнали. Подобни твърдения са неверни. Това е извън всякакви норми. Гледайте си работата", заяви Богоева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боцмана

    67 8 Отговор
    Тази ако се е изказала по този начин с този отговор трябва да и се направи проверка веднага. Скапана държава без контрол как си назначават дружките.
  • 2 опорочена конкурсна процедура

    63 6 Отговор
    Е, то остана и да си признае!
  • 3 Един

    49 7 Отговор
    И това лице е назначено за Директор...?!, та то няма дори елементарно възпитание!!! Не съм учуден ето такива хора заемащи ръководни позиции се подиграват с името на цялата Институция

    Коментиран от #23

  • 4 Гост

    24 8 Отговор
    Ами специално за конкурсната процедура и назначените - може лесно да се провери☺
  • 5 Nadq Gulabowan

    45 8 Отговор
    Миналата година кандидатствах на конкурс във областна дирекция земеделие гр Пловдив точно при същата госпожа Богоева която е директор сега и знаете ли какво стана ?
    Спечели другата кандидатка която се явява с мен забравих и името , но месец по късно се разбера ,че спечелилата била колежка и много близка ама наистина много близка(сещайте се) на съпруга на въпросната Богоева и била назначена месеци преди това незаконно да работи докато не я уредят да стане държавен служител..... ПОТРЕСЕНА СЪМ ОТ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ.

    Коментиран от #27

  • 6 От многото

    35 7 Отговор
    Ами така е. Порочната практика си съществува. Все ще се намери някой, който е приближен до шефовете, пък ти си чети и си вярвай в успеха... Безумие, скапана работа
  • 7 Соца

    30 8 Отговор
    Неофициално в Пловдив името на съпруга на тази директорка се разнася като човека решаващ проблеми свързани със земеделие то на областа. Може лесно да бъде проверено 5 години назад къде работи и за кой. Нали попълват декларация за конфликт !!!!! Членове от семействата на началниците в общински служби в областа се занимават със земеделие и то някъде са крупни арендатори ,никой ли не го знае!!!!! Няма кой да го провери в цяла България е така. Всичко е обвързано и се знае, но за съжаление това е един от примерите в които липсва държавата.
  • 8 Журналист колега

    30 9 Отговор
    Ами те колегите явно читаво си гледат работата, но вие госпожо Директор вие си " Гледайте работата" защото заради такива като вас и порочните ви конкурси- нашите деца са безработни..................
  • 9 Мистър Биийн

    11 14 Отговор
    Въпросната Госпожа от години е ценено и известно име в редиците на сектор земеделие за областта и се ползва с широко "доверие" между хората от тази среда

    Коментиран от #10

  • 10 Земеделец

    24 5 Отговор

    До коментар #9 от "Мистър Биийн":

    Хммммм, с широко доверие да им помага срещу някой лев ли ! Колко ли програми в земеделието са им прекарали и сега седят на ясла.
  • 11 гост

    24 3 Отговор
    Преди години брат ми ходи на конкурс за държавен служител, подготвя се, учи, има квалификацията и мина 3 нива като стигна до финален изпит, за който трябваше да се ходи до София. Тогава имаше снегонавявания и задръствания по магистралата, та секретарката се обадила да пита, дали ще закъснеят и т.н. След като минал конкурса, на който брат ми събрал повече точки от другия се оказало, че назначението получава другия, който се бил уволнил преди година и си бил прибрал заплатите за пенсиониране, но сега пак кандидатсва и печели. Странното е, че брат ми не фигурира като кандидат в нито един списък макар и да е преминал нивата, бил е осчетоводен като кандидат и се е явил наравно с другите пред жури. Все едно никога не е подавал документи. Ей това са конкурсите в страна-председател от ЕС. Боко да ходи да брои цигарените кутии без бандерол.

    Коментиран от #12, #14

  • 12 Санти

    20 3 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Така е братленце и на мен се случи същото, но виж в случая хората са подали сигнал и ние трябваше да направим същото чак ме е яд сега като чета статията.
  • 13 Кирчо

    21 6 Отговор
    Тя тази госпожа много отворена..., не стига, че работата й мирише, ами и "гледайте си работа" Изтървала си е нервите Шефката
  • 14 Грую

    11 3 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    "Пий и забрави". Тези конкурси са от Лукаваго! Провеждат се защото са задължени да ги проведат по закон. Комисията за конкурса отдавна е наясно кой е послушният и удобният, който следва да заеме поста, така че ако нямате друга работа ходете по конкурси. Капитализмът в България промени коренно някои сентенции: Преди казваха "Ако имаш вуйчо владика - ставаш поп" , сега всичко стана обратно : "Ако нямаш вуйчо владика - не ставаш поп" . Конкурсите в българия са като в университета на мафиотите: "Та на един изпит мафиотския професор изпитва студентите и влиза първият и професорът го пита: Колко е две и две? Студентът отговатя: Три! Професорът: Добре минаваш! Влиза следващият и пропфесорът пак пита: Колко е две и две" Студентът отговаря: Четири. Професорът вади пистолет и застелва студента с думите "много знаеш"! Влиза обаче следващият студент и професорът пак пита: Колко е две и две? Студентът вади пистолет и застелва професорс с думите "Много питаш".

    Коментиран от #15

  • 15 Към Грую

    10 4 Отговор

    До коментар #14 от "Грую":

    Евала брат! Евала! Браво за синтенциите, с които така описа ситиацията в Бтлгаря!!! Мълчиш- ставаш! Желан, обичан и почитан си! Говориш и започваш пътя Ти да шпориш😅 но ти писва и ставаш Батман, вместо Ватман
  • 16 От Пловдив

    5 9 Отговор
    Тъй като съм от областта, но не в сферата на сектор земеделие, дълго се чудех ... защо такава имитация на ниви Директор, трябва да "замества" Оригинала.. казвам го по този начин, защоти много скоро читателя ще разбере коя в действителност е Г-жа Директорката... Ни както и да е... по нейно време такива излагации там е нямало... Питам господата и госпожите по нагоре в етажите..., защо и кому му трябваше такава кандититура за Шеф..ю
  • 17 Прост

    2 4 Отговор
    И преси всичко беше техно, ама ние работехме и ни учеха за Лидо работи, за лудо не стой. А сега ги учат за толкова да не стават от леглото. И моя е такова л... и само боцка на фейса ама фейса не храни
  • 18 То....тото

    9 8 Отговор
    Все съм виждал да слагат директори, но като този случай в Пловдив няма !
    Хаерлия да му е на г-н Маринов от МЗХ тази директорка с нея ще приключи кариерата му защото е негов кадър. Г-н Борисов да си стегне редиците в МЗХ защото плюят срещу него а той е пич.
  • 19 Гуро

    8 7 Отговор
    Той господин Борисов и идея си няма. Жалко че такива държавни чиновничета оплюват и неговото Име и Чест! Да се махат не са за там!!! НЕ НА КОРУПЦИЯТА и порочната практика!!!
  • 20 Гришата

    4 7 Отговор
    Къде блее министърът , че не направи една проверка на конкурсите :-D ЕВРОПА 2018 г. България
  • 21 Марин

    5 7 Отговор
    Машаллла бе госпожи земеделски директори я покажете на Европа и Европрецедателството как се назначават държавни служители. Браво - Евалла
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ввв

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Един":

    Кадърните хора не са удобни за много от началниците
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ивка

    8 9 Отговор
    Очевидно е колко бързо може да се очернят свестни хора с анонимен сигнал! Анонимната" доброжелателка "можете да срещнете да разпуска в кръчмите на гр. Първомай с много близки /сещайте се/арендатори през работно време.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Запетатайка

    7 4 Отговор

    До коментар #5 от "Nadq Gulabowan":

    Сложи поне една запетая! "За конкурса поне"
  • 28 Оооо защитници моииии

    6 6 Отговор

    До коментар #24 от "Този":

    Дайте името да го наградим поне ,че ви е издал корумпирани държавни чиновничета
  • 29 Болката е голяма работа

    6 6 Отговор

    До коментар #26 от "Факт":

    Накрая да не ви закопчат на стената , чеда мои
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Хахааахахахаха

    7 6 Отговор
    Студено... много студено !
    Виждам как сами в тази дирекция взеха да се оплитат - кой ли ни развали готовите конкурси
  • 33 Мишо Миковъ

    7 5 Отговор
    Въййййй тези в това Земеделие зорлем се оплескаха
  • 34 Гост

    8 0 Отговор
    " Хвалят се хората" кой е по-по-Най😅😅😅
  • 35 фурията

    7 0 Отговор
    Нека се направи проверка по случая.
    То във всяка общинска служба по земеделие има поне по двама или трима служители в конфликт на интереси. Даже на места по службите се назначават сульои пульо, само за да вършат работа на определени фермери. А обикновенните хора да се оправят.
  • 36 селянин

    1 4 Отговор
    вижте светльото белев в раковски земеделието как се уреди и какви ги върши пак -колко пъти трябва да го осъдят даже и министър земеделие ............или друг съд трябва най после да го сложи на място!гражданите питат !
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 селяК

    1 4 Отговор
    проблемът СВЕТОСЛАВ БЕЛЕВ трябва да го решите г-жо БОГОЕВА НАЙ ПОСЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 40 селяК

    1 3 Отговор
    проблемът СВЕТОСЛАВ БЕЛЕВ трябва да го решите г-жо БОГОЕВА НАЙ ПОСЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 41 Земеделец от Селоо

    2 3 Отговор
    Ами тя Госпожата не може в дирекцията си да Решава, Вие искате службите да оправя...?! Това фасимодо не става за Шеф, оплеска работите повече от сещайте се Г-цата
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Селяк

    2 1 Отговор
    Защо напускат служителите госпожо Богоева?

    Коментиран от #44

  • 44 селяК

    1 3 Отговор

    До коментар #43 от "Селяк":

    светослав белев колко пъти трябва да бъде съден -вкл и от министър земеделие за да го натирите с ритници най после !!!!!!!!!
  • 45 Все за все

    3 1 Отговор
    Чудя се и се питам Госпожи и Господа земеделски държавни представители...?!, само при такива ли медийни статии намирате кураж и събирате сили да си вадите "шокаритетните" ризки???☺ Ами я се изправете и си кажете очи в очи публично истината, вместо тук да говорите с недомлъвки и да се плюете! То от км. се вижда, че ОДЗ Пловдив не струва
  • 46 глупак

    1 3 Отговор
    чукнете в гугъл -светослав белев -ад видити колко пъти е съден тоя ,,ценен кадър ,, от земеделието ................и правете извод какви са там!
  • 47 гробар

    1 3 Отговор
    попитайте светльо белев коя чука през работно време - с нивата я кара по аратаменти -ниска -чернокоса .........много зает пак...........и само доноси срещу шефката си дано я бутне та пак да седне той ................ама като е будала тяяяяяяяяяяяя

    Коментиран от #49

  • 48 ковчега

    1 3 Отговор
    интересно светослав белев откъ де има пари да обикаля ресторанти с гаджета през деня ...............ооооо-сетих се -пак стария занаят с пликовете.......браво -нищо старо не е забравил -а и гледа пак директор да става-тъм пък кавоееееееееее
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ракуфчанин

    3 2 Отговор
    Богоева -Светльото ти е харесал мястотоо ....много рови под столя ти -иска го пак!
  • 54 Васето

    2 1 Отговор
    Топло, топлоооо, ама и др ще рови за стола....г-жаааа😁😁😁

    Коментиран от #55

  • 55 познавача

    1 2 Отговор

    До коментар #54 от "Васето":

    БОГОЕВА -НЕ СТОЙ ТАКА -СВЕТЛАНЧО ЩЕ ТЕ ИЗБУГА ....КОПАЕ ТИ ПОД СТОЛА -НЕ УСЕЩАШ ЛИ -ЧАК В СОФИЯТА .........ИСКА ГО ТВОЯ СТОЛ И ТОВА Е -НАПЪЛНИЛ Е ГРАДА С ХВАЛБИ -ПАК ЩЕ СЪМ АЗ----И ГО ЧЕРПЯТ ДАЖЕ!
    ДЕЙСТВАЙ СМЕЛО И РЕШИТЕЛНО -ДА НЕ ГЛЕДАШ ПРОЗОРЦИТЕ ОТ КЪМ ПАРКИНГА!

    Коментиран от #56

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 браниполски селянин

    1 2 Отговор
    от колко селяка по 100лв ..............ох........ама пък поне за тяхно здраве ги изпи с курвите .....е хванаха го пиян да шофира и му взеха книжката за 6 месеца -ама това не се брои...........
  • 58 браниполски селянин

    1 1 Отговор
    Светланчо -тарикат -без разписки събра на селяните по 100 лв капаро за въглища преди години -не ги връща -но ,,недовършена работа ,,.........да чакаме!?
  • 59 Спец

    3 2 Отговор
    До всички невежи коментатори: Какво дъвчете земеделската служба. Там заплатите са унизително ниски, затова напускат хора. А "Факти" не предоставя никакви факти срещу Богоева. Само поръчкови клевети...

    Коментиран от #60

  • 60 помощник спец

    1 1 Отговор

    До коментар #59 от "Спец":

    верно е че заплатати им са малки -но знаят как да си ги умножават...........затова се натискат за там ...че и даже и осъдени пак и пак /справка раковски -светланчо белев/три апартамента направи и надипли за още -ама пак честен..........знае с кого да ортачи ............да го тикак .докато ги омаже !да ви е честит!
  • 61 Юмер

    5 0 Отговор
    Зам.кмета Салимин Руждин ви изигра всички а скоро ще стане и директор на ОДЗ- балъци такива!

    Коментиран от #62

  • 62 пашата

    5 0 Отговор

    До коментар #61 от "Юмер":

    пак ли руждито се гласи -тарикат момче е тоя активист от дпс-но щом има договорка от ,,горе,, да става -но да внимава с теми маймуни по места -особено оня в раковски ...............пияния светльо
  • 63 Бей

    6 1 Отговор
    руждито е копие на директорката......оправят конкурсите....подменят листове....много им върви с управлението и другите НЕЩА сещайте се
  • 64 спомен

    1 1 Отговор
    Светослав Белев и сие пак пред съда
    Бившият шеф на областна дирекция „Земеделие и гори” Светослав Белев и лицензираният оценител на земеделски земи Александър Стоилов ще отговарят пред Окръжния съд за длъжностни престъпления.
    Според прокуратурата, на 24 ноември 2000 година в Пловдив, в качеството си на длъжностно лице, Белев е нарушил служебните си задължения като е сключил договор за замяна на недвижим имот с тъщата и съпругата си.
    При сделката е заменил земеделска земя в землището на Първенец на стойност 26 816 лева, собственост на граждани от Ахматово, всички на стойност 4 816 лева, без тези имоти да са равностойни по количество и качество.
  • 65 спомен 2

    1 0 Отговор
    Бившият директор на областната дирекция "Земеделие и гори" в Пловдив Светослав Белев получи условна присъда от година и половина с 4 г. изпитателен срок и глоба от 1500 лв. за сделки със собствената си съпруга. Окръжният съд призна Белев за виновен, че преди 6 години се е възползвал от служебното си положение и е сключил с жена си Ваня Белева 8 договора за покупко-продажба на недвижими имоти частна държавна собственост. Пет от тях са в село Брани поле, а три - в луксозното предградие Белащица.

    Съдът лиши Белев от правото да заема ръководна длъжност в държавната администрация за срок от 4 г. Магистратите оправдаха другия подсъдим - оценителят Александър Цанков. Той беше обвинен, че е ощетил държавата с близо 51 000 лв., давайки неверни оценки на имотите, които Белев изтъргувал на жена си.
  • 66 спомен 3за честния

    2 0 Отговор
    съдебните дела Светослав Белев направи опит да се докаже на няколко фронта, включително и на медийния. Допреди няколко месеца той бе управител на пловдивския седмичник „Акцент". Справка на електронния регистър ДАКСИ сочи, че Белев е имал участие още в няколко фирми - Агробизнесконсулт, Електростомана 98, Сдружение „Българска асоциация за селски спорт" и Грийнконсулт. Белев все още се води управител на последната фирма, която е собственост на „ Спектърс Юръпиън Корпорейшън" със седалище в Панама.
  • 67 брадвата

    1 0 Отговор
    |


    Бившият шеф на областната дирекция "Земеделие и гори" в Пловдив Светослав Белев е облагодетелствал фамилията си като е продал имоти частна държавна собственост на съпругата си Ваня по занижени цени.

    Коментиран от #68

  • 68 сопата

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "брадвата":

    това за светльото от раковски изглежда като официална справка от съдилищата -малиииииии ако това са им Качествените кадри в земеделието...............??????????ужаааааааасссссссссс
  • 69 Кирчо

    2 0 Отговор
    Г-н М....-в да му мисли ..., ако изобщо е на ясно какви хора работят за М-вото

    Коментиран от #70

  • 70 сопата

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "Кирчо":

    кире -кой е тоя м----в .......нека хората да са известени с истинските имена........знаем кой крепи светланчо-онзи с когото яде -пи -и краде 1998-2002г............не сме ги збаравили още -но ще се ,,оправят,,нещата ...........щом няма прокурори и съдии!
  • 71 сопата

    1 0 Отговор
    киреееее- едно да знаеш-НЯМА НЕДОСЕГАЕМИ!!!!!!!
    ТОВА ГО ЗАПОМНИ!
  • 72 Към сопата

    1 1 Отговор
    Има има щом светланчо още е на влас....без коментар...!?!

    Коментиран от #73

  • 73 сопата

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "Към сопата":

    светланчо ,,е на власт,, защото сопата се въздържа да се развърти ........-само от човешки принципи -иначе и знае и може да почиства из дъно !
  • 74 сопата

    2 0 Отговор
    ..пък тоя зам министер с който се фука навсякъде светлето и плаши гаргите -първи ще се отрече от него .......нищо че е блажил наортачен .светлето като се напие не си знае мярката в хвалби и лъжи .........само да чуе бате Бойко и до там свършва им играта и на двамцата юнаци!
  • 75 сопата

    1 0 Отговор
    не им завиждайте на такива като ,,светланчо,, ....нека трупат смекти още -ще платят всичко -за съжаление понякога плащат и най близките им........
  • 76 глупак

    3 0 Отговор
    само гемишев беше човек на мястото си -но точно такива пречат на ,,работата ,,...затова фадромата трябва да играе и в центъра и по места!но не само да рине .но и да закопава че много вони вече!
    жълтите жилетки с големи чукове!
  • 77 рязан

    2 0 Отговор
    ЗАПОМНЕТЕ -НЯМА НЕПЛАТЕНИ СМЕТКИ -
    КОЛКОТО СЕ БАВИ ПЛАЩАНЕТО -ИМА И ЛИХВИ -СВЕТЛАНЧО ДА СМЯТА ЧЕ ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ОТЪРВЕ ЗАТВОРА !
    ..И ТЕЗИ КОИТО МУ ЕС ДВРЪЗВАТ НА ПИЯНИЯ АКЪЛ СЪЩО...........
  • 78 гробара

    2 0 Отговор
    16-07-2007 г. 19:02 Светослав Белев който е бивш директор на Областната дирекция "Земеделие и гори" в Пловдив и пълномощник на министъра на земеделието и горите беше осъден на година и половина лишаване от свобода условно с четири години изпитателен срок. Съобщението е от Съдебната палата в града. Белев бе признат за виновен в това, че на 17 юли 2001 г. в Пловдив при условие на продължавано престъпление и в качеството си на длъжностно лице е сключил осем договора за покупко-продажба на недвижими имоти с цел лична облага. В сделките е участвала и съпругата му Ваня Белева. Пет от имотите са в с. Брани поле, а три - в с. Белащица, и са частна държавна собственост. Освен наложеното му наказание Светослав Белев е глобен с 1500 лв. Лишен е от право да заема ръководна длъжност в държавната администрация за срок от четири години. Присъдата на Окръжния съд подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Апелативния съд.
  • 79 гробаря

    2 0 Отговор
    Бившият директор на Областната дирекция "Земеделие и гори" в Пловдив и пълномощник на министъра на земеделието и горите Светослав Белев бе осъден на година и половина лишаване от свобода условно с четири години изпитателен срок, съобщиха от Съдебната палата в града.
    Белев бе признат за виновен в това, че на 17 юли 2001 г. в Пловдив при условие на продължавано престъпление и в качеството си на длъжностно лице е сключил осем договора за покупко-продажба на недвижими имоти с цел лична облага.

    В извършването на сделките е участвала и съпругата му Ваня Белева. Пет от имотите са в с. Брани поле, а три - в с. Белащица, и са частна държавна собственост.
    Освен наложеното му наказание Светослав Белев е глобен с 1500 лв. и е лишен от право да заема ръководна длъжност в държавната администрация за срок от четири години.
    Присъдата на Окръжния съд подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Апелативния съд.

    Share
    Още по темата:България

    ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    Спонсорирано съдържание
  • 80 Сашо от сватовча

    3 0 Отговор
    А бе хора вие съвсем изтрещтяхте. като чета и се запитвам.... някоква лична война ли водите в това земеделие...
  • 81 гробаря

    3 1 Отговор
    сашо -много напрежение се е събрало -дано ,,изтрещаването ,, мине само с почистване до дъно на оборите ......до корен-ето десислава дойде вече!
  • 82 НА БАБА ХВЪРЧИЛОВО

    3 1 Отговор
    ОТКРАЙ ВРЕМЕ СИ ВЪРВЯТ НАШИ И ВАШИ И СЕ НАЗНАЧАВАТ ХОРА КОИТО СА ИЗГОДНИ. НА ТЯХ НЕ ИМ ТРЯБВАТ УДОБНИ ХОРА, КОИТО ДА СИ НАТИСКАТ ПАРЦАЛЛКИТЕ ЗАД БЮРОТО И ДА СИ МЪЛЧЪТ, ДОКОТО СЕ ВЪРТЯТ ПАРИТЕ. ИЗ ВСИЧКИ СЛУЖБИ ИМА ХОРА БЕЗ КОНКУРСИ, НО ПО-ЛОШОТО Е, ЧЕ ТЕ ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ТОЗИ, КОЙТО СА ИМ ПОМОГНАЛИ ЗА ПОСТА.

    НЕУДОБНИТЕ?!
    ТОВА СА ХОРА КАТО МЕН.
    НАИВНО ЗАПОЧВАМ РАБОТА, НАЗНАЧЕНА С КОНКУРС, 9 МЕСЕЦА ИЗПИТАТЕЛЕН СРОК ПО ЗАКОН, СЛЕД ТЕЗИ 9 МЕСЕЦА ИМАТ ПРАВО ДА МЕ НАЗАНАЧЪТ НА ПОСТОЯНЕН ДОГОВОР. ЗА ТИЯ ДЕВЕТ МЕСЕЦА ВСИЧКО В СЛУЖБАТА МИ МИНА ПРЕЗ РЪЦЕТЕ. ОСТАВИХА МЕ ДА СЕ ОПРАВЯМ САМА С ЧЕРТАНЕТО, ЗА РАЗКОШ СЛЕД САМООБУЧЕНИЕТО МИ АЗ ОБУЧАВАХ ДРУГИ КОЛЕГИ, КОИТО РАБОТЯТ ОТ ГОДИНИ В СЛУЖБАТА.
    СЛЕДВАХА ДЕКЛАРАЦИИ ПО ЧЛ. 69 И ЗАЯВЛЕНИЯ ПО ЧЛ. 70.
    КОШМАРЪТ ПРОДЪЛЖИ СЪС СПОРАЗУМЕНИЯТА. ОБУЧЕНИЕТО БЕШЕ....... 3 СТРАНИЦИ КАРТИНКИ, ПАК ЧЕ СЪМ НАХАЛНА, ЗВЪНЯХ И ПО МИНИСТЕРСТВАТА ДАЖЕ, Е СЛАВА БОГУ НЗ. КАК, НО ГИ НАПРАВИХ.
    Е ДА, АМА КОЙТО ВИЖДА НЕЩА КОИТО НЕ ТРЯБВА И НЕ СТАВА ИЗТРИВАЛКА НА ТЕЗИ ГОРЕ, НАБЪРЗО ГО СМЕНЯТ С НАГЛАСЕНИ КОНКУРСИ.
    ТИЯ ДВЕТЕ, ПАНЧЕВА И БОГОЕВА, ЗНАЯТ САМО ДА СЕ ПОДПИСВАТ НА ЗАПОВЕДИ И ДОКУМЕНТИ, НО ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАТ ОТ ТЕХНИЧЕСКАТА И ПРАКТИЧЕСКАТА РАБОТА. ГЛЕДАТ РАБОТАТА ИМ ДА ВЪРВИ, ДА СИ СПАЗЯТ СРОКОВЕТЕ, И ДА СИ ВЗЕМАТ ТЛЪСТИТЕ БОНУСИ НАКРАЯ НА КАМПАНИЯТА, А ХОРАТА ДЕТО СЕ ТРЕПЯТ ПО 10 ЧАСА НА ДЕН, ДА ИМ ИЗБУТАТ КАМПАНИИТЕ И ОБИРАТ ВСИЧКИ НЕГАТИВИ ОТ РАБОТАТА С БЕНЕФИЦИЕНТИТЕ, ВЗИМАТ ПО 450 ЛВ. ЗАПЛАТИ.
  • 83 гробаря

    2 1 Отговор
    докато се правят на шефки панчева и богоева светлето им копае под столовете и сака да им седне !нека лапат мухите още !нека се радват на мазните службици още !светльо подрива и чака удобен момент........пък после.........ядене пиене пликове -кеф!и два три апартамента още разбира се!
  • 84 гробар

    0 1 Отговор
    H измoмoтo ĸ зoмĸcĸн и eцĸнитĸлят Mлĸacoндъp Цвĸтaeв Oбвинĸниĸтe cpĸщy двoмoтo ĸ зo извъpшвoнĸ нo пpĸcтъплĸниĸ пe cлyжбo


    Бившият шĸф нo eблocтнoтo диpĸaция "Зĸмĸдĸлиĸ и гepи" в Xлeвдив Pвĸтecлoв Бĸлĸв ĸ eблoгeдĸтĸлcтвoл фoмилиятo cи aoтe ĸ пpeдoл имeти чocтнo дъpжoвнo ceбcтвĸнecт нo cъпpyгoтo cи Hoня пe зoнижĸни цĸни.

    H измoмoтo ĸ зoмĸcĸн и eцĸнитĸлят Mлĸacoндъp Цвĸтaeв, aeйтe издoл нĸpĸoлни eцĸнaи и зo ĸднo гeдинo eщĸтил дъpжoвoтo c пeчти 51 000 лĸвo. Фoaтитĸ cтoнoxo извĸcтни пpи зoпeчвoнĸ нo дĸлeтe cpĸщy тяx в Oapъжния cъд в Xлeвдив вчĸpo.

    Oбвинĸниĸтe cpĸщy двoмoтo ĸ зo извъpшвoнĸ нo пpĸcтъплĸниĸ пe cлyжбo, o cpĸщy Pвĸтecлoв Бĸлĸв и зo личнe eблoгeдĸтĸлcтвoнĸ. H пĸpиeдo 2000-2001 гeдинo зĸмĸдĸлcaият шĸф c лĸao pъao пeдпиcвoл дeгeвepи зo зoмянo нo зĸмĸдĸлcaи зĸми нo близaи и пeзнoти.

    Xpoaтиaoтo билo дo cĸ зoмĸнят имeти в cĸлo, aъдĸтe нямo тъpcĸнĸ, c пopцĸли дe Xлeвдив. Coao нoпpимĸp нo Kopинao Л. и Xĸпo B. тeй cмĸнил ниви зo близe 5000 лв. в c. Mxмoтeвe c дpyги ниви, нe дъpжoвни, пpи тeвo eцĸнĸни нo 27 000 и тe дe нoй-гeлямoтo зĸлĸнчyaeвo бepco в pĸгиeнo - apoй c. Xъpвĸнĸц.

    Hpъx в oaтивнoтo дĸйнecт нo Pвĸтecлoв Бĸлĸв co caлючĸнитĸ нo 17 юли 2001 г. няaeлae дeгeвepo зo пeayпae-пpeдoжбo нo дъpжoвни зĸми cъc ceбcтвĸнoтo мy cъпpyгo.

    Xe мнĸниĸтe нo пpeaypoтypoтo, c тяx дъpжoвoтo ĸ билo eщĸтĸнo.

    H мeмĸнтo бившият oгpeшĸф ĸ yпpoвитĸл нo чocтнo фиpмo, aeятe издoвo cĸдмичĸн вĸcтниa c пpĸтĸнциитĸ дo бъдĸ "бyднoтo cъвĸcт нo Xлeвдив"./mаnnіt

    Коментиран от #85

  • 85 гробаря

    0 0 Отговор

    До коментар #84 от "гробар":

    гешев ще го разчете това -спокойно де -още малко и ще му се сервират сметката ва светлан .........но в райрана пижама!
    да каже как купи три апартамента .................и три списъка с имоти!
  • 86 babata

    0 0 Отговор
    ODZ- Plowdiw е частна фирма на П Б и Д>разбираи......
  • 87 соко

    1 0 Отговор
    Половината от Началниците на ОСЗ, се занимават с бизнеса на половинките си. Имали конфликт на интереси , никои не го интерисува, камо ли шефовете, и те са в играта

    Коментиран от #88

  • 88 селяк

    0 0 Отговор

    До коментар #87 от "соко":

    сега светланчо в първомай ще ,,оправя,, земеделието -в раковски се отърва .........за сега................
  • 89 Киро

    2 1 Отговор
    В Първомай има доста за оправяне и най-вече за прочистване, дано поне сега ако е този Светланчо....., хване здраво юздите, че там нещата отдавна са загубени заради шефката в Пловдив и зам.кметчето в общината

    Коментиран от #90

  • 90 гробар

    2 0 Отговор

    До коментар #89 от "Киро":

    кирееееееее- светланчо знае да оправя пликове и бутилки и булки...............имате ли ги там в първомай?
  • 91 Другар

    0 0 Отговор
    Освен мършата да оправим червея, че мършата там в Пловдивския край мирише от главата на червея, двуглав
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове