Отидете към основна версия

26 Декември, 2018 13:48, обновена 26 Декември, 2018 13:48 10 361 36

Ани Салич гневна на политиците за "Българската Коледа"

  • ани салич-
  • българската коледа-
  • дарения-
  • деца

Защо нашите държавници продължават да молят за даренията на българина, който е с най-ниската заплата в Европейския съюз, за да лекува децата си?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Гледам "Българската Коледа" и си спомням времената, когато милата д-р Кая Памукова в Трета Градска болница слагаше системи на малкото ми момченце, а аз тичах да чета новините на БТВ, защото такива бяха правилата... трябваше да съм на работа.

После колко пъти с малката Хана съм обикаляла "Пирогов" и съм чакала с часове пред ренгена... защото само там лекували травми на деца...

Спомням си, когато на първата "Българска Коледа" Слави Трифонов ме хвана за ръката и излязохме на сцената, за да събираме пари за болните деца. Спомням си и малкия Георги от "Люлин", за който закъсняхме и той почина от левкемия...

Все спомени, с които ще остарявам и ще се питам - Защо нашите политици продължават да молят за даренията на българина, който е с най-ниската заплата в Европейския съюз, за да лекува децата си?
Нима 30 години преход не Ви стигнаха, за да разберете, че без деца няма да Ви има и Вас?

30 години България чака Детската болница за децата на България и Вие не я давате без значение кои сте - леви или десни... Докога?

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини