Отидете към основна версия

3 306 14

Димитър Стоянов: Емил Христов говори за морал! Срам!

  • емил христов-
  • морал-
  • димитър стоянов

Не, те "моралистите" не се извиниха!

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Емил Христов (зам.-председател на парламента - б.р.) говори за морал в политиката при Беновска.

Това коментира главният секретар на президента Румен Радев – Димитър Стоянов.

Сега защитава председателя на КПКОНПИ, че не бил виновен до доказване на обратното. Че комисията е постигнала значителни успехи. Не посочи обаче нито един пример за значителен успех!

Да напомня на г-на Христова, че заседанията на КСНС са закрити. Непознаването на закона за КСНС не го оправдава! Само да напомня на заместник-председателя на 44-тото Народно събрание, че беше председател на временната комисия за проверка избора на нов боен самолет. Колко морал имаше в тази комисия и имаше ли изказвания на втория ден след формирането на комисията, че всички участвали в процеса по избор на нов самолет трябва да си чистят имената?

Морално ли отсъди комисията, на която беше председател и която го изстреля на заместник-председателското място в НС или всичко беше предварително нагласено? Да му напомня ли, че всяка една констатирана "слабост", демонстрира некомпетентността на комисията и на самия и председател. Колко пъти след това излъга в интервюта във вестници и телевизионни предавания? И този човек говори за морал! Срам! Типичен представител на статуквото!

Да му напомня и думите на Цветанов, който заподозря "висша корупционна схема" с участниците при избор на нов самолет. Къде отиде това твърдение?

Морално ли беше?

Извиниха ли се на офицерите и цивилните служители от МО, участвали във всички процеси?

Не, те "моралистите" не се извиниха!"

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини