Отидете към основна версия

8 595 36

Апропо, вие какво правихте на 16?

  • напоителни системи-
  • фолк певица-
  • гняв

Нелогично е "народният гняв" да опира до изпълнителния директор на "Напоителни системи"АД

Снимка: big5.bg
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

След като Нено Димов на този етап единствен опра пешкира за пейзажа с напуканото дъно на язовир Студена, народният гняв опря и до Нена. Снежина Динева, изпълнителният директор на "Напоителни системи"АД, се подвизавала с този артистичен псевдоним като фолк-певица през 90-те. Едва на 16 години. Издала даже два албума, готвела и трети, но...излязла от "системата".

Тези дни медиите напоително напомниха за този сегмент от CV-то на повелителката на тръбите. Всъщност, столичанката никога не е криела това и съвсем спокойно разказа за него още при назначаването си преди 3 години. Тя не се хвърля в креслото на началник направо от сцената. Момичето притежава две висши образования - юридическо и икономическо. Преди да заеме поста изпълнителен директор на „Напоителни системи“, цели 12 години е работила като юрист и ръководител на „Правна дирекция“ във водното дружество.

С встъпването в длъжност веднага въвежда строга финансова дисциплина - свива разходите, оптимизира персонала, вдига приходите. Увеличена е и търговската дейност на дружеството, което отговаря за 21 язовира. Динева твърди, че работи чудесно с областните управители и кметовете по места.

Честно казано, така и не разбираме къде е вината на Снежина Динева, че на 16 години е пяла пред публика. Да, през 90-те се котираше такава музика. Не че днес е по-различен вкусът на българина. Не че и до днес не ни управляват хора, които лепяха банкноти по челата на певиците и стреляха по полилеите в механите през 90-те.

Апропо, вие какво правихте на 16?

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 22 гласа.

Свързани новини