Last news in Fakti

20 Януари, 2020 12:16 8 525 36

Апропо, вие какво правихте на 16?

  • напоителни системи-
  • фолк певица-
  • гняв

Нелогично е "народният гняв" да опира до изпълнителния директор на "Напоителни системи"АД

Апропо, вие какво правихте на 16? - 1
Снимка: big5.bg
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

След като Нено Димов на този етап единствен опра пешкира за пейзажа с напуканото дъно на язовир Студена, народният гняв опря и до Нена. Снежина Динева, изпълнителният директор на "Напоителни системи"АД, се подвизавала с този артистичен псевдоним като фолк-певица през 90-те. Едва на 16 години. Издала даже два албума, готвела и трети, но...излязла от "системата".

Тези дни медиите напоително напомниха за този сегмент от CV-то на повелителката на тръбите. Всъщност, столичанката никога не е криела това и съвсем спокойно разказа за него още при назначаването си преди 3 години. Тя не се хвърля в креслото на началник направо от сцената. Момичето притежава две висши образования - юридическо и икономическо. Преди да заеме поста изпълнителен директор на „Напоителни системи“, цели 12 години е работила като юрист и ръководител на „Правна дирекция“ във водното дружество.

С встъпването в длъжност веднага въвежда строга финансова дисциплина - свива разходите, оптимизира персонала, вдига приходите. Увеличена е и търговската дейност на дружеството, което отговаря за 21 язовира. Динева твърди, че работи чудесно с областните управители и кметовете по места.

Честно казано, така и не разбираме къде е вината на Снежина Динева, че на 16 години е пяла пред публика. Да, през 90-те се котираше такава музика. Не че днес е по-различен вкусът на българина. Не че и до днес не ни управляват хора, които лепяха банкноти по челата на певиците и стреляха по полилеите в механите през 90-те.

Апропо, вие какво правихте на 16?


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 suhar

    50 5 Отговор
    Сложете Глория. Водата ще живне!
  • 2 Паисий

    51 2 Отговор
    Милене, ако не някой "редактор", а ти си допуснал изписването "полЮлей" и "оБира пешкира"...иди си с мир. Може във вашата фамилия ти да си единственият, който може да пише, ама вероятно другите не могат да четат, за да разберат за какво "образование" са си дали парите!

    Коментиран от #25, #29

  • 3 az #Победа75

    45 14 Отговор
    Ами аз както и повечето от българите със сигурност не сме пяли чалга по кръчмите на 16г. с вероятна последваща консумация....!

    Докато тая ГЕРБава калинка го е правила, нали? Че даже и се гордее с миналото си!

    Почувствахте ли разликата???

    Коментиран от #9, #17

  • 4 За водата

    60 4 Отговор
    И е завършила в Нов български! Доста миски и певици завършват там образованието си, но ако ги питаш къде се намира Полша ще кажат, че е в Африка.

    Коментиран от #16

  • 5 Рьоне Артоа

    44 1 Отговор
    Веско Маринов - военен министър!

    Коментиран от #8, #36

  • 6 az #Победа75

    42 2 Отговор
    Види се, от малка я влекът тръбите.... :)))
  • 7 ???

    20 1 Отговор
    Като гл. редактор напиши кой е виновен, а не говори за момичето. Апропо, знам какво правих на 16.
  • 8 Испирател

    29 0 Отговор

    До коментар #5 от "Рьоне Артоа":

    Светльо Витков - на К0лтурата!
  • 9 Егати

    12 12 Отговор

    До коментар #3 от "az #Победа75":

    Но ходехте по кръчмите като лъжехте, че сте на 18. Айде моля ти се, дискотеките на Златните бяха пълни с 16-17 годишни. Като почнете да се преструвате!
  • 10 запознат

    25 1 Отговор
    Проверете кой е баща й. Там ще разберете.

    Коментиран от #19

  • 11 стоян

    22 4 Отговор
    Тя с само миризмата от лайното наречено ГЕРБ..................................
  • 12 АААА

    21 0 Отговор
    Рени е е по- заслужила за този висок пост . Има защитена дисертация . По спомени , започваше така - Като капки закачливо по кристалната водАААА , любовта ми е щастливАААА , като падаща рекАААА . Знам говори водападАААА , казва истина една , няма да си вечно младАААА , не заключвай любовтаАААА.
  • 13 1111

    22 4 Отговор
    ГЕРБ изкъртиха тъпомера.....................
  • 14 Изложените данни

    19 2 Отговор
    за певицата-директор-юпист- икономист не са верни. Не е била 12 г. дилектор на правната служба и др. Обслужвала е правно всички началници, които прокуратурата разследва... което е резултат от нейната дейност, ама отговорност ...
  • 15 Zlatko

    18 1 Отговор
    На 16 години работех 2 месеца(юли и август) - товарач на вагони в Булгарплод. От четвърти клас винаги през лятото намирах някаква работа поне за месец през лятната ваканция. И бях доволен, че сам изкарвам парите си. И така - до 19 години (четвърти курс). И не се чувствам нещастен или недоволен от родителите си, че са ме насърчавали! Чували ли сте за "трудови навици"?
  • 16 Провери!!!

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "За водата":

    Завършила е в УНСС!!!!!
  • 17 Провери!

    11 4 Отговор

    До коментар #3 от "az #Победа75":

    Не е пяла по кръчми, а само на сцена! И всичко е спонсорирано само и единствено от родителите й, защото й е било хоби!!!
  • 18 Бат Ставри

    22 2 Отговор
    А бре кой й търси сметка за когато е била на 16, бе, тогава в Перник вода си е имало. Става дума за доста по-скорошни събития. А с такива "образовани" калинки работата е повече от ясна.
  • 19 Марио

    9 11 Отговор

    До коментар #10 от "запознат":

    Баща й е починал, когато е била на 13! И е бил ветеринарен лекар!!! Колкото и да не ви се вярва, чисто сама със знанията си е постигнала всичко!!!

    Коментиран от #21

  • 20 В България стават чудеса

    16 1 Отговор
    На 14-15 години копаех с баща ми основите на къщата , табан след табан, укрепвахме изкопа. Изхвърляхме пръстта с ремарке , на връщане го пълнехме с пясък , за пясъчната възглавница. В кратките почивки баща ми отваряше плановете , и ме учеше да чета чертежите, арматурите ,бетоните и за опасностите които могат да възникнат. Така ден след ден , година след година , строителен ,обект , след строителен обект , доучих , практикувах , вече 27 години , не съм се излагал , ама как мен никой не ме сложи на някакъв пост , или поне Министър На Регионалното Развитие И Благоустройство.
  • 21 Гнездо на калинки

    20 6 Отговор

    До коментар #19 от "Марио":

    Правилно казваш , сама и със знания е постигнала всичко , а на 16 години в поп-фолка , научаваш най ценният урок в живота . Как да направиш правилният м...т, на правилният човек , и от там бляскава кариера на калинка.

    Коментиран от #22

  • 22 Бачо Киро

    7 0 Отговор

    До коментар #21 от "Гнездо на калинки":

    Де факто отговорът на въпроса на джурналиста е, че ние лепехме банкнотите на челото и, когато беше тя на 16.
  • 23 цитат

    6 1 Отговор
    Караниколов: Няма да се учудя по време на ремонта да е източвана вода
  • 24 Опасна е тази

    10 2 Отговор
    Повелителка на тръбите
  • 25 Кирил и Методий

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Паисий":

    Не са ти благодарили за езиковата бележка, но тихо са поправили правописните грешки. Все пак има надежда и за новите медии.
  • 26 muncho

    1 3 Отговор
    На 16 свирех Megadeath, Slayer, Metallica & Gamma Ray. Но да, разбирам и подкрепям статията. Никак ама никак не е лесно да хванеш микрофона или китарата и на 16 да излезеш да се излагаш пред хората, докато малко от малко се научиш какво се прави и какво не.
  • 27 Диамантен ГУЙ

    4 1 Отговор
    Абе дайте възможност за изява и на Милко Калайджиев, бре.След като не можа да стане кмет, нека поне шеф да стане. :-)

    Коментиран от #28

  • 28 Има време

    8 1 Отговор

    До коментар #27 от "Диамантен ГУЙ":

    Милко ще е следващият Министър На Земеделието И Храните- дялан камък , разбира от животновъдство -" Я елате пиленца при баткооо" , и тук се спира за малко -емоционална пауза - следва въртеливо движение в кръста , и ръцете над главата , така нареченият -гюбек.
  • 29 Милен

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Паисий":

    Кат немаш ко дъ кажеш,за правописа се ловиш. Язе съм роден и отраснъл на село и толкоз си можа. Аре ,лека
  • 30 Хелиос

    1 2 Отговор
    Всички комунисти са безкрайно умни те правят всичко на техният ум дължим всичко те са водата въздуха и ние сме им длъжни за живота ни с едно нещо им се отблагодаряваме с нашия труд и знания с които те постигат успехите си ние просто за рях сме робите с които те жънат успехите

    Коментиран от #31

  • 31 ???

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Хелиос":

    Да разбирам ли, че като си бог на Слънцето си изпарил водата и ако не слушаме ще продължаваш? ☀☀☀
  • 32 Политолог

    3 1 Отговор
    Характерно за червените вещици от Позитано да се ровят в биографиите на хората. И един, незначителен факт извън контекста да извадят и раздухат. Такава е тяхната идеология, натура. Има един виц, когато ги питали руските конструктори на автомобили, колко харчат колите им, а те харчели по 15-20 л. на 100 км...те отговорили:"Вие защо биете негрите".............
  • 33 ira

    4 0 Отговор
    Бях ученичка във френски лицей "Rene Descartes" .
  • 34 Voxdei

    2 2 Отговор
    Хора спрете с хейта, вярно калинки много, но случая не е такъв. Бяхме колеги в университета - не е завършила НБУ, а УНСС. Въпреки визията е рядко интелигентна мацка и човек с невероятна вътрешна дисциплина, която е дори нехарактерна за жените. Нека бъде здрава и да успява, защото на България наистина и трябват млади и компетентни хора
  • 35 Наглост

    2 0 Отговор
    Шефката на "Напоителни системи" вдигна мегакупон насред водната криза: Бившата чалга певица Снежина Динева покани 80 отбрани гости в скъп хотел в Драгалевци, за да ги черпи за рожден ден
  • 36 Ивет

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Рьоне Артоа":

    И на МВР! Да не забравяме кого възпя!