Отидете към основна версия

5 016 107

България не обича, но изнасилва децата си....

  • самоковско-
  • дете-
  • убийство

Детето било захвърлено в шкаф, като непотребна кукла, или използвана вещ

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Може би ще се роди българският Виктор Юго, за да разкаже за момиченцето от тазсутрешните новини. Ще опише така ужасната смърт на една седемгодишна българска Козет, изнасилена и убита в къща на края на Самоковско село, че ще ни се прииска да променим света допуснал това сега, веднага! Това коментира във "Фейсбук" Юлияна Методиева...

Детето било захвърлено в шкаф, като непотребна кукла, или използвана вещ. Възможно е младият убиец, безпросветен и ничии, обитаващ дома си с агресия и неконтролирани хормони, както свидетелстват съселяните му, да се е опитал да укрие следите си от зловещото деяние. Възможно е също така да не е той, нейният братовчед, а да е случайно преминаващ през селото сериен убиец. Могат да се измислят всякакви хипотези, защото 16 годишният не е още официално заподозрян. Все още. Засега сме лице в лице с убийствената категоричност на факта на момичешкото убийство.

Две млади същества, затворени в грозно от самотата детство, са просто криминален щрих за един юнски ден! Да, ако Виктор Юго би бил българин щеше опише безименните старци от онова село, които никога не са обичали момиченцето и грижата за него е планинска абстракция. То за това и си тръгна преждевременно от света и се запъти след страшната болка от насилието към детския рай. Несретата на седемгодишното му съществуване е завършило в кръв и викове. Фактическият ужас остава за нас, чакащите новия Юго.

*Заглавието е на ФАКТИ

Поставете оценка:
Оценка 4 от 26 гласа.

Свързани новини