Отидете към основна версия

5 343 43

Димитър Стоянов: ИТН не успяха да съставят приемливо правителство и сега са “прелъстени и изоставени”

  • димитър стоянов-
  • инт-
  • има такъв народ-
  • правителство

"Ето това е класически случай на бягство от политическа отговорност!", категоричен е разследващият журналист

Димитър Стоянов, Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Както го е подкарал, Слави Трифонов скоро ще обяви, че се оттегля от политиката, защото е бил предаден, разочарован, прелъстен и изоставен. Без значение, че никой не му е обещавал каквото и да е. Най-малко безрезервна подкрепа!".

Това написа в своя публикация във Facebook разследващият журналист от Биволъ и Bird.bg Димитър Стоянов.

"Малко е шизофренно, ама Трифонов заяви, че очаква подкрепа, даде вид, че я изисква и очакваше да я получи, защото счита, че му се полага! При това без да предлага нищо насреща! Най-вече без да предлага прозрачност! Подбирайки екип, който е източник на лоша репутация и скандали! Естествено, номерът не мина. Защото “кирливите ризи” лъснаха! То не бе плагиатство, не бяха несъществуващи докторантури в чужбина, не бяха връзки с ДПС!", пише още той.

"За екипа и избирателите си Трифонов може да е Месия, но това са под 12% от имащите право на глас! За останалите е източник на политическа екзотика! Ей това е синдромът на неразбрания гений в действие - той е гений, а те не го разбират!

Каква изненадваща развръзка, ИТН не успяха да съставят приемливо правителство и сега са “прелъстени и изоставени”! Ето това е класически случай на бягство от политическа отговорност!", смята още Димитър Стоянов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 55 гласа.

Свързани новини