Отидете към основна версия

6 306 54

Петър Бояджиев: ГЕРБ е талибанска сган, организирана на криминален принцип

  • герб-
  • закон за нсо-
  • петър бояджиев-
  • нсо

"Това бяха хуни в нападение на парламентарната трибуна", възмущава се политическият емигрант от поведението на парламентарна група на ГЕРБ

Петър Бояджиев, снимка: dsbg.com
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар във Фейсбук на политическия емигрант Петър Бояджиев:

Тази сутрин видях с очите си как талибаните на ГЕРБ с телата си защитаваха привилегиите си и тези на началниците им в Закона за НСО. Видях с очите си как, ако зад тях беше руският шмайзер, както след 1944 година, в парламента щяха да нахлуят шмайзерите и да откарат в централния затвор несъгласните с тях, както навремето Никола Петков.

Това бяха хуни в нападение на парламентарната трибуна. Едва се сдържаха да не набият председателя на парламента. Греши Христо Иванов, надявайки се, че с тази сган може да се направи нещо, ако се разделят с Борисов. Това е талибанска сган, организирана на криминален принцип и много добре обучена като бойно куче.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 110 гласа.

Свързани новини