Отидете към основна версия

8 987 61

Да се преброяваме и да закриваме цирка

  • експерти-
  • магистрала хемус-
  • герб-
  • виолета комитова

Жална ни майка, ако "най-великите" експерти са в ГЕРБ

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Имаме един т.нар. национален обект, както се казваше по времето на социализма за по-грандиозните начинания - магистрала "Хемус". И 1/3 от нея се е строяла незаконно.

Министърът на регионалното развитие Виолета Комитова едва ли страда от рядко психическо заболяване, което я кара да спира строежи, защото я е страх от валяци и багери. Няма идиот, който да спре строителството на АМ "Хемус", просто защото му е кеф. Някакъв мракобесник, който иска да отнеме хляба на работниците, а Северът да тъне в тиха и безподобна мизерия.

Това и Дейвид Линч, който е горд притежател на цяла изгубена магистрала, не би го проумял.

За да допуснеш такава небрежност и да строиш без изрядна документация основния обект на държавата, който трябва да възроди територията на север от Стара планина, значи си се олежал в самодоволна 12-годишна безалтернативност. И въобще не си разглеждал управлението си като нещо временно.

Only God can judge me.

Според чутовните всякакви трегери от ГЕРБ нищо не става от "тези новите", а специално Комитова хал хабер си нямала от управление.

Ако наистина най-великите експерти са били в ГЕРБ, дайте да се преброяваме и да закриваме държавата. Защото тези се връщат със страшна сила.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 99 гласа.

Свързани новини