Отидете към основна версия

13 772 55

Цън Цон: Имам чувството, че един и същи шизофреник пише публикациите на Слави и Петър Илиев

  • д-р петър илиев-
  • слави трифонов-
  • цън цон-
  • публикации

Ясно е, че си играете с емоциите на хората – няма лошо. Само не на толкова ниско ниво, моля. Разваляте репутацията на свестните лица в партията

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Имам чувството, че един и същи шизофреник пише и постовете на Слави, и туитовете на Н.Пр. гл. ас. д-р Петър Илиев. Те достойно се конкурират с лайфовете на Борисов по наглост и липса на всякаква логика и срам.“

Това написа вчера във Facebook публикация Цън Цон, председател на съвета за икономически и дипломатически отношения с Китай.

„Първо, не се стигна до съставяне на правителство може би точно от такива почтени лица. И благодарете на господ, че така и стана, че кой знае какви щяхте да ги надробите с подобни министри.

Второ, щом вие не бихте могли да знаете дали е плагиатствал пичът с безспорното име, защото не сте били специалисти – е, вчера Етичната комисия на СУ ви каза. Плагиатствал е. И сега какво?

Трето, Н.Пр. докторът не е бил във властта и не е отговарял за магистрали, пари и каквито и да е било, свързано с власт, но беше на път това да стане – по ваше предложение и настояване.

Четвърто, ако не искаш да ти се случи това, което се случи на Петър Илиев, просто не преписвай, когато издаваш книга. Или преписвай, но не бъди нагъл. Или преписвай, бъди нагъл, но не го показвай в национален ефир. Общо взето, Пешо Ксерокса направи всичко, което не трябваше да прави. Представям си като министър какво щеше да стане.

Ясно е, че си играете с емоциите на хората – няма лошо. Само не на толкова ниско ниво, моля. Разваляте репутацията на свестните лица в партията“, заключва Цън Цон.

Цън Цон е български бизнесмен от китайски произход, дошъл в България на 4-годишна възраст. Завършил е Политически науки в НБУ, притежава компания, занимаваща се със земеделие, председател е на Съвета за икономически и дипломатически отношения и е съветник в Дипломатическия институт към МВнР по въпроси, свързани с Китай.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 106 гласа.

Свързани новини