Отидете към основна версия

4 019 35

Слатински: ГЕРБ и ДПС ако могат ще удавят Промяната в капка цианкалий

  • слатински-
  • герб-
  • дпс-
  • удавят-
  • промяната-
  • цианкалий

Но как ще се спасим от бояджиите и нагаждачите, мошениците и въжеиграчите, които козината ще си сменят, но хищния вълчи нрав не, пита експертът по национална сигурност

Снимка: Нова телевизия
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Проф. Николай Слатински коментира последните политически събития у нас на личната си страница във Фейсбук.

"Как се вземат завоите, чувате ли съсканията и писъците на гумите??
Преди няколко години един интелигентен и родолюбив приятел ме попита за съвет къде, в кой университет може да се реализира модерен комуникационен проект с цел повишаване на качеството на образователния продукт. Финансирането щеше да дойде от САЩ.
Насочих го към ректор на престижно висше учебно заведение.
Този ректор подскочи като ужилен, каза, че с подобни едва ли не вражески пари той проекти в повереното му учебно заведение няма да осъществява. И провали реализацията на перспективния проект в това учебно заведение. От което спечели друг университет.
Сега, уплашен от Промяната и правейки плонжове пред нея в името на своето користолюбиво оцеляване, въпросният ректор ляга и става с химни и осанни в чест и прослава на американската посланичка. Той е вече американофил от тежка категория...
ГЕРБ и ДПС са ясни. Те са отявлени и открити саботьори на Промяната. Те искат и ако могат ще удавят Промяната в капка цианкалий.
Но как ще се спасим от бояджиите и нагаждачите, мошениците и въжеиграчите, които козината ще си сменят, но хищния вълчи нрав не..."

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 59 гласа.

Свързани новини