Отидете към основна версия

12 238 248

Гномът от бункера упорито ще си въобразява, че може да завладее света

  • татяна кристи-
  • русия-
  • владимир путин-
  • бункер-
  • гном-
  • украйна-
  • война-
  • руснаци

Остава да разберем дали в обкръжението на Путлер са останали хора с малко мозък, които да спрат обезумелия диктатор

Снимка: БГНЕС/ EPA
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар във Фейсбук на Татяна Кристи:

Русия е в абсолютна безизходица, поставила се в нея от кървавия си диктатор. Каквото и да предложи Украйна - за Русия е поражение. На каквото и да се съгласи тя (ако се съгласи), не може нито да се вярва, нито да се разчита, докато джуджето от бункера е на власт. Русия няма полезен ход, защото се постави в безизходна ситуация, поради тоталната глупост на кръвожадното си диктаторче. Ако се сключи мир с Украйна на базата на обещан украински неутралитет и руските войски се изтеглят с подвити опашки от Украйна, провокациите и локалните конфликти, инициирани от Русия, няма да спрат. Няма да спрат и опитите за убийство на Зеленски. Няма да спрат и опитите за дестабилизация на Украйна – с диверсии и купени политици и всякакви наемни боклуци, които са готови да се продадат за копейки. Но Украйна твърдо ще върви към европейска интеграция, а гномът от бункера упорито ще си въобразява, че може да завладее света. Докато не му сложат усмирителна риза, светът няма да има покой. Путлер е изчистено от хуманност зло. Такова не се среща често, но се появява от време на време, за да напомни колко трябва да се пази демокрацията от тирани. Защото подобни изверги с голяма власт и ядрено оръжие са заплаха за цялото човечество.

Путлер е към края на живота си. Той дори няма и живот! Защото какъв живот е това да живееш като къртица в бункер и да се криеш от света и дори да нямаш мъжеството да се покажеш пред него с жената, която с години оплождаш. А вместо това я криеш във вила в Швейцария. Путлер вероятно осъзнава, че наближава края на живота му. Това го прави бесен и непредсказуем и невероятно глупав. Путлер вероятно знае, че каквото и да направи е обречен. Той е отритнат от света, презрян, подиграван, ненавиждан и е от ония мерзавци, които могат от злоба да пометат всички останали към пропастта към която са се запътили самите те. На изчезващия путин не му пука за никого освен за собственото си жалко съществуване (или несъщестуване).

Този тиранин ще влезе в учебниците заедно с другия изверг – незначителния австрийски ефрейтор със същите комплекси за малоценност, който също си играеше на световна доминация, докато не си разцепи черепа. Но съм убедена, че путин е по-страхлив от нацисткия си австрийски аналог и няма да посегне на себе си. Сигурна съм, че ако ефрейторът на Третия райх, имаше ядрено оръжие не би се поколебал да го използва. Остава да разберем дали в обкръжението на Путлер са останали хора с малко мозък, които да спрат обезумелия диктатор.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 277 гласа.

Свързани новини