Отидете към основна версия

11 715 41

Стефан Гамизов: Последният шеф на Комсомола ще надзирава ББР, това е наглост

  • росен карадимов-
  • ббр-
  • гамизов

Не ми е известно последните ръководители на Хитлерюгент, след 1945 да са ги назначавали да ръководят банки, пише експертът

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Добре, честно, на какво прилича това да видиш, че днес Росен Карадимов, първи секретар на Централния комитет на Димитровския комунистически младежки съюз, ДКМС (21 декември 1989-27 февруари 1990), е назначен в надзора на Българска банка за развитие?

Не знам и не ми е известно последните ръководители на Хитлерюгент, след 1945 да са ги назначавали да ръководят банки, които финансират развитието на Германия.

Това не е скандално!

Това е показателно за цялата наглост на управляващите ни проруски посткомунистически групи от хора, които виждайки неизбежния разгром на диктатурата в Москва, по най-нагъл начин демонстрират, че няма да предадат властта си над България и ще потиснат всяка съпротива срещу установяване на нормална демокрация без грабежи и корупция.

Маските паднаха напълно благодарение на тъпотата на диктатурата в Москва да започне война срещу демократична Украйна и нашите маскари “блеснаха” с истинските си лица на посткомунистически готови на всичко за власт и пари хора.

Ужасени са, че без руската диктатура може режимът им да рухне и бързат да се окопаят като руска окупационна армия на левия бряг на Днепър.

(Материалът е от фейсбук страницата на Стефан Гамизов)

Поставете оценка:
Оценка 4 от 102 гласа.

Свързани новини