Отидете към основна версия

2 160 90

Годишните приходи на компанията "Уолт Дисни" са по-големи от приходите на цялата руска оръжейна индустрия

  • русия-
  • бвп-
  • руска икономика

Разликата е още по-голяма, защото всъщност от тези 1,5 милиарда БВП на Русия, 95% са от суровини, от които 70% са нефт и газ и само 5% от промишленост, вкл. оръжейна

Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Когато някоя клета скъсана рубашка Ви говори за руска икономика, вижте данните на Световната банка, съставени от данните, които предоставят националните банки.

Това коментира във "Фейсбук" Георги Георгиев.

Брутният вътрешен продукт (производство) на Руската федерация, сравнен с този на Германия, Франция, Обединеното кралство и Италия.

Въпреки, че разполага с огромна територия и ресурси, Русия има тройно по-малко производство.

Разликата е още по-голяма, защото всъщност от тези 1,5 милиарда БВП на Русия, 95% са от суровини, от които 70% са нефт и газ и само 5% от промишленост, вкл. оръжейна.

Годишните приходи на компанията Уолт Дисни са по-големи от приходите на цялата руска оръжейна индустрия.

Мнозинството от руснаците всъщност живеят от подаянията на централната власт чрез преразпределение на полученото от суровините.

Да не говорим, че това е брутална форма на паразитиране на една империя, която е завладяла и поробила 200 народа, чиито земи днес експлоатира.

Аз лично не мога да се сетя за някаква руска стока, било то телевизор, смартфон, компютър, автомобил, климатик, храни, лекарства, дрехи, парфюмерия и козметика, които мои близки, познати или колеги да са ползвали през последните 30 години.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 72 гласа.

Свързани новини