Отидете към основна версия

2 801 46

Илиян Василев: Митрофанова не трябва да бъде гонена, тя е тотално изхабен "актив" на руската дипломация

  • илиян василев-
  • елеонора митрофанова-
  • актив-
  • руска дипломация

Тя представлява прекрасно същността на Путинова Русия - гневна, мразеща, озъбена, недоволна, мрънкаща - без грам идея, че по този път, разривът в отношенията просто се случва. Но не ние нападнахме Украйна, нали?

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на бившия посланик на България в Москва и енергиен експерт Илиян Василев във Фейсбук

Митрофанова не трябва да бъде гонена, тя е тотално изхабен "актив" на руската дипломация, дискредитирана до степен да не може да направи нищо съществено за своята страна. Благодарение на публичните си изцепки ограничи контактите си до маргиналите в българската политика.
Вчера е дала интервю за ТАСС, което е жалейка по несъстоялата и се мисия и плачевното състояние на двустранните отношения. Ние сме виновни, непризнателни и т.н. Хубавото е, че вече не говори, че българския народ не одобрява политиката на правителството - тоест престанала е да се изживява като говорител на "българския" народ.
Жалейката основно е за паметниците на СА, защото разбира, че влакът е напуснал гарата и те ще бъдат премахнати.
От тук има два пътя - единият е да активира агентурната си мрежа, а чрез нея всякакъв тип оргпрестъпност и свързани с Русия медии, за всякакъв вид зулуми /и това го наблюдаваме/, от друга да плаши с Русия и нейното възмездие, заради нашата неблагодарност. Но това плаши само кремлинофилите, тоест нейните хора.
Медиите, които мълчат за разкритията около Бабаков и Воробьов, което е най-големия публичен пробив в разкриването на руските агентурни мрежи на най-високо равнище, услужливо ретранслират посланията и, СЕМ е медийното НСО на руските интереси, включително на посолството.
И тъй като съзнават, че защитата на Червената армия е кауза пердута - защото същата тази армия днес нахлу в Украйна, се опитва нескопосано да прехвърли непризнателността върху Руско-Турската война и искането за смяна на държавния празник - 3 март.
От интервюто личи безсилие. За това оставете Митрофанова - тя представлява прекрасно същността на Путинова Русия - гневна, мразеща, озъбена, недоволна, мрънкаща - без грам идея, че по този път, разривът в отношенията просто се случва. Но не ние нападнахме Украйна, нали?
Дождались.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 65 гласа.

Свързани новини