Отидете към основна версия

3 962 29

На Герена не виреят палми, на Герена вирее Свободата !

  • левски-
  • герена-
  • палми-
  • сираков-
  • стоилов-
  • мъри-
  • купа-
  • свобода

С Мъри се завърна и Левскарщината! 

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Свободата, Санчо!

Свободата в левскарското мислене реши Наско Сираков да вземе акциите на клуба и да ги „ПАЗИ”!

Сираков се превърна в пазителя на „синята” идея, пазителя на „синята” ценност!

Сираков върна Станимир Стоилов – неговата неразделна половина, отново в Левски.

С Мъри, както го наричат на стадион Георги Аспарухов се завърна и Левскарщината! Не само това със Стоилов се завърна и професионализмът и Честността! Именно точно това обеща на „сините” привърженици той – Работа и Честност!

Последвалите събития вече ги знаят всички. Спортно-техническите са очевадни. Стоилов изгради комплексен, стойностен, конкурентен отбор, който спечели и трофей – Купата на България за сезон 2021/22. Работата на специалиста се вижда във всеки отбор, в който той е работил в кариерата си. „Болната” тема за селекцията също бе в полза на Стоилов по времето на престоя му в Левски и дълги месеци след неговото напускане.

Да, треньорът извел Левски до груповата фаза на Шампионската лига работеше във време, в което парите се даваха от бетинг компания с име и лого на тропическо дърво.

И точно тук дойде раздора. Стоилов не е просто треньор в Левски. Той е привърженик. Той мисли и има визия как клубът да трупа дивиденти и титли.

Тук е и разминаването. Мисленето привърженик, стратег на „синята” идея се сблъска с мисленето на комерсиалната идея на спонсора. И това може би не е най-лошото, а по-лошото е, че привърженическото – честно мислене на хасковлията се сблъска с комерсиалната зависимост на цяла фамилия ! Фамилия, „биеща се в гърдите”, че Левски е над всичко, но показваща ежеседмично, че обвързаността със спонсор с лого на тропическо дърво скрито и явно им е констаннта.

Е, на Герена палми не виреят ! На Герена властва Свободата!

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 55 гласа.

Свързани новини