Отидете към основна версия

2 054 35

Американските медии са възхитени от Париж!

  • франция-
  • олимпиада-
  • божидар чеков-
  • туристи-
  • спорт

То превръща Олимпийските игри във вид "Симфония на хармонията

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

След упреците за Богохулството, отразено в церемонията на отриването на Олимпийските игри и коментарите на New York Times, които определиха откриването като съчетание на Кич, Изкуство и Мода, кореспондентите на останалите медии поеха щафетата на информацията.

Според тях, организаторите са реализирали изключително оригинална идея - терените, игрищата и пистите да са в самия град. По този начин в едно и също време любителите на спорта са туристи.

Пратеникът на Washington poste е възхитен от съчетанието между исторически паметници и спортни терени. По този начин любителите на спорта следят надпреварата и обогатяват общата си култура.

Прекият достъп до архитектурните забележителности, според американският журналист, е изключително постижение. То превръща Олимпийските игри във вид "Симфония на хармонията".

Кореспондентите на Vogue са на същото мнение. Публиката се наслаждава едновременно на състезанията и има достъп до най-престижните архитектурни реализации в света, като Grand Palais, моста Александър III, l'Esplanade des Invalides и разбира се - Версай.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 54 гласа.

Свързани новини