Отидете към основна версия

1 828 2

Реал се сети за Почетино след погрома от Барселона

  • реал (мадрид)-
  • маурисио почетино-
  • тотнъм

Назначението изглежда логично и за двете страни

Снимка: БГНЕС

Реал (Мадрид) отново мисли за назначаването на Маурисио Почетино на поста старши-треньор, пише английският таблоид The Sun. Подобен съюз е логичен предвид последните събития около двете страни.

Реал има треньорски проблем, тъй като през този сезон удари греда на два пъти с Хулен Лопетеги и Сантиаго Солари. Аржентинецът се очакваше да стабилизира отбора след неудачния старт на сезона, но резултатите и играта на тима никак не впечатляват. Последният пример е загубата от Барселона с 0:3 за Купата на Краля в сряда. В последния кръг от "Ла Лига" Реал пък победи като гост Леванте след абсурдна дузпа в негова полза. Въпреки това тимът е трети в класирането, на 9 точки зад лидера Барселона.

От своя страна Маурисио Почетино изглежда изчерпан за Тотнъм. "Шпорите" нямат прогрес в играта си, трудно могат да постигнат нещо повече от топ 4 в Англия, а трофеят в Шампионската лига също изглежда като прекалено висока цел. Така амбициозният Почетино може да потърси по-голямо предизвикателство, каквото със сигурност е постът в Реал.

Почетино има договор с Тотнъм до 2023 година, а Тотнъм ще поиска 40 милиона паунда от кандидатите за разтрогването му.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини