Отидете към основна версия

5 032 13

Motorola представи интересен смартфон с конкурентни характеристики

  • motorola-
  • edge-
  • 30 pro

Флагманът Edge 30 Pro дебютира по-рано днес

Motorola се цели в клиентите на високия клас смартфони с ново устройство с много конкурентни характеристики. Представеният по-рано днес Edge 30 Pro се отличава с последно поколение процесор, 12GB RAM памет и ярък дисплей.

Започвайки с екрана с диагонал от 6.7 инча, той предлага pOLED технология, 10-битови цветове, Full HD+ резолюция и честота на опресняване до 144Hz.Дисплеят поддържа и работа със стилус, като например новият Smart Stylus с над 4000 нива на натиск.

Камерите са общо четири на брой, като основната оптика включва 50MP сензор с бледна F1.8, 50MP сензор с ултраширокоъгълна камера, действащ още като оптика за макро снимки, както и 2MP сензор, който допринася за по-голяма дълбочина при кадрите. Предната камера е с резолюция от 60MP, тя е разположена в горната част на дисплея в централната част.

Процесорът е Snapdragon 8 Gen 1, а смартфонът предлага още 12GB RAM и 256GB място за съхранение. За по-добър звук допринася Dolby Atmos технология, а типично за повечето смартфони в последната година се предлага и 5G свързаност. Батерията е с капацитет от 4800мАч и позволява бързо зареждане с до 68W. Цената на модела е 800 евро.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.

Свързани новини