Отидете към основна версия

1 941 7

Най-новото електрическо предложение на Maserati е… яхта

  • maserati-
  • tridente-
  • vita power-
  • яхта

Компанията си партнира с Vita Power

Maserati пренася електрическия лукс в открито море. Емблематичният италиански автомобилен производител представи Tridente - зашеметяваща изцяло електрическа моторна лодка, създадена в сътрудничество с компанията за морски технологии Vita Power.

Tridente може да се похвали с елегантен, 34,4-метров корпус от въглеродни влакна, украсен с емблема на Maserati. Яхтата побира до 10 пътници, като предлага просторна слънчева палуба със зона за плуване, душ и многофункционален кокпит, който се превръща в място за хранене. За тези, които търсят бягство на сянка, скритата кабина в носовата част разполага с легло и малка тоалетна.

Задвижването на Tridente е с изцяло електрическа мощност от Vita Power, генерираща 592 конски сили. Батерията е с капацитет 252 kWh и макар Maserati да не разкрива официалния пробег, те ни уверяват, че той може да бъде зареден за по-малко от час, като се използва специалната морска инфраструктура за бързо зареждане на Vita Power.

Луксът си има цена и Tridente не прави изключение. Този електрически плавателен съд е с висока цена от 2,5 млн. евро която надхвърля дори най-екстравагантните предложения на Maserati за пътища и писти.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини