Отидете към основна версия

13 397 100

Премиерът: Ми кажете едно "благодаря"

Миграцията ни е нулева, помолихме мюсюлманите да си седят вкъщи за Размазана

Снимка: БГНЕС

"Разбирам колко им е тежко на хората вкъщи. Чух сутринта, че колегите от БСП били сезирали КС за това, че хората под карантина ги следели по джиесемите им – в Гърция не можеш да излизаш от вкъщи без да уведомиш властите, в Испания можеш да отидеш до магазин и толкова. В България можеш да отидеш 46 пъти до магазина и да не се спреш! До аптеката, банката, и др". Това заяви на пресконференция в МС премиерът Бойко Борисов след проведена видеоконферентна връзка на Европейския съвет.

"Страхотен проблем е миграцията в Европа в момента. Пищят кански държавите за релокация. Напълнени с мигранти, а не могат да ходят никъде. И нашите съседи – Малта, Кипър, Гърция - България нула миграция. Затворихме границите, защото заради празниците почва движение – молихме християните по Великден, сега молим мюсюлманите за Рамазана – разбрахме се, че това е акт за неразпространение на болестта", продължи премиерът.

"България няма проблем с релокацията – ми кажете едно „благодаря“! Защото това не е даденост и в никоя друга държава го няма това, изтъкна Борисов.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 59 гласа.

Свързани новини