Last news in Fakti

8 Август, 2018 12:51 8 099 41

Синът на Бенчо Бенчев: Баща ми е в критично състояние

  • бенчо бенчев

„Баща ми е настанен в интензивното отделение на частна болница в Бургас, откъдето излизам в този момент и ви моля да не се злоупотребява с тази информация.

Искам малко спокойствие – заради майка ми Мария, която също не се чувства добре.

От снощи се разкъсвам между нея и баща ми, който продължава да е в критично състояние – нервната му система не издържа на натоварването от миналия петък до вчера следобед. Срина се напълно след вечерните новини. Затова извикахме линейката“. Това заяви пред Флагман.бг синът на Бенчо Бенчев - Георги Бенчев в 10 часа, излизайки от частна болница в Бургас, където политикът е настанен при строга конфиденциалност от вчера вечерта, след като е получил остра сърдечна криза, кръвното му е скочило критично и е загубил говора си.

„Истината е, че той бе тръгнал миналия четвъртък на изследвания в истанбулската болница „Джон Хопкинс Хоспитал”, но винаги е бил много горд на тема „мъжко достойнство и кураж” и не даваше да се споменава за напредналия стадий на болестта му „Паркинсон”. Затова твърдеше, че е по бизнесдела – не искаше да гледат на него като на болен човек. В истанбулската болница работи най-добрия специалист по неврология в тази област, който го консултира и назначава лекарствата му. В мерцедеса, с който пътуваше, са и документите с насрочените дати за въпросните изследвания. Жалко е, че се получи толкова неприятна ситуация“, заяви Героги.

„Оскърблението в политически план за него е прекалено голямо. Току-що ми каза, че настоява контролните органи на държавата да ревизират бизнеса му, защото е спокоен – платил си е данъците и няма скрупули. Счетоводството му е изрядно“, сподели синът на Бенчев.

Георги Бенчев, който живее със съпругата си Стела и двете им деца във фамилната къща на баща си в жк „Меден рудник”, каза още, че самият той не се интересува от политика, а само от земеделски бизнес.

На излизане от болницата той уточни, че заминава за полето в карнобатско, където фамилията обработва собствени и арендувани около 30 хиляди декара, засети с пшеница, ечемик, царевица и рапица. По-голямата част от площите били ожънати, но организацията по съхранение и износа на зърното била по-сериозна, отколкото самата жътва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hmhmhm

    69 2 Отговор
    Споко , кат замине ше караш Ролса - ти нали знаеш как да крадеш , за да го зареждаш !
  • 2 аре де

    55 2 Отговор
    А дано , един кърлеж по-малко на хранилката!
  • 3 Рамбо

    73 2 Отговор
    Айдееее....!!!! ЦИРКА ЗАПОЧВА !!!!!!!!!!!

    Коментиран от #19

  • 4 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    42 1 Отговор
    Пунтира преял със луканка

    Коментиран от #20

  • 5 хаха

    39 1 Отговор
    Тая свиня ненаяла се в критично състояние ? ахахахахаха
  • 6 Разстроен

    35 1 Отговор
    Ши съ разплача
  • 7 hmhmhm

    32 0 Отговор
    За тоя кръв няма ли да събират ?
  • 8 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    27 0 Отговор
    след като е получил остра сърдечна криза, кръвното му е скочило критично и е загубил говора си.

    Тука обаче проговорил ....„Оскърблението в политически план за него е прекалено голямо. Току-що ми каза, че настоява контролните органи на държавата да ревизират бизнеса му, защото е спокоен – платил си е данъците и няма скрупули. Счетоводството му е изрядно“, сподели синът на Бенчев.
  • 9 CUKOVSKI

    24 1 Отговор
    A BE,KOGATO GI ARESTUVAT PRESTAPNIZITE SE RAZBOLYAVAT.
  • 10 ПЕЕВ

    43 0 Отговор
    А КОГА КРАДЕШЕ НЕ РЕВЕШЕ.
  • 11 Хуго Щиглиц

    29 0 Отговор
    Горкият човек, дано да се възстанови по-бързо, че да можем да го убием с камъни. Няма като варвари да млатим болен чу'ек, я. Не сме животни, цивилизовани хора сме.
  • 12 Лещан

    18 2 Отговор
    Важното е сега простия и деградирал псевдо народ наричащ себе си нагло "нация" без да знае значението на думата, важното е да не протестира когато съда го пусне на свобода влачи делото 3-4 години и накрая тайно тайно го "осъди на 3 години условно.
    Нали срещу съда е нямало протести последните 10 години. Там всичко работи и изобщо не цари безнаказаност.
  • 13 Stefko 88

    26 0 Отговор
    Защо един не отиде като мъж да каже : да аз бях, пушките са мои , натоя съм плащал , това откраднах! Поне да го запомня с нещо достойно в недостойния му живот.
  • 14 Драган

    21 0 Отговор
    Ами ако чак толко е оскърбрен и не може да го понесе, да направи като японците! Просто да не го понася и да сложи край!
  • 15 ЖПеец

    14 0 Отговор
    Айде сега ще го изкарат болен за да няма недоразумения.
  • 16 Активен Борец

    13 0 Отговор
    Само смъртта му ще изтрие този СРАМ !!!
  • 17 Чичо

    15 2 Отговор
    И той като всички бандити ,кадци и мошеници за да спаси дереджето веднага в болница.Как да го задържат и съдят като фонд плащал на полицаи и съдии, на следователи и прокурори????Ще го изкарат света вода ненапита,и него и очите и бараварстях и изправите....Няма трафиканти , рекетьори имародери.Всички са честни бизнесмени работещи за ГЕРБ.
  • 18 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    12 0 Отговор
    Еее бенчооо баща ти така ли е правил на фронта еееее нали сте яка комунистическа жилка и комунягите сте от железо бреееее ка така загуби образ и картина нали се бориш против капитализма и империализма? Нали западното е упадъчно що си зел все от най скъпите западни лимузини?що не взе 10 лади да насърчиш производството във ссср и сив?
  • 19 Ххххх

    16 0 Отговор

    До коментар #3 от "Рамбо":

    Да му влезем в положението. Болестта е сериозна и затова е бил там Митьо Очите. Да го държи за ръчичка.
  • 20 MM333

    2 6 Отговор

    До коментар #4 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Имам съмнения ,че си изписал неправилно профила си.Не е трябвало да пишеш Т О Ш И Б И Я Н, а ШИБАНЯН.

    Коментиран от #26

  • 21 АЛЕКС

    7 0 Отговор
    пОснах сАлза
  • 22 Ахаха

    8 0 Отговор
    Ами дано да пукне за да спрат терзанията му
  • 23 Ахаха

    10 1 Отговор
    Бенчо бил от БСП а лежи в гирбаджийска болница
  • 24 Херо

    10 0 Отговор
    Синът на дебелака лъже.
  • 25 локомотива

    10 0 Отговор
    БРАВО НА АДВОКАТИТЕ НА бенчо,ТРУДНО ЩЕ ИМ Е НО ЗАПОЧВАТ ДОБРЕ,САМО ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ДА ПОДМЕНЯТ ИЗСЛЕДВАНИЯТА КАКТО ТРЯБВА.
  • 26 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 1 Отговор

    До коментар #20 от "MM333":

    За тебе ще се кръстя ебамешибиян муахахаха
  • 27 доктор лектър

    17 0 Отговор
    В Истанбулския хотел е прекалил с коката и проститутката, която му е довел оня мазен резенак.
    Лошото е, че и да умре, друг ще го смени, както е казал поета, при червената измет е така, трябва всички наведнъж да се изчистят, щото една въшка да остане и пак се навъждат и започват да пият кръв.
  • 28 ДКостов

    7 1 Отговор
    Лъже боклука!!Скрил се е като църковен плъх на служба,за да мине издънката.Ако го оставят,да не чакат обикновените хорица да спазват закони и прочие.Какъвто пример давате отгоре,такова ще е и долу.Маааа ви да е...аааа!
  • 29 АзСъм

    7 0 Отговор
    прокурорската щерка не го ли е лекувала в хотела на килима?
    https://fakti.bg/krimi/321585-ochite-benchev-i-uzun-arestuvani-v-razgara-na-orgia
  • 30 Занев

    8 1 Отговор
    А дано пукне този народен изедник, откраднал милиони на гърба на бедния и отруден и изстрадал народ. Обаче много интересно как така винаги се получава, когато разобличат някой като тая свиня блатска и му вдигнат мерника - винаги, ама винаги им прилошава, почват да "агонизират" предсмъртно и прединфарктно....ама винаги. Направо актьори от НАТФИЗ не биха го изиграли така. Тоя дядка с боядисана коса и вежди е направо за куршум. Ясно е че в България едрите риби не стигат до затвор - хора като Маргините, Баретата, Маджо, Японеца, Очите и тоя боклук. Затова - само куршума го лекува такъв изрод !!!
  • 31 Въх

    6 0 Отговор
    Дъртия ако се гътне, с тва наследство такова пукане ще падне
  • 32 гост

    3 1 Отговор
    Колко прост народ има в тази държава!!!
  • 33 гост

    5 0 Отговор
    Тръгнал на излседване към истамбулската болница а се озовал на запой и оргийка във вип хотелче с интересни партийки ! И милиардер да си пак ще си останеш със същата приматска ,грозна мутра !!! А кво стана с бойния арсенал? Там оправдаха ли го вече ?

    Коментиран от #37

  • 34 Гого

    3 0 Отговор
    Разтрел за такива
  • 35 Мето Хавански

    4 0 Отговор
    Ама на полето с Ролса ли ще ходи. Толкова тъпи първенюта. Що ти е тоя Ролс бе тъпунгер. Кво ти пречи да си вземеш една по-нормална кола и също толкова удобна. Не -е-е , ние трябва да се насерем , да покажем , че може и с вълнени чорапи да влизаме в Ролс Ройс
  • 36 Усмивката

    0 0 Отговор
    Тоя лъже като баща си.Как един болно криещ се човек,тръгнал само и единствено с цел подобряване здравословно състояние ,обикаля държави ,води„бизнес срещи”,заглажда бизнесотношения и бизнесзадължения установено вече с кои,и тоя сополанко на детско театро ши ма прай.За туи цареде в древноста така са постъпвали....до трето коляно
  • 37 Жоро

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "гост":

    На всякъде е оправдан нали е милионер сега сте изчакат малко време да мине всяка пукотевица да отшуми и очите сте дойде на бял кон
  • 38 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    1 0 Отговор
    Курнелия да му купи още един ролс да не страда човека може и яхта та да се въстанови по бърже па народа псета го яли
  • 39 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    0 0 Отговор
    Бенчооо язък мноо лесно са огъна е а?а фашистите викаха не човек а желязо а тои отвърна не комунист муахахахах бенчооо виж как са се държали побратемитети
  • 40 Бай Благой

    0 0 Отговор
    Хайде болен и тоя излезна....като мине "бурята" пак ще си кара Ролса на спокойствие...
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове