Last news in Fakti

14 Ноември, 2018 10:48 2 227 34

Александър Симов: Гневните хора искат различна България

  • протест-
  • бсп-
  • избори

БСП от няколко месеца е във фаза на активно обикаляне на страната

Александър Симов: Гневните хора искат различна България - 1

"БСП подкрепя протестите, не ги организира. Самият факт, че една опозиция се обвинява за нещо подобно, е безумен. Каква опозиция си представят управляващите- като меко пухкаво зайче, което да стои кротко и само констатира безумията, които се случват наоколо". Това каза народният представител от ПГ на "БСП за България" Александър Симов.

Той коментира, че това, което се вижда в хората, е едно автентично недоволство. Народният представител обясни, че е нормално протестите да се случват, че те говорят за ексцесия в обществото, за общество, което се намира на ръба на криза и дори от опозиционна гледна точка това е опасно, тъй като има големи, наболели проблеми, които нямат лесни решения.

"Колкото до БСП, ние работим за това-кондицията ни да стане по- добра, когато предсрочните избори дойдат. Нямаме много време да се подготвим, тъй като те идват с бързи крачки", отбеляза Симов.

Той коментира, че БСП от няколко месеца е във фаза на активно обикаляне на страната и представяне на "Визия за България", както и на идеите, с които се опитва да спечели доверието на хората. "Когато и да дойдат изборите, ние ще бъдем готови да ги спечелим", категоричен бе народният представител. Той припомни, че БСП се е опитала да спре решенията на управляващите и е предупредила, че те ще доведат до такова недоволство. "Те чуха хората, когато излязоха по улиците, но не смятам, че недоволните днес ще приемат подобни решения. Първо, те се правят под натиск и второ, виждаме, че едва ли ще бъдат доведени до край", каза още Александър Симов.

Той коментира, че всеки протест е политически, защото когато хората излязат по улиците, винаги се започва с конкретна кауза. Той припомни протестите от 2013 г., когато високите сметки за тока изкараха хората по улиците. "Гневните хора искат различна България", изрази увереност Симов.

"Колкото до политическите комбинации, които са възможни- "Борисов 4" или някакъв друг кабинет, не бих разсъждавал за тях сега. Хората излизат, гласуват и тогава разсъждаваме върху ситуацията", коментира Александър Симов. Той обясни, че силата на БСП, в последните няколко години, е отказът да се забърква във всякакви безпринципни коалиции и договорки. "На нас изкушението с властта ни беше подхвърлено няколко пъти като Данайски дар. Ние отказахме с ясното съзнание, че политиката трябва да изглежда по друг начин. Политиката трябва да се базира на ясни идеи, принципи, ясна политическа отговорност. Борим се да получим максимален брой гласове на изборите, да спечелим доверието на хората", отбеляза Симов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимос

    26 13 Отговор
    Браво Сашко, първо изгонете Нинова че народа свързва БСП със СДСи Костов заради нея!!

    Коментиран от #3

  • 2 Гербофоб

    28 4 Отговор
    " Ние работим за това-кондицията ни да стане по- добра, когато предсрочните избори дойдат."
    Само че със старите Курнелии новият бардак няма да ви се получи!
    По добре си трайте защото протестите са и срещу вас!
  • 3 Просия

    26 8 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимос":

    Направо да закрият тая партия БСП ! Целуваха се с разни резаня*и и манг*али на орлов мост от името на НАРОДА !!! Пълно е с предатели и държавни изменници !!!

    Коментиран от #4

  • 4 Анонимос

    11 15 Отговор

    До коментар #3 от "Просия":

    Тая партия ще я има винаги обаче на Корнелия седесарката не и е мястото там!

    Коментиран от #9

  • 5 Пешо

    19 7 Отговор
    Не трябва да гласуваме за никоя от парламентарно представените партии- същите боклуци и крадци са и геноцидът ще продължи с пълна сила.

    Коментиран от #24

  • 6 Перър

    16 2 Отговор
    Хората искат къдърни политици като Стамболов
  • 7 Бухал

    19 16 Отговор
    БКП не само ги подкрепя,но ги и организира и се надяват да вземат властта заедно с ДПС и пак да грабят като за световно.
  • 8 Наблюдател

    17 16 Отговор
    Няма гневни хора сашко, има боклуци организирани от червените кхмери, на които им замириса на власт и се настървиха. готови сте и кръв да пролеете за да можете да управлявате за кратко и да гътнете още някоя банка. Ако Баце е толкова прост, че да ви се върже на номерата, както се върза през 2013 година, наистина не става и за чеп на каца.
  • 9 Просия

    8 6 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимос":

    Ще умрат скоро последователите и !!!
  • 10 Пеньо

    14 4 Отговор
    Силно отблъскваща личност. Може да се кандидатира за символ на зависимата журналистика.

    Коментиран от #14

  • 11 Просия

    20 0 Отговор
    Умните хора го казахме - "не искаме смяна на правителството, а на системата на управление", а БСП и ДПС точат лиги... оказва се, че има голям процент умни хора останали в България !!!
  • 12 БСПто цака яко

    22 1 Отговор
    Значи БСП да си наляга парцалите! Не са нито модерна лява партия, нито комунистическа партия, а са партия на статуквото! Партията на олигарха Гергов! Партията на лапачката Нинова, която е толкова студена и пресметлива, че няма накъде! Иска да лапа! Партията на милионера Станишев, пишман европеец! Партията на джендъра-европеец Вигенин, също милионер!
    БСП въобще не са алтернатива на ГЕРБ, а са обратната страна на същата монета.
    Трябват сериозни, почтени, отговорни хора, със семейства, със знания, като да речем Константин Проданов, Костадин Костадинов, де да знам кой друг, сигурно има.
    Симов става горе-долу, ама е малко човек на статуквото и малко пада русофил, а трябва да си БЪЛГАРОФИЛ!
  • 13 1234

    15 2 Отговор
    Аз искам различна България без симовци!
  • 14 Аристотел

    7 10 Отговор

    До коментар #10 от "Пеньо":

    Десните загинаха в България, всички търсят социализма!
  • 15 Кума Лиса

    7 1 Отговор
    Не може да имаме нова политическа сила докато сме ,,мишки,, индивидуалисти, които смятат че са по-умни от другите. Народ който не може да осъзнае, че ,,СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА,, е обречен на робство.
  • 16 Аз съм на 48

    6 3 Отговор
    На 14- 15 през 89та . Бях един от многото които имаха големи надежди , НО УВИ ! Според мен Българите НИКОГА няма да Я имат тази " различна" държава която Искат .
  • 17 Аз съм на 48

    4 0 Отговор
    Малко обърках годините , Но нищо
  • 18 ей сега

    9 6 Отговор
    Сашко ,Сашко - какво си ни лайнометче ! Не организирате протестите , а ?! Да бе ,повЕвахме ! Тези татуираните с големите джипове идват безплатно ,а ?! - Ама да , как да не повЕрваме ?! Съвсем ни взехте за балъци (вие от БСП-то) ,съвсеем - ама ,ние не сме . Колкото и да се пънете - власт няма да помиришете ( в обозримо време ) ,запишете си го някъде бе ,демагози гадни ,запишете си го !
  • 19 Eee

    2 12 Отговор
    Само БКП 👍
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ЪРП

    9 6 Отговор
    ВЪПРОС КЪМ ГЕРБЕРАСОПИТЕК-ДРУЖИНКА: КОЛИТЕ ЛИ СА ВИ ЕКО-ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИЯ БЕ????!!!! ! НЯМА ПРОБЛЕМ,ЧЕ ХОРАТА СА БЕДНИ И СЕ ОТОПЛЯВАТ ПОЧТИ НАВСЯКЪДЕ НА ДЪРВА!!!! НЯМА ПРОЛБЕМ,ЧЕ В АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ СЕЛА И ГРАДОВЕ, ИМА ОТКРИТИ БУНИЩА ЗА МИЛИОНИ ТОНОВЕ БОКЛУК, КОИТО СЕ ПАЛЯТ РЕДОВНО!!!!! НЯМА ПРОБЛЕМ,ЧЕ ЦИГАНИТЕ ГОРЯТ В НЕСВЯСТ ГУМИ И ВСИЧКО КВОТО ИМ ПАДНЕ ПРЕД ОЧИТЕ В БЕЗБРОЙ ГЕТА?!!!!!! НЯМА ПРОБЛЕМ,ЧЕ ТЕЖКОТОВАРНИТЕ КАМИОНИ БЪЛВАТ НАЙ-МНОГО ВРЕДНИ ГАЗОВЕ , ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ АВТОМОБИЛИТЕ?!!!!!!! НЯМА ПРОБЛЕМ ,ЧЕ ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИЕ МАСОВО УНИЩОЖАВАТ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ДЕКАРИ БЪЛГАРСКИ ВЕКОВНИ ГОРИ БЕЗНАКАЗАНО?!!!!! ПРИМИТИВНИ ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИ !?!!!!!!!!!!!
  • 22 стоян

    11 1 Отговор
    Искат различна да но не на бсп с дпс което ти и твоята кгб червена мафия предлагате и още да крадете
  • 23 Решението

    4 0 Отговор
    Е лесно! Но трябва да си отрежат клона, който седят политиците и да намалят разликите между беден и богат!
  • 24 стоян

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пешо":

    Този с 5 коментар много умен бе =да не сме гласували = червен провокатор Ние да не гласуваме а само БСП и ДПС да глсуват и ето ти как комунягите пак взели власта да крадат и да фалират пак някоя банка
  • 25 Тръмп

    7 1 Отговор
    Сашето е умен за двама цигани,не повече!!!:):):)Дебилите не са способни в нищо друго,освен да управляват краденето!!:):):)Всички предприятия бяха разграбени и продадени от БСП/ДПС!!!Това беше политиката на Москва и Луканов,а не на бай Тошо!!!Тошето е доказано,че не е пладнешки крадец за разлика от наследниците на други говеда от БКП!!!!:):):)
  • 26 Тръмп

    8 2 Отговор
    Симов бачка усърдно за ново разграбване и фалити,това са заповедите на Путин!!!:):):)Българо-Съветската Партия тря ва да се забрани със Закон,като Анти-Европейска и Анти-Социалистическа!!!!:):):)БСП е Националистическа Съветска партия с цел съсипването на Демократична и Европейска България!!!;):):)
  • 27 Тръмп

    9 3 Отговор
    Доверие на БСП може да има само някой Дебил,Олигофрен или Неграмотник!!!!:):):)Това е електоратът на БСП-лошия материал!!!!:):):)
  • 28 Тръмп

    10 2 Отговор
    Целта на всяко управление на БСП/ДПС/КГБ е българите да са еднакво бедни за тяхна сметка!!!!:):):)
  • 29 Тръмп

    9 1 Отговор
    Който гласува за БСП,гласува са сашета и йончевки!!!:):):)
  • 30 мъдро

    5 0 Отговор
    Прав е. Но различна България със стари к.. партии няма да стане. Включително с БСП.
  • 31 Идва края

    5 0 Отговор
    На всички партийни мижитурници в България! Видяме сини, червени, пембени, а през последните години и сиви. Обобщението- определение е едно: Б.О.К.Л.У.Ц.И ! Скоро ще сте ИСТОРИЯ!
  • 32 Усмивката

    0 1 Отговор
    БСП арите не искат властта.След такова поголовно крадене от Герберистите ,надали някой друг иска да е на чело на държавата освен самите...Гербери.За да отложат възможно зазапо по дълго народният съд,който закономерно заслужават.
  • 33 Весел

    1 0 Отговор
    Симовчетата да се поскрият малко, че така крепят Боко Тъпото.
  • 34 Сашеее

    3 0 Отговор
    Сашееее сбърка като замени ОДС с БСП. Крадлива палачинка БСП никога повече няма да се доближи до власта. Тъпанар не направи правилно собственото си развитие а искаш да управляваш България. НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПРЕДАТЕЛИТЕ ТИКВО! И НИНОВА И ТИ И ДРУГИТЕ ПАЛАЧИНКИ НИКОЙ НЯМА ДА ДОПУСНЕ ДА ГРАБИТЕ!!! Вижте как младите хора се ориентират в пушилката която се опитвате да вдигате За тикви като теб нинова и
    комунистическа алчна паплач ще гласуват само ЧАСТ от глупавите старчоци които ви допуснаха до власта 1989 година да изкрадете пенсиите им Вие сте МАРОДЕРИ защото имитирате МАЙКИ НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ колко време трябва да умре дете с ЦДП без надзор от майка си - Около час. А тези с месеци веят знамена по еднакви екипи и за да не се уморяват се разхождат с коли НЯМАЛИ ПАРИ !?!? Кои търгуват с горива ток и парно само частници бивши партиини секретари от БКП-БСП ! И СТАДОТО ВЪРВИ СЛЕД ЗВЪНЕЦА НА ОВЕНА КЪМ КЛАННИЦАТА ! Иете в Момин проход Костенец в Детцкия санаториум за да видите реално деца с ЦДП САШЕЕЕ. СИМОВ НИЕ НЯМАМЕ ЦДП ЗА ДА ВЯРВАМЕ НА ТИКВИ КАТО ТЕБ НИНОВА И ДРУГИТЕ .....!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове