Last news in Fakti

3 Май, 2019 20:08 6 744 34

"Непослушните": Само Иванчева се изправи срещу ГЕРБ в пълен обем

  • непослушните-
  • десислава иванчева

Подкрепата за Иванчева ще е ясен сигнал за европейските институции, че тя, заедно с Биляна Петрова, е политически затворник в съвременна Европа, заявяват те

Провокирани от коментара "Парадокс на евровота: Гласуваш за Иванчева, получаваш ГЕРБ", от Инициативния комитет "Непослушните" за издигане на Десислава Иванчева за независим кандидат за Европарламента изпратиха до OFFNews своята позиция:

ИК "Непослушните" сме категорично несъгласни с твърдението, че гласовете в подкрепа на Десислава Иванчева са гласове в подкрепа на ГЕРБ. Че Иванчева щяла да вземе от гласовете на БСП и Демократична България и така ГЕРБ ще излязат на първо място, вместо да бъдат победени от БСП.

БСП и партиите в обединението Демократична България, особено ДСБ, имат своите твърди ядра, които в изборите досега са показали, че за тях не е присъщо люшване в различна посока в изборния ден. Когато събирахме 5552 подписа в подкрепа на Деси Иванчева, при нас идваха всякакви хора, предимно такива, които по принцип не гласуват или гласуват антисистемно, но са яростни поради набедяването, издевателствата и безумните присъди за Иванчева и Петрова. При нас не дойдоха симпатизанти нито на БСП, нито на Демократична България.

На въпроса защо се стигна до издигането на Иванчева за независим представител в Европейския парламент - кандидатурата ѝ е спасителна мисия за България, за Петрова и за нея самата. Всички партии и коалиции са безсилни да се справят с напълно мафиотизираните държавни институции, особено Прокуратурата и КПКОНПИ. Иванчева се изправи срещу мафията на ГЕРБ в Младост в пълен обем - само и единствено тя и екипа ѝ. Никой друг политик не го направи така, както тя го направи. Подкрепата за Иванчева ще е ясен сигнал за европейските институции, че тя, заедно с Биляна Петрова, е политически затворник в съвременна Европа. Уви, с набедяването, инквизирането и присъдите на Иванчева и Петрова, София стана Москва. България вече има своите политически затворници. Честито, клети граждани! Честито, немили и недраги политически лидери и кандидати за ЕП!

Относно дебата кой е по-достоен да представлява българите в Европейския парламент - никой от кандидатите сега за ЕП, нито един, нито лидерите на партиите, които ги издигат, нито някой техен съпартиец - НИКОЙ не посмя да се противопостави на мафията на ГЕРБ и ДПС по толкова категоричен начин. Направиха го гражданските кметове Иванчева и Петрова. Те сразиха ГЕРБ в пълен обем, много преди скандалите с апартаментите, терасите и къщите. И платиха със собствената си свобода. Иванчева, Петрова и екипът им подаваха десетки сигнали за престъпления, вършени от кметовете на Младост от ГЕРБ. Нито един не се разследва от прокуратурата. Мафията, срещу която се противопоставиха, ги сготви, измъчи ги, съсипа здравето им и това на семействата им, натисна съда и ги вкара в затвора. Никой политик от посочените партии, от които Деси щяла да открадне гласове, няма житието на кмет, който да е работил на 100% за интересите на гражданите и да е платил за това със здравето и свободата си. Затова говоренето, че гласуването за Иванчева е гласуване за ГЕРБ, е най-малкото доста цинично.

Това, че събираме дарения, не смятаме, че е основателна критика. „Непослушните" нямат партийни касички и субсидии, раздавани от нашите данъци, от които да финансираме кампанията. Партиите и коалииците разполагат с по 40 000 лв за медии, независимият кандидат - с по 5 000 лв. Партиите и коалициите могат да харчат до 2 милиона за кампанията, независимият кандидат - до 100 хил. лв. Това ли е равнопоставеността, питаме ние. И молим - не се подигравайте с хората, живеещи около минимума на оцеляването, които отделят от залъка си, за да подкрепят един от малкото граждански кандидати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    48 84 Отговор
    Абе ние сме абсурдна държава - крадците с подкуп и фалиралите предприятия червени барони СЕ КАНДИДАТИРАТ ЗА ЕВРОПА... Вместо да търка нара в Сливенския тая се развява по улиците. Ами добър пример за останалите парто-рекетьори. Утре в кметството вече в прав текст ще ви искат пари за подпис.

    Коментиран от #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Meganoob BG

    53 4 Отговор
    Че то в Европа политическите затворници не са новост. Джулиан Асандж какъв е?
  • 4 Петър

    28 59 Отговор
    Факт е че Иванчева я сготвиха алангле по български,не че не е искала пари за подкуп,просто не е искала да ги дели с еди кой си.

    Коментиран от #13

  • 5 малоумните

    34 12 Отговор
    Може, може ние сме достатъчно абсурдна държава за да пратим нагли, корумпирани чиновници да ни представляват в Европа, а балъци нещастници, които да им помагат явно бол !
  • 6 месара

    31 49 Отговор
    колко дълга статия пълна с празни думи!!! мен ме интересува дали иванчева свикна с килията, и дали вече е намерила голямата си любов!
  • 7 Вито

    11 28 Отговор
    Ало "непослушните"; Тия нагоре ВСИЧКИТЕ СА ОТ кликата на Мутрата.
  • 8 БЛЯ БЛЯ БЛЯ

    33 31 Отговор
    ИВАНЧЕВА И ЧЕСТЕН ЧОВЕК, КОМУНИСТИЧЕСКИ ИНСИНУАЦИИ !
  • 9 Стоян

    46 24 Отговор
    Докато има такива "реалисти" като теб ,ще сме в това положение!Не ти ли е ясно,че Иванчева не е от никоя партия и затова им беше неудобна и намериха една подлога на,на която уж поискала подкуп!С народ от такива като теб още дълго ще сме в блатото!
  • 10 Усмивката

    51 10 Отговор
    Така е.Иванчева срещу„ терасите”.ГЕРБ дават ясен сигнал със задържнето и обвинението на Иванчева кой стои зад тях.Това е неприкрит цинизъм.Това бе заявка за нов правов ред......за нас всичко е позволено,за вас останалото
  • 11 ралността

    29 32 Отговор
    Няма да спра да го повтарям в този филм добри герои няма !!! Иванчева си искала пари, ама пък така бъркала в кацата на герб и те не са доволни ! Не изкрвайте тази корумпирана кметица фризьорка светица ! На нея в затвора обаче трябва да и правят компания и всички мошеници герберасти !
  • 12 Усмивката

    38 4 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    А кажи .Цветанов що за пример е.
  • 13 плевен

    60 17 Отговор

    До коментар #4 от "Петър":

    Хайде да сравним "поискания" от Иванчева подкуп, с получения от Цветанов от "Златен век". Разликата е, че гербаджията отдавна ни е изтъргувал, а кметицата е самотен боец срещу бетона в грозната ни столица.

    Коментиран от #14

  • 14 аман от пропаганда

    26 26 Отговор

    До коментар #13 от "плевен":

    Явно "самотния боец срещу бетона" срещу подходяща сума пуска мача ! Стига сте писли глупости за тая корумпираната, защото накрая, катоз знам какви наивници има, ще вземат да ви се вържат и да пратят престъпница да ги представлява в Европа ! И тия не са "непослушните", а "наивните" и сигурно, като одъртеят и те, ще хвърлят пачки от балконите !

    Коментиран от #15

  • 15 Усмивката

    8 12 Отговор

    До коментар #14 от "аман от пропаганда":

    За да има корумпирана трябва да има и корумпиращи.Те де са?....Опита и ,да ги посочи.Опирите ни ,на всички ние ,журналисти и обикновени служители се удрят в бетон .Нещо повече .Нагласени изкуствено ,предварително добре нагласрни не без време ,а в определен момент например за пред Европа остава горчив привкус.За безнаказаност.....Не на Иванчева .На ония дето викат „дръжте крадеца”.....и „хванахме го”.Моментално да бъде умъртвен.Без много ,много разследване. А коя година сме....1950?
  • 16 Scout for funn

    20 27 Отговор
    НЯМА ТАКОВА НЕЩО ИВАБЧЕВА Е ПРЕСТЪПНИК ЗАЛОВЕН С ДОКАЗАТЕЛСТВА КОИТО НИТО ЕДИН ЕВРОПЕЙСКИ СЪД НЕМОЖЕ ДА НЕ ЗАЧЕТЕ
    ОСЪДЕНА ЗА КОРУПЦИЯ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ СПЪВАЩИ БИЗНЕСЪТ В БЪЛГАРИЯ .

    Коментиран от #18

  • 17 onq s konq

    15 13 Отговор
    Просто не бях си и помислил за някаква евентуална "Политическа кариера" на Затворник Иванчева но като чета статията,СЪВСЕМ РЕАЛНО И ЛОГИЧНО гласоподаватели за НЕЯ ще бъдат точно от ЕЛЕКТОРАТА НА БСП /основно/ и "некои други дребни партии". А твърдението на Непослушковците че "всяка партия си има Твърдо ядро" - да-така е,но САМО ТВЪРДО ЯДРО СЪВСЕМ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО и всеки "Мургав глас" е добре дошъл,да не говорим пък за масовата битка по села и паланки за гласове в полза на определена Партия, с помощта на интензивни "Кметски напътствия".
  • 18 Усмивката

    3 5 Отговор

    До коментар #16 от "Scout for funn":

    Кой бизнес??
  • 19 Отоплител

    6 5 Отговор
    Ние сме демократична и правова държава.Член на ЕС и НАТО.Законът разрешава на Г-жа Иванчева да се кандидатира за Европарламента.И разбирам защо не я харесват.При едно почти сигурно спиране на еврофинансирането на РБ поради корупцията от новият парламент Иванчева ще го подкрепи.
  • 20 Мемфис

    10 7 Отговор
    До Стоян / 9/

    Абе стояне, толкова ли си т.п, или се правиш на такъв?
    Как ще те “ изберат” за кмет,на най-големият район на София ако не си от никоя партия?
  • 21 БУМ

    9 3 Отговор
    Пълни глупости на празни хора!
  • 22 Смърт за тая

    14 14 Отговор
    Иванчева е оказателство колко сте тъпи и наивни .... най корумпирания кмет в България има фенове който и вярват БРАВО НЕЩАСТНИЦИ СРАМ МЕ Е ОТ ВАС
  • 23 Ееееееейййй

    5 3 Отговор
    Мушмороцииии такива да папкате и да слушате
  • 24 Панов

    10 15 Отговор
    Иванчева беше решила с няколко удара да си оправи фамилията за 100 години напред.това е истината ама балъци има много
  • 25 Гадове,може ли 30 години

    8 2 Отговор
    Да дадете на жената,убийци и изнасилвачи лежат по 4 години,ама вие за това децата си ги пращате по америка,швеция,на гъзарийка с наще пари,Господ гледа.
  • 26 възмутен

    5 3 Отговор
    ПОДКРЕПЯМ ВИ!
  • 27 бай Мите

    8 1 Отговор
    Въпрос към разбиращите -ако за парите поискани от Иванчева,тя трябва да лежи 20години,колко трябва да лежат Цвъки,Порожанов и шефа на КОНПИ?

    Коментиран от #29

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Хайл

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "бай Мите":

    Поне по 1000 г + 10 доживотни...подкрепям Иванчева
  • 30 Бъклин предприемача

    1 0 Отговор
    Предлагането и вземането на подкупи е престъпление, равносилно наказуемо и за двете страни. В този случай аз си оплетох кошницата и си построих си каквото си бях решил. Знам че ще има и още, докато има градски терени, плажове, гори, земеделски земи и прочие възможности. Длъжностните лица да знаят че ние издържаме вас и цялата система.
  • 31 976

    0 0 Отговор
    Като минат изборите,ще видим дали толкова ще рИвът.
  • 32 Родолюбец

    5 0 Отговор
    ИСКАМЕ да видим ГЕРБЕР в затвора за 20години. Тогава ще вярват хората във вас. НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ вече не ви вярват и не щат да чуят за вас. Скоро ще го разберете.
  • 33 ники

    0 0 Отговор
    Оооооййййййй интриги за известност.
  • 34 ПетровДругарят Петров

    6 0 Отговор
    Като не искате Иванчева и Петрова , явно сте фенове на АлЙорданов - красив, интелигентен , почтен-може би , а?Свинята е в компанията на Тиквата,Компиро от с,Шума и т.н. .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове