15 Май, 2019 11:01 6 643 34

Официално: За две години Пеевски е бил веднъж в Парламента

  • делян пеевски-
  • депутат-
  • евроизбори 2019

"БОЕЦ" продължава да задава въпроси около кандидата за евродепутат

Официално: За две години Пеевски е бил веднъж в Парламента - 1
Снимка: БГНЕС

Депутатът Делян Пеевски има едва един работен ден в парламента от неговото учредяване през април 2017. Това е отговорът, който от Народното събрание са предоставили на ГД "БОЕЦ" след отправен въпрос по ЗДОИ - "Колко работни дни е присъствал на пленарни заседания на Народното събрание, както и на заседания на парламентарните комисии, в които участва депутата Делян Славчев Пеевски по месеци за периода от учредяването на 44-то Народно събрание до 30.04.2019г.?“ Отговорът е, че Пеевски се е регистрирал само за първото пленарно заседание. За всичките тези отсъствия Пеевски няма нито едно наложено наказание от ръководството на парламента в лицето на председателите му Димитър Главчев и след това Цвета Караянчева, и двамата от ГЕРБ.

От "БОЕЦ" също така са внесли сигнал до ЦИК срещу регистрацията на Пеевски като кандидат за евродепутат от ДПС с аргументи, че той не изпълнява условията за уседналост. От ЦИК обаче не се интересуват от фактическото местоживеене на Пеевски, а е важно само формалното изпълнение на изискванията на ИК да има постоянен адрес в България.

От "БОЕЦ" обявяват и следващите си стъпки и действия:

ПЪРВО – Ще внесем писма и сигнали за казуса „Пеевски“ до АЛДЕ, ЕНП, ПЕС и останалите европейски партии.

ВТОРО – Ще внесем писма и сигнали за казуса „Пеевски“ до Европейската комисия и Европейският парламент.

ТРЕТО – Ще внесем писма и сигнали за казуса „Пеевски“ до ОССЕ – Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа.

ЧЕТВЪРТО – Ще внесем писма и сигнали за казуса „Пеевски“ до посолствата и правителствата на всички държави членки на ЕС.

Като ще запознаем всички тези международни институции и правителства с отказа на българските институции да проверят къде живее Пеевски и дали участието му в изборите е законно. Както и с биографията на Пеевски, като човек замесен във фалита на КТБ, в приватизацията на „Булгартабак“. Като човек за когото има данни, че е участвал в контрабанда на цигари и амфетамини за Сирия и Ирак през Турция. И то контрабанда по канали свързани и финансиращи Ислямска държава. Като човека сочен заедно с Борисов за създател на модела #КОЙ. Като човека олицетворяващ мафията, статуквото и задкулисието в България!

И продължаваме.

ПЕТО – Ще заведем дело в Страсбург за отказ от правосъдие, заради отказа на ВАС и ЦИК да извършат реална проверка и да съберат доказателства по сигнала на БОЕЦ за уседналостта на Пеевски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЪРП

    47 9 Отговор
    СУТРИНТА В СТУДИОТО НА АНТОН ХЕКИМЯН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БИЗНЕСА ОБЯВИ ,ЧЕ ГЕРБЕРАСОПИТЕК ДРУГИНКА Е ЗАЛОЖИЛА ЗАКОНОДАТЕЛНО БЪЛГАРИТЕ И ПРЕВОЗВАЧИТЕ ДА ПЛАЩАТ ПО .........ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ...2,5 ПЪТИ ПО ВИСОКИ ТОЛ ТАКСИ ОТКОЛКОТО ПЛАЩАТ ГЕРМАНЦИТЕ В ГЕРМАНИЯ СПОРЕД ТЕХНИЯ СТАНДАРТ И ТЕХНИЯ БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ!!!!!!!!! ОЧАКВА СЕ ЗВЕРСКО ПОСКЪПВАНЕ НА ВСИЧКИ СТОКИ И УСЛУГИ !!!!!!!! НАЙ-МИЗЕРСТВАЩАТА И БЕДНА ДЪРЖАВА ЩЕ ПЛАЩА 2,5 ПЪТИ ПО-ВИСОКИ ТОЛ ТАКСИ ОТ ГЕРМАНЦИТЕ С ТЕХНИЯ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! УРОДИ ДОЛНИ И ГРАБЛИВИ!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #4, #29, #34

  • 2 Garrincha

    43 4 Отговор
    Всъщност, когато дебелият футболист от Банкя говори за "началника", явно има предвид Мазнислав I Чревоугодник !
  • 3 химлер

    49 2 Отговор
    тези пикочи в НС на чело с тиквата и този мазен тупан си мислят че са безсмъртни, ха ха ха а всички реално сме осъдени на смърт - рано или късно и вашия път ще секне.
  • 4 антрашпиц

    23 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЪРП":

    Ай да видиш ,че народа ще остиска и на това поскъпване на живота и пак ша има чалга пиячка и наркотици кат забсветовно...
  • 5 чичо

    34 4 Отговор
    С ЦЯЛОТО СИ И ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ ,ТЪЙ КАТО ИМАМ МНОГО И ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ СРЕД ТЯХ, ГИ УМОЛЯВАМ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ЛИСТАТА НА ДПС,НО БЕЗ НОМЕРА НА ДИЛЯН ПЕЕВСКИ ,ДУГАН ЗА СЕТЕН ПЪТ ВИ ПРАВИ КАПАН МИЛИ ПРИЯТЕЛИ !!!

    Коментиран от #25

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Сметка

    36 0 Отговор
    За сметка на това изнемогващи финансово семейства, които се чудат как да изхранят и облекат децата си, плащат на тоя не човек и подобни като него данъци! Хора, това не е ли робство?
  • 9 град козлодуй

    23 0 Отговор
    пеевски е в дубай
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ПЕЕВ

    18 5 Отговор
    ДПС И БСП АКО СЕ ЗАБРАНЯТ И ИМ СЕ КОНФИСКУВА КРАДЕНОТО ИМУ ЩЕСТВО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОТЕГЛИ ЯРОСНО НАПРЕД.
  • 12 пастир

    26 4 Отговор
    Гласуваш за гроб получаваш Пеевски.Чудя се как може да има толкова загубени и страхливи хора в тая страна.За чантаджийте е ясно те сана хранилка ама два милиона пенсионери с мизерни пенсии и да подкрепяш тия крадци .То не бяха къщи асансьори и какво ли не.

    Коментиран от #22

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Нео

    22 1 Отговор
    И сега уфцете на ДПС ще изберат шопара за евродепутат! Същият, който БСП предложи за шеф на ДАНС!

    Коментиран от #16

  • 15 Делян Пеевски-Шиши

    11 0 Отговор
    Най -важно е да върви заплатката...........не че много ми трябва , ама сутрин ми е трудно ставането , а пък и Цветелина сутрин иска да ми свири на кларинета и аз нали съм примерен съпруг що да и развалям удоволствието.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Това е държавата на юристите

    14 0 Отговор
    Всичко е законно
  • 18 Михлюзина

    18 0 Отговор
    А в панделата колко ще изкара?
  • 19 Пеевски

    5 1 Отговор
    Бил съм два пъти защото ми се ходеше до тоалетната!
  • 20 Шаран БГ

    14 0 Отговор
    Eто, такива като кир Делян "управляват" тази държава, за това е на този хал.........Аз съм в неведение- как може електоратът на ДПС да обгрижва тоя тумбаклия ? На кого какви подкупи дава? Касата на Парламента изплаща ли му редовно платата - да не вземе да я "окъса" ?
  • 21 Монтреал

    17 0 Отговор
    Докато народонаселението е стадо добитък каквито и писма и сигнали да пращат, Прасчо ще бъде избиран, ще получава (евро)депутатски заплати без да стъпва в парламента а добитъка жално ще мучи и ще духа супата.
  • 22 стоян

    2 6 Отговор

    До коментар #12 от "пастир":

    До 12 ком- комунисче Я пак обясни -как така гласуваш за герб а получаваш Пеевски от дпс =че не разбрах =ти как си го разбрал =Или забрави че комуниста Станишев го предложи за шев на ДАНС
  • 23 Лекар БГ

    9 0 Отговор
    Така е.Един път в годината,се появява в НС за да си взема заплатата на куп за предходната година.Не пропуска.
  • 24 грух грух

    9 0 Отговор
    Не ходя на работа, но всичко е точно......
  • 25 дрееее ме на сайдера кебапчетата и к.

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "чичо":

    Няма да гласуваме за за ДПС, дали ши е прасчо или Сава все
    ще е същият .ур за хората .
    Ква файда за хората от тези ТЮФЛЕТЦИ ?????
    Патриоти, ДПС БСП Ай греб са една и съща губеща карта.
  • 26 будала

    5 0 Отговор
    грухчо и догана гепиха парите и бизнеса на Мултигруп/Илия Павлов/ и сега ги гонете ако искате.Успех!
  • 27 Кой е всъщност прасчо

    5 0 Отговор
    Едно време му викаха Дидо дългия, добре че е майка праска да може малкото прасенце да стане протеже на Доган, и с негова благословия и подкрепа да стане една голяма охранена свиня:-)
  • 28 снаил

    2 0 Отговор
    не може да си замъкне шкембето човечица
  • 29 Русенец

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЪРП":

    Споко! Нито тол автоматите нито камерите са бронирани. И те се чупят особено ако им се помогне. Находчив народ сме. Здрава камера няма остане.
  • 30 Русенец

    4 0 Отговор
    И през турско турците са плащали добре на някои българи (чорбаджии-изедници) да държат раята на хамут. Същата схема е.
  • 31 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор
    Интересно, КОЙ му пише на Дидко публикациите? ТОЙ горкият е с увреждане в главата и като чете срича, а за писане да не говорим...
  • 32 ДСБ

    2 2 Отговор
    ако Костов беше избран още един мандат тези щеха да са поставени там кадето требва когато проумеете защо тога нещо ще се промени в БГ
  • 33 Рошко

    1 0 Отговор
    Тази и догодина ще бъде по рядко ,той изобщо знае ли къде е парламента и че е дупетат
  • 34 Роберто

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЪРП":

    А този "ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БИЗНЕСА'', каза ли, че в Германия данъка им е 45%, а неговия 10 ?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове