Last news in Fakti

27 Май, 2019 12:47 3 397 36

При 100% обработени протоколи - Демократична България печели в чужбина

  • евроизбори 2019-
  • демократична българия

Немалък брой хора са гласували и с "не подкрепям никого"

При 100% обработени протоколи - Демократична България печели в чужбина - 1
Снимка: БГНЕС

"Демократична България" печели изборите за евродепутати сред българите, дали гласа си зад граница. Това показват резултатите при 100% обработени протоколи от ЦИК. Обединението между "Да, България" и ДСБ набира резултат от 28.76% или 6927 избиратели. Втори се нарежда ГЕРБ с 22.16% (5338), а трети е БСП за България - 15.42% (3714). Сериозен е и броят на гласувалите с "не подкрепям никого" - 654 души, което е девети резултат.

Все още от ЦИК не са публикували окончателния сумарен краен резултат от евровота.

При 100% обработени протоколи - Демократична България печели в чужбина


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оттук

    11 32 Отговор
    Горките... А от друга страна като са в чужбина защо не си избират депутати от страната в която живеят, а се месят тук.

    Коментиран от #3, #12

  • 2 Коментар📝

    5 4 Отговор
    Новата АЛТЕРНАТИВА.НАДЯВАМ СЕ ВЕЧЕ ПОСЛЕДНА
  • 3 Отговор

    21 8 Отговор

    До коментар #1 от "Оттук":

    Защото са български граждани. И то най-образованите. Не можеш ли да се досетиш за тези неща?

    Коментиран от #7

  • 4 Радо

    16 15 Отговор
    Факт!!! - най-качествените и образовани хора гласуваха за Демократична България.
  • 5 ГЕРБ на патерици

    2 4 Отговор
    "Роми от Ямбол: Ще гласуваме в понеделник''.Явно в чужбина избирателите са с друг манталитет. https://fakti.bg/bulgaria/383564-romi-ot-ambol-shte-glasuvame-v-ponedelnik-video
  • 6 ttt

    7 4 Отговор
    Толкова е изпростяла "журналята", че почти никъде не се публикува при каква "избирателна активност" е съответния резултат. Хахахахахахаха!
  • 7 Оттук

    9 7 Отговор

    До коментар #3 от "Отговор":

    На това мога само да се изсмея, особено относно "най-образованите". Не знам дали е така, но със сигурност са най-смотаните (не визирам тези които изпълняват редовни мисии за българската държава, а тези които целенасочено са си били камшика).
  • 8 Честито

    5 4 Отговор
    Пичелят по една клечка за зъби, локума се плаща.
  • 9 Byg

    9 7 Отговор
    радан , христо , генерала са все неудачници и интриганти отново подведоха хората , вярно една шепа хора , но за пореден път ще се опитат да играят за субсидии
  • 10 Джингиби

    12 2 Отговор
    Ама ти си бил супер-зле бе, ГРОБаджийче! Заради такива като теб буксуваме вече 30г., че и назад тръгнахме и умните, интелигентни и образовани хора, ноебременени партийно, се ПРИНУДИХА да си напуснат зорлем Родината, щото не можаха да изтърпят кражбите, простотията и пресата, която им оказват твоите любимци-крадци!

    Коментиран от #15

  • 11 Све

    11 1 Отговор
    Честито на стадото - управление ГЕРБ-ДПС е мечтата на всяка овца пред евтаназия
  • 12 Иван

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Оттук":

    А ти като живееш в България, защо гласуваш за спонсорирани с чужди пари партии.

    Коментиран от #14, #16

  • 13 дсб+бсп=либоф

    3 4 Отговор
    И на Радан му се ще да избяга на кьорсофрата ама няма го огрей, остава тук с бай Танас да са праят на умни и красиви докато има още балъци да им се вързват.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Готин ама не съвсем

    5 5 Отговор

    До коментар #10 от "Джингиби":

    След като сте толкова много умни и знаещи, както и можещи, що не останахте тука, да се борим всички срещу неправдите, а си бихте камшика?? И оставихте родителите и децата си тук, ние да ги храним и издържаме, а вие да внасяте за чужди пенсионни системи и старци!

    Коментиран от #19

  • 16 Мъдурко

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Иван":

    Извини ме, Иване, обърках хронологията! От един отбор сме, с теб съм!!
  • 17 Готин ама не съвсем

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "Мъдурко":

    Я да поразровим миналото и да го анализираме!
    Кака ти Кунева, на кое бе член?? И какво "направи" тя за България??
    Кой затвори 3 и 4 блок на АЕЦ, без да има тази необходимост, защото има още такива блокове работещи в Европа! В полза на коя Банка и Коя държава го направи и сега на чия софра е?? Блоковете на американските централи, кой ги одобри и подписа?? От тях България губи по 600 милиона годишно! Кой искаше спиране на Южен поток и АЕЦ Белене, най гръмогласно и кой му плащаше за това?? Същите тези демократични подкупни църв@@и, дето искат да се облажат наново в Европа! Та да продължаваме ли с анализа?

    Коментиран от #21

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Джингиби

    6 2 Отговор

    До коментар #15 от "Готин ама не съвсем":

    Защото пич, ако не си го чува, да ти припомя лафа, че всяка държава си има мафия, а в БГ Мафията си има държава!! Всичко далавера е толкова навързано, оплетено, зависимо, до степен Мисията Невъзможна - отдавна няма оправия в БГ, напротив, след ГРОБ нещата станаха още по-зле и необратими, нормалните хора го осъзнават това и се принуждават да се спасяват, от зор и безпомощност! Защото всички тук сте или от Статуквато (дори и на трохи да сте), или цигани, или облъчени прости необразовани манипулируеми селяндури и чалгари! Но със сигурност 100% сте клавиатурни революционери! За това и хората са избягали, бягат, а ако на парламентарните избори се повторят сегашните резултати, е, чак тогава ще видиш какво означава масирана емиграция - ще си останете само номенклатурчиците, циганите, милицайте и най-коравите пенсионери, държащи отпор на геноцида срещу тях! Бях ли ясен?

    Коментиран от #27

  • 20 И на мен ми е интересно

    5 1 Отговор
    Българите от чужбина, които са с родители от БКП за кого ли са гласували?
  • 21 Мъдурко

    4 4 Отговор

    До коментар #17 от "Готин ама не съвсем":

    Няма смисъл, ясен си ми - не ми се губи времето да споря с дървени философи, облъчени номенклатурчици...все едно да споря с радиоточката! Живей си в измисления свят и времето ще покаже кой е бил прав..ако оцелеем при мухоБойковия геноцид!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Галя

    3 1 Отговор
    Колкото и да са образовани, щом гласуват за приватизатори, значи нещо им е убягнало.

    Коментиран от #24

  • 24 Obersturmbannführer

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "Галя":

    Даа, и един мармот увиваше шоколада със станиол!...ГЕРБ=МАФИЯ!!!!!!!!

    Коментиран от #25

  • 25 Галя

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "Obersturmbannführer":

    Какво общо има коментарът ми с герб? Знам, че е лесно да се разсъждава повърхностно, ама това не води до прогрес :) Разликата между мен и самоопределящите се като много демократични е, че аз толерирам чуждо мнение
  • 26 Монтреал

    5 1 Отговор
    Добичетата останали на територията гласуват кой да ги дои, впряга и бие с камшика, Гошо или Пешо. На другия ден се радват, избрахме Гошо, той е по малкото зло защото по малко ни боде с остена.
  • 27 Монтреал

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "Джингиби":

    Щях да отговоря в същия дух, но като прочетох написаното няма кой знае какво да добавя, освен че след 100-200 години като изучават историята на България ще се чудят що за хора сме били та да избираме толкова пъти банкянския примат за вожд на племето.
  • 28 Руски специалист в командировка

    2 3 Отговор
    Мургава госпожа още ли е на власт в политиката? Вие българите не сте народ, а най-глупавото племе на планетата. По-глупави сте дори от южноамериканските индианци, които никога не са излизали от джунглата и не са виждали градове. Заслужавате си робството от турците. Освободихме ви веднъж, но вие пак паднахте под турско робство.
  • 29 tha boogeymen

    0 0 Отговор
    тиквеняка печели винаги ве4е 25 години
  • 30 Запомнете

    1 0 Отговор
    Радан ще бъде следващия монистър преседател на Република България.
  • 31 Никой

    0 1 Отговор
    Аиде бе Слави Трифонов аиде влизай там при тези че имаш голям шанс да гласуват и то много за теб...за всички льольовци как пиша си е моя работа...и за и да ще гласувам за слави не само само доста млади ще гласуват...сега искам голям рев и да си ядете чорапите щото ще пиша както си искам
  • 32 Вили

    2 1 Отговор
    Дано българите в чужбина, които са гласували за Демократична България са наясно за кого точно са гласували и да не са забравили колко лъжливи обещания дадоха тези преди няколко години.
  • 33 Лили

    1 1 Отговор
    Хората в чужбина не са достатъчни, за да наречеш себе си сериозна партия и да искаш да се превърнеш във фактор на политическата сцена. Тези имат още хляб да ядат и не мисля, че въобще ще успеят. Техният лидер Христо Иванов само знае да храни управляващите, а самият той какво прави - нищо.
  • 34 МиГ 23

    0 1 Отговор
    Хората в чужбина се превърнаха в потребителско общество. Живеят по западните ценности.Не четат български книги, пропагандата постоянно им промива мозъците. Не им пука за българщината.
    Останалите в България също не се интересуват. А и много слаба пропаганда на "Възраждане". Абсолютно корпоративен вот по интереси, как да не гласуват за герб , например тези от Външно мин. - с по3-4000 евро командировки?
  • 35 Спас

    0 0 Отговор
    Демократична България са спечелили малко гласове, то и хората не гласуваха въобще и сега съвсем се превзеха.
  • 36 Лесли

    0 1 Отговор
    Явно българите, които живеят зад граница не са разбрали, че зад политическото обединение наречено Демократична България всъщност се крият подсъдимите олигарси Иво Прокопиев и Огнян Донев.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове