Last news in Fakti

28 Май, 2019 16:50 31 940 78

"Червен Кольо" отговори на Борисов

  • бойко борисов-
  • кольо колев

Колев отговори така на премиера , който по -рано заяви, че "Червен Кольо" и подобните нему не са никакви социолози, не могат да правят дори и прогноза за времето

"Червен Кольо" отговори на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

"Определено съм забелязал, че г-н Борисов слуша внимателно какво съм казал и това е добре, защото очевидно се поучава и прави ходовете, които трябва да направи. Те му помогнаха да преодолее разгромна загуба, която се очертаваше." Този извод направи социологът Кольо Колев в ефира на Нова ТВ.

Той отговори така на премиера , който по -рано заяви, че "Червен Кольо" и подобните нему не са никакви социолози, не могат да правят дори и прогноза за времето.

Няма да правя прогнози за времето, обеща Колев.

"Наистина има феномен в тези избори и това е изключително ниската избирателна активност, това е червена лампа за политиците, ако използваме алегорията на г-н Борисов", обясни той.

Социолозите използват методи, които не са прогностични, заяви пък социологът доц. Стойчо Стойчев.

"Стана ясно също така, че съществува социологически картел, който се опитва да прави внушения, вместо просто да регистрира обществените настроения. Видя се, че около десетина дни преди вота, се правят опити да се внушава, че БСП води пред ГЕРБ. Няма обяснение затова как така в последните дни близо 140 000 души рязко са си сменили решенията, които гласуват отново за ГЕРБ. Твърденията на три-четири агенции никой човек със здрав разум не би приел за истина. Сега някои хора, които правеха откровена пропаганда, се опитват да си измият ръцете", подчерта той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ред код

    250 129 Отговор
    Няма по-голям манипулатор и популист от Боко Тиквата, който две седмици в качеството си на премиер води предизборна кампания, противно на всякакви норми и морал. Скъса се да реже лентички по празни ниви и да открива едни и същи цехове, които наричаше заводи ... работещи от преди 2-3 години, но сега на куп ги откри и то по няколко пъти

    Коментиран от #5, #12, #21, #23, #25, #30, #43, #45, #71

  • 2 Философа

    177 89 Отговор
    Добре че ти се паднаха три почивни дни Боко преди изборите и електирата го домързя та успя на късмет да сколасаш на МАХ 500 000 гласа, в противен случай щеше да загубиш с 1 000 000 гласа! Това остана от ГЕРБ 500 000 гласа максимум.

    Коментиран от #7, #8, #13, #26

  • 3 Истината

    223 80 Отговор
    Бойко трябва да се радва на слабата избирателна активност ! При 50-60 % ГЕРБ щеше да има смешен резултат от 15 % не повече ! Просто твърдото ядро от зависими чиновници и семейства гласува под строй

    Коментиран от #4, #20, #65, #76

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Много е хитър но вреден за БГ

    144 38 Отговор

    До коментар #1 от "ред код":

    Изключителен в манипулациите и шантажи! Добър ученик на Бай Миле ,който има късмета да оцелее до сега !
  • 6 Начо

    108 155 Отговор
    Червен Кольо може само да лъска обувките на Бойко

    Коментиран от #28, #37

  • 7 Факт

    111 19 Отговор

    До коментар #2 от "Философа":

    А мъртвите души!?

    Коментиран от #9

  • 8 Лошо лошо лошо

    122 27 Отговор

    До коментар #2 от "Философа":

    Целта беше колкото може по слаба избирателна активност ! Ако трябва и на 31 декември ще направят избори !

    Коментиран от #11, #60

  • 9 Срам ме е

    140 26 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    Никога докато са ГЕРБ и ДПС няма да махнат мъртвите души и да позволят електронно гласуване ! Ще манипулират и лъжат до последно !
  • 10 Унуфри

    76 111 Отговор
    Тоя Кольо ли е къв е, да ходи да продава домат на пазара! За социолог е кръгла нула!

    Коментиран от #22

  • 11 Философа

    71 17 Отговор

    До коментар #8 от "Лошо лошо лошо":

    Най им е оферта да ги направят извънредни изненадващо в обедната почивка някоя Сряда и само държавния сектор да знае!
  • 12 Много крадат

    109 35 Отговор

    До коментар #1 от "ред код":

    Да но простия човек вярва ! Боко няма чест ! Това е ясно ! Много власт и пари имат ! Правят си простотиите безнаказано ! За сега !!!????
  • 13 Така мисля

    114 29 Отговор

    До коментар #2 от "Философа":

    Ами имат около200 или 300 000 твърдо зависещи в службата си хора от това дали ГЕРБ е на власт ! Хората се страхуват че ако падне Бойко няма кой да им скрие далаверите и го крепят !
  • 14 гост

    80 94 Отговор
    Червен Кольо е най-долна руска подлога директно на копанка от Мацква !
  • 15 Антисоциалист

    52 84 Отговор
    Господа, г-н Кольо Колев не само бърка, но и заблуждава. Г-н Борисов не се е поучавал от г-н Колев - по-образованият не се поучава от по-слабо образования. Не е преодолявал г-н Борисов "разгромна загуба, която се очертаваше". Не се е очертавала "разгромна загуба" за ГЕРБ, а за БСП, а г-н Кольо Колев не видя очертаващото се и заблуждаваше и себе си, и възложителите си от БСП, и гражданите. Тези заблуди не са от глупост или от неумение да се прогнозира, нито са само негови. От 90-те години на миналия век насам повечето български "изследователи" на общественото мнение надменно се възприемаха не толкова като проучващи, а като формиращи - управляващи общественото мнение - не като изследователи, а като пропагандисти. От това следва и заблудата на доц. Стойчо Стойчев: "Социолозите използват методи, които не са прогностични". Прогнозирането е научно предвиждане, цели да определи и оцени вероятните последствия от събития - който не само не прогнозира, но и отрича прилагането на методи за прогноза в социологията не само не е социолог, но и е непотребен.

    Коментиран от #17, #24, #27, #48

  • 16 Съвременник

    67 80 Отговор
    Ама тука само тъпи Червени Кратуни ли сте се събрали да лижете рани ! Нормални хора май няма в тоя форум ?! Говорете си говорете ,то май само това ви остана ! 😅
  • 17 Polki

    24 32 Отговор

    До коментар #15 от "Антисоциалист":

    За него си ,си е много потребен даже ! Нали ги пасе и ги дои " червените тъпи723 кратуни " кво му е ?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 onq s konq

    51 25 Отговор
    КАТЕГОРИЧНО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН с Борисов че Червен кольо не е "никакъв социолог".Сигурен съм че МНОГО СЪВЕСТНО си върши работата и абсолютно адекватно информира БСП за ДЕЙСТВИТЕЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ.За ПРЕД МЕДИИТЕ ОБАЧЕ...инфото е КОРЕННО РАЗЛИЧНО,защото ..."така трябва":)

    Коментиран от #42

  • 20 Антисоциалист

    42 68 Отговор

    До коментар #3 от "Истината":

    Лъжете. Обратно на твърденията Ви никакви строеве нямаше. Чистки имаше по времето на Луканов, Виденов, Симеон Самозванец и Станишев в "Тройната коалиция" кладрите на БСП. Ако е имало страх от загуба на ГЕРБ и победа на БСП, той е бил не от чистки, а от четвърти държавен фалит причинен както винаги от БСП.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 боярышник

    37 23 Отговор

    До коментар #10 от "Унуфри":

    За социолог не става,но за бизнесмен с голф игрища(незнайно как един социолог може да си го позволи)става.Така че да им е честито изхарчените пари на комунистите за платена социология за сметка на избирателите-13.30лв.Честито!!!
  • 23 Дядката

    18 10 Отговор

    До коментар #1 от "ред код":

    Аз съм шофьор на камион,но фирмата от с. Карапелит,е една от малкото която позволява на спедциите да се гаврят с превозвачите. Има спедиции които са способни да ти откраднат 500 до 600е за курс.Този шоп никога не е чувал за с.Карапелит.Той просто е знаел ,че ще трябва да му дадат някакви куфари със финокииски знаци. Често на електората!
  • 24 боярышник

    21 7 Отговор

    До коментар #15 от "Антисоциалист":

    Ок антисоциалист,ама си много пр.ст/а,честно.Научи се да пишеш правилно,а не на ниво клошар.

    Коментиран от #44

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Дядката

    39 11 Отговор

    До коментар #15 от "Антисоциалист":

    Празна кратуно!!!! Как можа да назовеш един джебчя "0бразован човек"? В неговия речник буквите Я и Щ ги няма. " Ше построихме завод за Хлеб".

    Коментиран от #49

  • 28 Зевзека

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Начо":

    И бастуна
  • 29 Дииба

    12 17 Отговор
    da ta eva u vra4kata prosta kolioooo
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Дедо мъдьо

    45 19 Отговор
    Нека Тиквунь Кратунов и гъзолистите които храни с трохи от трапезата си и гласуваха под строй за Него да се порадват до есента когато за кметските избори населението ще гласува активно защото това пряко засяга живота му .. та пилците се броят на есен
  • 33 АНДРЕШКО

    42 24 Отговор
    Уважаеми господин Колев винаги с интерес съм слушал и чел Вашите коментари обективни и аналитични които Тиквата никога не може да направи с бедния си клиширан речник и защото е невеж може да плюе и да обижда ... винету = кратуна празна толкова си може и му простете той не знае какво върши

    Коментиран от #50

  • 34 Търговияш

    38 15 Отговор
    При такава изнирателна "активност" да кажеш че си победител можеш да кажрш само ако си бил пожарникар. Виж най-много гласов - да. В царството на слепите и рдноокият е цар!
  • 35 Божкеййййй6767

    14 8 Отговор
    Слуша Бойко и се поуки си вади?Научил си е урока колкото и да се не харесва това на много хора....
  • 36 Капитана

    28 12 Отговор

    До коментар #30 от "До ред код":

    ТАТЯНА ДОНЧЕВА -. БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МНОГО МУ Е КЕФ ДА ХОДИ НА ЧЕТИРИ КРАКА ДА ГО ОПРАВЯТ ПО ЛЕСНО ТАКИВА ХИПОПОТАМИ КАТО МУТРАТА !
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Истината е

    22 7 Отговор

    До коментар #31 от "Масова Селяндуризация":

    Че прогнозите си бяха точни и верни.НО СТАНА РАЗМИНАВАНЕ ЗАРАДИ МНОГОТО КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОСОБЕНО ОТ ДОЛНИТЕ ПРОСТИ ЦИГАНИ.А АЗ СЪМ ПРОСТ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ТОВА.
  • 39 Истината е

    16 6 Отговор
    Че прогнозите си бяха точни и верни.НО СТАНА РАЗМИНАВАНЕ ЗАРАДИ МНОГОТО КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОСОБЕНО ОТ ДОЛНИТЕ ПРОСТИ ЦИГАНИ.А АЗ СЪМ ПРОСТ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ТОВА.
  • 40 Д-р Бръкнипутев

    7 9 Отговор
    Доста коментари от мишки, на по една ракия.
  • 41 бай Даньо

    13 22 Отговор
    Опа! Пак се объркахте другари на кого помага ниската избирателна активност. Това че изборите бяха в дълъг уикенд и през топло време помага на БСП защото откачените червени пенсионери си стоят в къщи и ще отидат да гласуват на всяка цена! , докато електората на ГЕРБ търти към морето или дори Гърция. Защото електората на ГЕРБ са младите, с големите заплати, с планове за уикенда ... Това че се пада такава дата за избори е глупост на Бойко или по скоро мал шанс нямал е избор. НО на следващите избори комунделите ви очаква истинка катастрофа и искам да го видя да сте 3-та политическа сила , дай боже след ВМРО, а не ДПС... Това идва комунделите при над 60% изборна активност , само си викам дано ...

    Коментиран от #46

  • 42 Антисоциалист

    8 6 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Уважаеми, според Вас. г-н Кольо Колев хем "МНОГО СЪВЕСТНО си върши работата и абсолютно адекватно информира БСП за ДЕЙСТВИТЕЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ", хем "За ПРЕД МЕДИИТЕ ОБАЧЕ...инфото е КОРЕННО РАЗЛИЧНО,защото ..."така трябва":)." Това, уважаеми, не е съвестно, а продажно. Имал "съвест", но тя изобщо не не го мъчи - "абсолютно адекватно" на ... търбуха. "Яз за аванту мешину не жалим!" е рекъл подигравателно шопът и ... "адекватно" на г-н Кольо, нали!
  • 43 Pit

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "ред код":

    Яж му па.....та
  • 44 Антисоциалист

    10 4 Отговор

    До коментар #24 от "боярышник":

    Неуважаеми от мен "боярышник", като ми давате акъл да се науча да пиша правилно, да посочвате кое съм написал неправилно? Не! А защо считате, че "клошар" е много прост? От соцсодирарност с бедняците, нали! Поназнайвам руски, та знам, че щом псевдонимът Ви в български сайт е руска дума, а не българската "глог", то той доказва спекула. Но това е нищо в сравнение със соцнахалството Ви при толкова грешки в текста си да ме обявявате за много прост. С тях сам доказвате, че от двама ни не аз съм много простият!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Шайката си купува избори

    18 3 Отговор

    До коментар #41 от "бай Даньо":

    Докато се купуват изборите,все ще печели шайката.И ДПС И ВМРО СЪЩО КУПУВАХА ГЛАСОВЕ ОТ ЦИГАНИТЕ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.ЗНАЧИ ЛИ ТОВА ЧЕ ПО ЧЕСТЕН НАЧИН СА ПЕЧЕЛИЛИ ИЗБОРИТЕ.ЗАТОВА НЕ СЕ ПЕРЧЕТЕ.НЯМАТЕ ОСНОВАНИЕ ЗА ТОВА.ВСИЧКО Е ПОСТИГНАТО С ЛЪЖА И ДАЛАВЕРА.
  • 47 Голям праз

    11 6 Отговор
    Айде честито на всички червени боклуци,и от ГЕРБ ,и от БСП,и от ДПС.
    Все на някои избори (или някой ден без избори), мнозинството ще вземем сопите, да усетите безграничната ни любов.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Антисоциалист

    15 16 Отговор

    До коментар #27 от "Дядката":

    Уважаеми "Дядката", г-н Борисов не е джебчия - както лъжете. При Вашето управление Вашите управленци ограбиха народа ни с три държавни фалита! Не той, а соцуправленците са грабители и крадци. Наричам него "образован" защото соцВашите са образовани да грабят и крадат, да съсипват промишлеността и селското стопанство, а той и неговите управленци да създават за народа ни и магистрали, и метро в София, и заводи - пет нови само тази година. Не соцВашите са образованите, а той и неговите управленци. И между другото, още преди две години г-н Андрей Райчев - Ваш социолог, Ви обясни, че Бойко Борисов не е прост за какъвто го считате, та и между другото, че умеел да свири на пиано. Дали последното е вярно нямам възможност да проверя, но заводите, метрото и магистралите са убийствен за Вас и жизнетворен за народа ни факт. От Вашите соц-образовани управници за народа ни има има само грабеж, беди, подлости, лъжи. Кой за каквото е учил, уважаеми "Дядото" и "Всекиму своето!"... И още един факт: "Дядото" е великият българин Димитър Благоев, а Вие сте "Дядката". Нямате с него нищо общо. както и отвращаващата ме Ваша Партия.
  • 50 Гост

    12 4 Отговор

    До коментар #33 от "АНДРЕШКО":

    Ти знаеш ли колко пъти социологическата агенция на Кольо Колев и на Кънчо Стойчев са познали резултати от избори, с малки изключения почти никога последните десет години а това им е работата и значи не са за тази работа, ти ако не си вършиш работата и правиш едни и същи грешки десет години кой ще те държи на работа.
  • 51 Социолог

    13 4 Отговор
    Кольо, Боко е прост и не те е разбрал, Ако и да слуша прогнозите ти.Тая дума "алегория" той също не я е чувал.Може и да я е чул някога, но вероятно мисли, че това е женски алигатор.
  • 52 Споменчо

    12 1 Отговор
    Как ли ще се нарече новата далавера след Костинбродската с "Машинното гласуване"?? Колко компютри забиха и СИК караха гласоподавателя да повтори вота с хартиена бюлетина за да не се образуват опашки
  • 53 777

    19 8 Отговор

    До коментар #31 от "Масова Селяндуризация":

    Или си много млад и не знаеш какво стана 96г, или си много тъп за да не си разбрал. Този икономически хаос беше предизвикан от задокеанските ни "приятели". Неможеха да се примирят, че Виденов не искаше да разпродава България, и затова трябваше да го елиминират. След него дойде циганинът Костов, и всички знаем какво стана с бандитската приватизация. Сега американците се опитват да направят същото с Ердоган, зщото не им играе по свирката. Но там ще им по трудно, понеже Турция има много по силна икономика от нашата през 96г, и обезценяването на лирата няма да им се отрази както на нас обезценяването на лева по онова време.

    Коментиран от #58

  • 54 123

    8 4 Отговор
    Не помня на кои избори беше предсказал такава разлика между водещите партии че накрая отклонението беше близко до 20%... И да го върти и суче си е заслужил името "Червен Кольо", само не ми е ясно защо го канят по телевизията и му правят четки, само безмислена реклама. Но си признавам че се забелязва някакъв прогрес, преди няколко дена даваше превес на БСП с 1-2%, сега е само с 9% отклонение а къъъъъдееее къъъъъде са тези 20% в миналото. Ясен признак че образованието в България процъфтява, пряко обвързано е с парите и дори на дърти години може да се постигне желания успех стига да ти стиска и да имаш дебело гръбче да те подпира всеки път.
  • 55 Долу

    7 7 Отговор
    комунистическите изроди!
  • 56 Бесило

    7 3 Отговор
    за отрепките на ДС!
  • 57 Убийците от БКП/БСП/ДС

    7 5 Отговор
    на гилотината!
  • 58 Гост

    10 7 Отговор

    До коментар #53 от "777":

    А ти или си живял в друг свят вероятно в номенклатурно комунистическия и не си въобще наясно какво се случи през 1996, сигурно американците направиха и източиха близо 40 банки, резерва от зърно и направиха изкуствено за да спепелят огромни пари за България някои хора долара 3400лв и т. н. и на комунистите им трябваше някой "Костов" за да свърши черната работа като закриване на губещи предприятия с хиляди го псуващи останали без работа хора и естествено срещу заплащане след като никой не се нае да свърши тази работа 7-8 години.

    Коментиран от #59

  • 59 777

    18 1 Отговор

    До коментар #58 от "Гост":

    И кои бяха губещи предприятия? Нефтохима ли, единствената "губеща" рафинрия в света. Или Океански риболов, която имаше над 500мил. долара в сметки, които приватизаторите откраднаха. Или пък СО МАТ, също печеливша фирма. Или Булбанк, най стабилната българска банка по онова време. Кабелния завод в Бургас, изнасящ продукция в десетки държави. Мога да ти изброявам още, но няма смисъл. Само човек облажил се от новото време, не вижда тези неща. Повечето печеливши фирми, нарочно баха източени, и изкарани като губещи, за да могат да ги лапнат за без пари.

    Коментиран от #72

  • 60 Велин

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "Лошо лошо лошо":

    Не ставайте смешен. Тези избори са европейски и не Борисов определя времето им. Това, че активността е малка не е проблем на Борисов. Това е проблем на народа. После пак ще плюят по всичко и всички. Ами да сте гласували бе, що си стояхте в къщи или нейде на барбекю?
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Яясно е

    13 4 Отговор
    Червен Кольо познава много.
    Той например познава магарето дали е мъжко,само като го хване отдолу...
  • 63 Да сме ясни

    10 2 Отговор
    Прогнози за дядото на борисов правил ли е някой? А и след смъртта му не се разбра съден ли е от Народния съд, убит ли е от циганин в Белене или пребит пред кръчмата в село Хераково от фронтоваци?
  • 64 Инфо

    12 3 Отговор
    България не е пред, а в национална катастрофа, поредната. Преди 9 септември е имало три държавни съда над върхушката, после Народен съд. Прогнозата, сигурна, е за нов Народен съд над цвета/елита/върхушката на нацията.
    РБ е страната с най-висока смъртност на 1 000 души в света . Далеч пред Лесото и ЦАР.
  • 65 Петко

    7 6 Отговор

    До коментар #3 от "Истината":

    Абсолютно точно, личното и семейно благоденствие на основната маса от избирателите на ГЕРБ ще бъде сериозно застрашено ако те бъдат изхвърлени от ВЛАСТТА. Тук няма политика, идеи и прочие глупости. Има само интереси и желание за запазване на изгодното за тези 500 000 български граждани съществуващо положение. Заблудените са малко.
  • 66 Нафарфорий

    6 4 Отговор
    Бат Бойко ,неговата измекярска свита и всички останали на политическата сцена са за изриване.......народа е прост и неграмотен и не успява за сега да ги махне
    НО ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ И ЩЕ ИМА ....
  • 67 ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИНЬО 🇧🇬

    12 6 Отговор
    Трагедията е пълна,след като 30 години от падането на комунизма има толкова червени въздишки. И си мисля, че основната причина за положението в което сме се крие точно в този абсурд. Доста мозъци са поели обилни количества от Чернобилската радиация, за която пак Борисов е виновен. Или Алцхаймер ви е на гости или наистина сте големи дебили,че толкова бързо забравяте онзи мрак(тъмночервен) Тези левите сега, са по-некадърни от предшествениците си, които пък бяха олицетворение на малоумието. Въпреки всичко съумяха (с основната помощ на СССР) да си правят каквото си искат 45години.Уж народната държава си беше лично тяхно васалство. И робите си траеха, страх,голям.Такова ни е ДНК-то. След толкова години вместо еволюция ние пак си искаме другарите, доносниците, държавната сигурност, рублите, лагерите, мизерията. Е такъв народ нема оправия!!! АМИН!
  • 68 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    РЕД-КО ИСКА ДА Е КАТО "РЕД БУЛ ", НО СИ Е ,ВЕЧЕ, ЕДИН" РЕД ВОЛ " !?!?
  • 69 бокотиквомрезец

    7 4 Отговор
    Гпсподи спаси ни от тази герберастка напаст,хем крадливи ,алчни ,тъпи ,малоумни ,нахални ,уродливи ,най- паче самонадеяни простаци!!!
  • 70 ПЛЕШЕВИКИ- БОЛШЕВИКИ

    6 2 Отговор
    За Сталина, за Путина, за Радева, за партию! Ура, я пью на екс! 🍺🍺🍺Извините, я забыл товарища Ким Чен Уна! Еще раз, ура, екс! 🥃🥃🥃........... 🍺🥃🍺🥃🍺🥃.... урааааа!!!
  • 71 Димитър Пенчев

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "ред код":

    Е по-голяма Тиква от Колю- пишман социолога няма. Той е толкова елементарен ,че дори копира ръчеизявленията на другия писюр с лекидосаното сако Андрейчо Райчев . Това са едни карикатурни личности на българския небосклон. Запейте всички :Колювата Майка , Майката на Колю , на Колю майка Му-у-у-у.
  • 72 Инкасатор

    7 2 Отговор

    До коментар #59 от "777":

    Булбанк -най-стабилната банка .Ха-ха-ха /. А защо трябваше да си обменяме левовете на черно за валута . Кабелния завод изнасял , да изнасяше защото някои купуваха кабелите заради чистата мед . Предприятия произвеждащи боклуци . Не съм го казал аз , а представителите на СИВ , че и даже висшите комунистически ръководители. Да напомням ли прочутата фраза на ТЖ , че социализъмът е едно недоносче или искаш да спориш бе лунгур.
  • 73 Болшевик

    1 5 Отговор
    Това е моят сайт!!!!??? ОБИЧАМ РУБЛИТЕ!Да служа на тавариш Путин първа радост е за мен!

    Коментиран от #75

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 .............................

    5 2 Отговор

    До коментар #73 от "Болшевик":

    Ами закарай си задника в русия дорогой ? В друга държава да приказваш така ще те разчекнат жив, но в България все още търпим жалки дупедавци, панимаеш ?!
  • 76 Объкан

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Истината":

    Този "социолог" и брат му Райчев са или пълна катастрофа за гилдията, или просто са червени агитатори. Предполагам , че е второто.
    Въпреки това и двамата показват завидна безочливост, в смисъл, че когато си се провалил професионално, трябва да можеш поне да го признаеш.
    Бойко не искам да го коментирам , нито глупавите коментари в този форум. Това бяха избори за европейски парламент и се предполагаше друг дневен ред, а то се получи поредния сблъсък на интригантство и заливане с помия.
    Много жалко - резултата е озлобени пъпчивци, неспособни да оценят реалната ситуация и да търсят път за надграждане и развитие на тази държава.

    БСП и в тази посока са най-големия длъжник на българския народ - погнусиха го от политическия живот и се опитват да ни довършат
  • 77 БеСеПендър

    3 1 Отговор
    Червения Кольо си взе парите и какво му пука, че Курнелия се подведе.

    Коментиран от #78

  • 78 Ново

    0 1 Отговор

    До коментар #77 от "БеСеПендър":

    Това са единствените спечелини избори от борисов от 15год а бсп за първи път губи трябва да се успокоява ме и радваме че цветанов ще поеми бсп
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове