Last news in Fakti

29 Октомври, 2019 18:41 1 620 42

Манолова готова за дебат с Фандъкова и в Космоса

  • мая манолова-
  • йорданка фандъкова

Оставям тя да избере неутрален терен, подчерта Манолова, отправяйки предизвикателство към опонента си

Манолова готова за дебат с Фандъкова и в Космоса - 1
Стопкадър: NOVA

Мая Манолова, независимият кандидат за кмет на София, който в неделя излиза на балотаж срещу този на ГЕРБ/СДС Йорданка Фандъкова, обяви, че подкрепя районните кметове на промяната.

Според нея това са кандидатите, които са срещу модела Борисов и Фандъкова. В 22 района на столицата ще има балотаж. Там кандидатите на ГЕРБ се изправят срещу кандидатите на ДБ или независими.

Манолова от своя страна кани Йорданка Фандъкова на лидерски дебат лице в лице. Оставям тя да избере неутрален терен, подчерта Манолова, като увери, че е готова да дебатира и "на терена на международната космическа станция, ако това за госпожа Фандъкова е неутрален терен".

Манолова обяви, че е готова да разговаря и с щабовете на останалите кандидати - от ДБ и "Спаси София" - само и само да се промени управлението на столицата.

Управлението в София се извършваше от орлетата на господин Борисов, свили гнездо в Столична община, подчерта бившият омбудсман. Тя обаче заяви, че вярва в овластяването на районните кметове.

Манолова се обяви в битка срещу финансовия диспечер на задкулисието. Манолова е притеснена, че Столичната община не може да изпълни инвестиционната си програма. Районните кметове ще участват в обществените поръчки.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jorj

    21 15 Отговор
    Най-обича дебати в къщи с червени фенери!!!
  • 2 Morgoth

    27 28 Отговор
    Мая е винаги готова за дебат, за лъжи, за манипулации - уменията и в тези неща са ненадминати. Само работа не може да върши като хората, затова не се подлъгвайте по хубавите ѝ думички и обещанията.

    Коментиран от #18, #36

  • 3 Onq s konq

    10 8 Отговор
    Неутрален терен? Мноо ясно, дебата ще е по домус тв. с водещ Цвитанка Киризова
  • 4 Иво

    23 23 Отговор
    Манолова/Костинбродска - като отлиташ за Космоса, гледай да е с по- далечна дестинация, и да не забравиш да вземеш със себе си Нинова, Йончева.... - колкото си може повече от червената олигархична ,,партия"! И си останете там, там си стройте светлото бъдеще, там си планувайте опорните точки и далаверите ! И не се връщайте повече !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Певецът

    7 18 Отговор
    На млади години е*** Йорданка Фандъкова в Студентски град блок 33 бях портиера там нащупих я в портиерната
  • 10 Елена Йончева

    20 17 Отговор
    Майче, от мен да знаеш, след пискливата фаза, идва тая, в която колкото повече шаваш, по - лошо става! По - добре си мълчи, всичко свърши! От опит ти го казвам!

    Коментиран от #14

  • 11 Димитър

    20 17 Отговор
    Мая Манолова Нинова е просто едно кречетало което е отворило торбата с обещанията и лъжите и ни залива без да се съобразява, че вече на хората им писна от наглите и простотии. Мая бореца с корупцията. И то точно от царицата на корупцията каквато е руската бсп партия. То бива наглост, но такава наглост и безумие от бсп и мая не бива. Писна ми от простотийте и лъжите ви другари.
  • 12 onq s konq

    21 17 Отговор
    Какви Дебати,КАКВИ ГЛУПОСТИ?Тия червени "хора" в БСП НЯМАТ НАДПРИКАЗВАНЕ,затова и Борисов не ходи много-много в НС,защото НЕ МОЖЕ ДА ИМ ТРАЕ ГАДОРИЯТА.Има си Гласуване,хората не са прости и виждат и преценяват всеки Кандидат,след което си казват думата чрез Бюлетинките в Урните.Но да се изтъпани Нинова срещу Борисов и при положение че ГЕРБ печелят ТОТАЛНО СРЕЩУ БСП да заявява с иронична усмивка че БСП са печелившите а ГЕРБ - губещите,...и да пита Борисов ЗАЩО Е ЗАЧЕРВЕНО ЛИЦЕТО МУ от гняв,а той да пъха ръце дълбоко в джобовете,за да не започне да ДУШИ С ТЯХ...е тва не го разбирам.
  • 13 Софиянец

    12 9 Отговор

    До коментар #8 от "Горд съм":

    Тя с кого ли не е спала, в 73-то се лупаше с физкултурника, даваше здрав пример дружинната.

    Коментиран от #17

  • 14 Йорданка Фандъкова

    7 17 Отговор

    До коментар #10 от "Елена Йончева":

    Съм същата мърша като Мая Манолова само че на мене ми е по-стегнат диференциала на г***обичам да въртя свирки в Столична община
  • 15 Анонимен гербер

    15 13 Отговор
    Ние ще си изберем пак Фандъкова, защото тя все търси фандъка от евро фондовете и прибира всичко в джоба. Фандъкова може да е просто една учителка по руски, но е дървена филосовка и със самочувствие да разбира от архитектура,градски ландшафт и строителство. Фандъкова има хъс за още кражби и продажби,като истинска герберка.
  • 16 Мутра от ГЕРБ

    12 14 Отговор
    Да изберем Столипиново за столица на партията
  • 17 НОИ

    8 2 Отговор

    До коментар #13 от "Софиянец":

    За тролене, следва да се само осигуряваш! Иначе, на социална пенсия!
  • 18 Onq s konq

    7 15 Отговор

    До коментар #2 от "Morgoth":

    То и Бокича само плямпа и нищо не върши ама премиер. Ти би ли вземал в къщи Фандъкова или Бойко и да им дадеш да ти разпределят семейния бюджет? Не нали. Мая Бокича и Фандъкова са на един кантар. Обаче Мая още не сме я видели в управленска позиция, може па да е по добра.

    Коментиран от #24

  • 19 Ели

    9 11 Отговор
    Тези хора не притежават ДЪРЖАВНОСТ, Радан и Христо ме разочароваха!
    Не разбират, че ако не нарушат статуквото на ГЕРБ, няма да видят на парламентарни избори и един процент.
    Ужасявам се от едноходовата мисъл на десните.
    Колкото и да са читави ГЕРБ десет години власт опорочават!
    Никога не трябва да се дава еднороден мандат без опозиция, на която и да е политическа сила.

    България страда от липсата на ДЪРЖАВНИЦИ, хора които да се обединят в името на България.

    Иванов ми падна в очите с НПО-то двеста хиляди долара.

    Срам и Позор, ще гласувам за Манолова, въпреки, че не е моят кандидат.

    Жалко за Минчо Христов - Алтернатива за България и Спаси София.

    Коментиран от #26

  • 20 Onq s konq

    9 15 Отговор
    По голем лъжец от Бойко я не съм виждал.
  • 21 Guest

    5 2 Отговор
    Хахаха, кметицата Лешникова няма въобще да се докопа до думата!
  • 22 Братя Българи

    8 8 Отговор
    Гласувайте за независимите ако мислите, че те са промяната. Но определено не за ГЕРБ!

    Коментиран от #27

  • 23 ХУ Ю

    6 7 Отговор
    КИРПИЧ ДА И СЪРБАШ НА МАЙЧЕТО МЕНЗИСА
  • 24 Morgoth

    9 5 Отговор

    До коментар #18 от "Onq s konq":

    Всъщност откъм разпределяне на бюджета съм доволен от Боко. За бъркането в кацата с меда е друг въпроса, но пък у нас до сега не съм видял някой да не е бъркал. В София поне има видими резултати, макар да съм съгласен, че може и по-добре.
    Мая не е вярно, че не сме я виждали. Не като кмет на София, но то не може на всеки да дадем по един мандат, че да видим дали случайно няма да се справи. Мая като депутат обслужваше мафиотските кръгове, поддържаше Орешарски и Пеевски, ходи на контрапротести, написа закон с който след това да се бори като омбудсман, написа закон за изборите, който след това БСП да обвинят за поредната си загуба и прочее. Мая като омбудсман беше първа пушка при народа, за да си направи ПР, но май накрая нито монополистите пребори, нито събирачите на дългове - беше едно голямо нищо. Всичката пара в свирката. Всеки друг ще е по-добре от Мая.
  • 25 Анализатора на БСП

    14 3 Отговор
    Драги съпартийци и комсомолци СПОКО ! На изборите в неделя беше хубаво времето и Софиянци бяха в Гърция ! Сега като дойде балотажа ще са тука и резила ще е още по голЕм ... КУКУ- КУКУ- КУКУ часът наближава
  • 26 Morgoth

    10 6 Отговор

    До коментар #19 от "Ели":

    Права си, че дългото оставане на власт има лоши странични ефекти. Все пак промяната не трябва да е самоцел. Когато говорим за промяна разбираме нещо хубаво, а не връщане назад и отиване на по-лошо. Промяната се носеше от Борис Бонев. Голяма промяна, от която честно казано малко ме е страх, но бих подкрепил. Промяната на Манолова е креслива и лъжлива. Тя ще краде не по-малко от гербаджиите, просто фирмите които го правят ще се сменят. Само, че дали при нея ще има нещо изобщо постигнато с което да се похвали, както прави сега Фандъкова ... надали.
  • 27 Morgoth

    5 2 Отговор

    До коментар #22 от "Братя Българи":

    С независимите се свърши - Бонев става общински съветник и толкова. На втори тур отиват ГЕРБ и БСП.
  • 28 Centurion

    7 5 Отговор
    Не я харесвам тази сврака Манолова,но Герб трябва да бъдат наказани,за беззаконията и кражбите.Трябва да бъдат докарани до състояние да лазят и да молят за милост,докато ги наритват в ребрата, като мръсни улични псета!!!
    Това им пожелавам на Герб!!!
  • 29 смях

    8 8 Отговор
    Голям страх тресе гербаджиите. Не очакваха такива пробиви в столицата. Като се вижда, че циганския вот е техен и като се знае, че има мъртви души в списъците, то се вижда, че ГЕРБ са тръгнали бързо към дъното. А са некадърни и много от тях ще останат гладни. Абе, казано направо, шубето си е голям страх.

    Коментиран от #30

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Ха ха ха ха ха ха ха

    8 4 Отговор
    Мръсни номера, независима ама подкрепена от БСП.... Втори път номера с независимост няма да мине.
  • 32 смях

    4 6 Отговор

    До коментар #30 от "Анализатора на БСП":

    Тази неделя софиянци ще отидат за гъби и Фандъкова ще спечели почетното второ място и сребърния медал :)
  • 33 Мая Фандъкова

    4 3 Отговор
    Даааа, няма дясно няма ляво. Всички сме комунисти. Бойко най
  • 34 Маяма Престъпница

    4 5 Отговор
    Маяма като Иванчева ще се кандидатира за кмет на другите избори от затвора.
  • 35 Мая е борбена, честна и справедлива.

    4 6 Отговор
    Мая е истинска Българка. За Мая и България.
  • 36 Горо

    4 6 Отговор

    До коментар #2 от "Morgoth":

    Пич, като си толкова вътре в нещата, я кажи каква работа свърши Фандъкова, освен да служи вярно на Борисов?
  • 37 Горо

    7 2 Отговор
    Радан Кънев, Емил Христов, Александър Йорданов и изобщо всички, дето претендират за тъй нареченото "синьо" в столицата и се правят на архидемократи всъщност съвсем съзнателно подхранват властта и манията за величие на Борисов. Той им раздава постове и пари, и им се смее в лицата, а те примигват и го боготворят. На човек вече му се повръща от този политически цирк в България, който става все по-арогантен и по-безсрамен!

    Коментиран от #38

  • 38 Точно така е

    5 6 Отговор

    До коментар #37 от "Горо":

    Всички Сини са комбина с фашистко потекло. Синият цвят е символ на Гърцизма, Тюркизма и лъжата. Вижте цветовете на знамената им. Преобладаващ Син цвят. Символите говорят.
  • 39 Шляхтиц

    6 3 Отговор
    Манолова, извън играта си още като напусна омбудсманския пост. Позаинтересувай се къде прекарват времето си Емилия Масларова, Румен Овчаров, Цецка Цачева, Цветан Цветанов и много, много други, тям подобни.
  • 40 висок

    3 2 Отговор
    Браво, за дебат съм! Като начало да си покажат дипломите за висше!!!!
  • 41 2725

    0 5 Отговор
    И Мая и Фандъка не стават!
  • 42 цербер

    0 5 Отговор
    Мая Манолова, независимАТА кандидатКА за кметИЦА на София, коЯто в неделя излиза на балотаж срещу тАзи на.......
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове