Last news in Fakti

9 Декември, 2020 08:08 3 776 17

Борислав Гуцанов: Когато и да се проведат изборите, ние вече сме закъснели

  • борислав гуцанов-
  • избори-
  • парламентарни избори-
  • бсп

Председателят на градската и областната организация на БСП във Варна е убеден, че много от ситуациите в страната са щели да бъдат избегнати, ако е имало по-разумно правителство от това, което в момента управлява държавата

Борислав Гуцанов: Когато и да се проведат изборите, ние вече сме закъснели - 1
Снимка: БГНЕС

"По време на срещата на Изпълнителното бюро на БСП обсъждаме актуалната обстановка, в която се намира страната. Не считам, че това, което се случва в страната, радва болшинството от гражданите". Това заяви в ефира на предаването "Делници" по "Евроком" председателят на градската и областната организация на БСП във Варна - Борислав Гуцанов.

"Когато и да се проведат изборите, ние вече сме закъснели", категоричен бе той.

"Много от ситуациите в страната щяха да бъдат избегнати, ако имаше едно по-разумно правителство от това, което в момента управлява държавата", категоричен бе председателят.

"Що се отнася до самата дата 28 март, това е конституционно право на президента. БСП никога не сме се месили в работите на държавния глава и смятаме, че така е редно да се постъпи. Това е наша последователна политика", завърши Борислав Гуцанов.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истина е

    20 6 Отговор
    И този си е баш-мушингер !!
  • 2 Гост

    20 9 Отговор
    Този защо го пуснаха от затвора?!?
  • 3 мислещ

    13 6 Отговор
    Така е, вече е късно и са безсмислени, мафията окончателно се е окопала, сега като си вземе и машини от Доминион, направо по интернет ще си нагласи резултатите.
  • 4 Последния Софиянец

    17 8 Отговор
    Всеки ден на Бойко във властта са нови поражения за България.Сега заради некадърието и лъжите му при преговорите с Македония, България изпадна в тотална изолация на Балканите и в Европа.Единайсет години не можаха да се разберат,а той лъжеше ЕС че всичко е наред.Дано вече на немците им светне че тяхното творение Борисов не може да им свърши работа и да го пенсионират.

    Коментиран от #7

  • 5 Психиатър

    12 4 Отговор
    Този е само по далаверите
  • 6 цербер

    14 10 Отговор
    "Когато и да се проведат изборите, ние вече сме закъснели!" Вие от БСП(Бесни ,стари пенсии)отдавна сте закъснели,живеете си още във времето на Т.Живков. Едни избори вече 12 години не сте спечелили.И вашата позиция е като на СДС-то-на политическото бунище.И ДПС-то е за там.

    Коментиран от #8

  • 7 Селянче

    9 4 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    точно така! Бойко нареди на Сталин,Тито димитров/гошо Тарабата/,да създадат "държавата" Македония!!! И то точно преди десет години!! Ай гиди комунистче лъжливо!! Крадеца вика дръжте крадеца, левоориентирани руски подлоги!!!!!
  • 8 По точно и

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "цербер":

    ясно: кпсс=бкп=бсп+дпс+дс!!!
  • 9 Миризлив пор

    9 5 Отговор
    А бе като говорим за кофти сделки и корупция, не е ли това човека, който осигури на община Варна стари автобуси на цена по-висока от тази на нови? А след това никой не откри проблем при сделката?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 12345

    8 4 Отговор
    Арогантността на червените е къртеща.Знаят 10-тина думи:за "врага"-провал,корупция,лъжи,оставка:за себе си-честни,достойни,милеещи за народа.Имат и голяма мечта:победа на избори и спечелване на властта.Но нито думите за "врага",нито мечтите им са реални.Освен скандали друго не генерират.Не са градивна опозиция.Плановете им са волунтаристична сплав от "планова икономика"соц.тип,в която те да са капиталисти.Народът е измислил поговорка за такива като тях:"На бодлива крава,Бог рога не дава".Пази Боже от тях!
  • 12 Анонимен

    4 7 Отговор
    Бойко се очертава да е Президент, а Цветанов Министър - ПРЕДСЕДАТЕЛ, ЗАЩОТО ВЪЛНЕВИ СА ЗАМОЖНИ, А БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СЕ ИТЛЕПИ ОТ ДЪНОТО Й ТРЯБВАТ БОГАТО, А НЕ БЕДНЯЦИ. НИЩО ЧЕ СМЕ ПРОСТИ И НАИВНИ, НО ИМАМЕ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ И НИ КАЗВАТ МНОГО ПОУЧИТЕЛНИ НЕЩА. ТУК БКП СИ НАКУПИХА НЕДВИЖИМИ, НО НЕ СТАВА САМО С ДАЛАВЕРИ. ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ, А ТЕ РОДОПЧАНИ СА ТАКИВА. ВСИЧКО ДРУГО Е ИЗЛИШНО. БОГАТИ ДА ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ, ДА ИНВЕСТИРАТ. ТРУДНО, НО НЕ И НЕВЪЗМОЖНО.
  • 13 chi

    3 5 Отговор
    Важното е шкафчетата да са пълни!
  • 14 щъркел

    0 0 Отговор
    Пернишка сватба...
    - Поздравявам Ви, вече сте мъж и жена! Можете да ударите булката!
  • 15 SDEЧЕВ

    7 4 Отговор
    ТОЗИ УБАВЕЦ ОТ БСП Е ПОДСЪДИМ ЗА ОПГ- ПРОСТИТУЦИЯ И РЕКЕТ-ПАРТИЗАНИН ,КАК ДА ГО ОПИШЕШ. НА ТОЗИ САЙТ МОЖЕШ ДА ПРОЧЕТЕШ МНЕНИЯТА НА ВСЯКАКВИ ПРЕСТЪПНИЦИ -ТОВА БОЖКОВ,ТОВА ГУЦАНОВ ВСЕ УБАВЦИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МАЙКАТА СТОЛЕТНИЦА. ОТВРАТ ФАКТИ
  • 16 Гостът

    7 0 Отговор
    Този не е спрял да краде.И сега дръжте крадеца.Страшно нагли и крадливи типове .
  • 17 Хаджиментов

    2 0 Отговор
    Бесепарите пък какво се натискат, след като колкото пъти са управлявали, толкова пъти са сривали България. Сега не е по-различно отколкото отпреди няколко години, когато бяха сввалени с протести зарадди корупция, кражби и далавери за милиарди. Самата им шефка, която се готви за мястото на Б. Борисов, е уволнявана два пъти за корупция - вторият път от самия С. Станишев.
    Който има ум и милее за България никога няма да гласува за тях.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове