Last news in Fakti

2 Юли, 2022 17:24 3 660 89

Ерменков: Искаме да бъде отменена нотата за отзоваване на руските дипломати

  • таско ерменков-
  • нота-
  • руски дипломати

Притеснително е поведението на президента, който се опита да изкомандва парламентарните партии за консултациите

Ерменков: Искаме да бъде отменена нотата за отзоваване на руските дипломати - 1
Кадър Euro News

“Ние не можем да диктуваме на „Продължаваме промяната“ кой да си номинират за кандидат премиер на България, но можем да кажем с кого не искаме да продължаваме разговорите. И го казахме много ясно, че с премиер, който еднолично взема решенията, за които коалиционните партньори научават от медиите и чиято основна политика е да създава фойерверки, които в крайна сметка нарушават международния авторитет на България – няма как да продължим заедно да работим.” Това заяви членът на Изпълнителното бюро на БСП Таско Ерменков в ефира на Euro News и подчерта, че след смяната на кандидат премиера социалистите ще настояват и за промяна в начина, по който се взимат решенията в коалицията.

Според социалистът разговорите как ще се управлява България оттук нататък трябва да се съобразят с това, че коалиционното управление изисква взаимна информираност, която води до взаимно приемливи решения, за да има взаимна отговорност.

„Целите, които преследваме и ние, и „Продължаваме промяната“, и „Демократична България“ надявам се и „Има такъв народ“ са ясни. Те са определени и в 8-те точки, които кандидата за премиер Асен Василев постави като направление за държавата- съдебна реформа, борба с корупцията, промяна в КПКОНПИ, икономическо развитие, енергийна сигурност и други. Тези цели няма как да бъдат различни от нашите, които също сме ги поставили и както се вижда бяха до голяма степен покрити с решението на нашия Национален съвет. Надявам се, че начина по който функционира коалицията също ще претърпи промяна“, каза още Ерменков за приоритетите, които ще бъдат поставени в предстоящите разговори за съставяне на правителство.

„Ние не можем да определяме личностите, които „Продължаваме промяната“ ще предложат, но можем да разсъждаваме върху водените политики и, ако те не съвпадат с нашите няма как да вървим по един и същи път. Не сме обсъждали дали ще поискаме различни ресори, защото на първо място стоят политиките- в какъв ред и по каква последователност. 6 месеца е санитарния минимум, който трябва да постигнем в управлението на държавата, за да може законите във връзка с Плана за възстановяване и устойчивост да бъдат приети и най-вече да бъде подготвен и приет бюджета за 2023 година“, категоричен бе той за основните задачи и времевия хоризонт на евентуалното бъдещо управление и подчерта, че от народните представители в пленарна зала зависи дали ще бъде събрано мнозинство, което има ясното желание, че България трябва да продължи напред, както и това, че едни нови избори не биха довели до нищо добро.

Ерменков изрази притеснение от поведението на президента, който по думите му действа прибързано с консултациите и връчването на мандати. „Тук въпроса е дали и по какъв начин парламентарните партии са извикани, а дали си поканен или изкомандван. Разумното поведение щеше да бъде да се даде малко повече време. Такова прибързване и тичане в посока връчване на мандати и водене на разговори в една усложнена икономическа и дипломатическа обстановка не води към добро“, каза още членът на Изпълнителното бюро на БСП и допълни, че е грешно да се мисли, че едно служебно правителство ще доведе допълнителен тласък на развитието на България.

По думите му премиера в оставка и външния министър са хората, които трябва да решат дали дипломатите ще бъдат отзовани или може да се даде отсрочка. „Но със сигурност мога да кажа, че подобен акт е безпрецедентен. Защото обвиненията в шпионаж трябва да се докажат, а не да се сложат 70 имена, включително шофьори и готвачки и да им се каже, че трябва да си ходят. Начинът, по който решението бе взето не бе в унисон с нормалните отношения. Ние искаме тази нота да бъде отменена и да бъде приложено нормалното международно право, когато отзоваваш дипломатически лица да сложиш доказателствата на масата“, заяви той за детайлите около отзоваването на дипломатите и добави, че Кирил Петков до такава степен е разбрал каква глупост е направил, че е започнал да се отрича от собствените си решения.

„Това, което чух от коментарите след закритите заседание беше, че такива данни в крайна сметка не е имало. В крайна сметка по думите на председателя на ДАНС премиера му е разпоредил да направи един списък с 70 човека, които да бъдат изгонени. Ние от БСП нямахме идея какво се случва, ако знаехме щяхме да опитаме да внесем някакъв разум. И това е една от причините за оттеглянето на нашето оттегляне на доверието към него. Не само акта за изгонването, но и начина, по който вземаше решения- прекратяване на разговорите с „Газпром“, както и затварянето на въздушното ни пространство за руски самолети“, категоричен бе Ерменков за отношението на социалистите към дипломатическия скандал и прибави, че тази ситуация може да затрудни петролните доставки от Русия, защото няма как при прекратени дипломатически отношения да се развиват икономическите такива.

В заключение социалистът изрази притеснение, че ако малките бензиностанции откажат да възстановяват 25-те стотинки на литър гориво може и да няма кой да зарежда от тях. „Надявам се да няма монопол на големите вериги, но и затова имаме КЗК“, завърши Таско Ерменков.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 62 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анализатор

    89 60 Отговор
    Още едно руско мекере...
    Ами искайте си, вземете властта и ако искате и част от РФ ни направете!
    Но никога повече няма да сте на власт!!!

    Коментиран от #20

  • 2 Вън от България

    81 52 Отговор
    Руско гов.до.....
  • 3 ЗАВЕЖДАЩПРОФКОМИТЕТА

    54 44 Отговор
    ДА СЕ ЕЗСЕРЕМЕ РИТУАЛНО НА РУСКИЯТ УЛТИМАТУМ.УРА ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ!
  • 4 Българин

    73 47 Отговор
    Ти ли го искаш, или съпругата ти рускиня? Откъде жената оттам родата!
  • 5 И ти ли си на заплата

    76 45 Отговор
    към руското посолство ?
  • 6 Ицето

    51 26 Отговор
    БЕГАЙ ЛЕГАЙ..
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 2222

    42 37 Отговор
    Кой да я отмени? Соросоидните партии ли? И БСП се прикрепи към тях.
  • 10 Зззз

    86 13 Отговор
    Изпяхте си песента ,жалко защото ви бях симпатизант, но вече и такъв не съм ,защото сте лакоми за власт ,а Нинова ви закри партията.
  • 11 Хубаво имате

    53 23 Отговор
    8 точки, но 6 месеца не направихте нищо по тях. Занимавахте се с други точки, за които не знаехме - клякане пред РСМ, оръжие за Украйна, късане на отношенията с Русия, спиране на руския газ. Хайде по-надалече и незабавни предсрочни избори. Никой не ви вярва освен шепа слепци.
  • 12 Искаш ,

    40 10 Отговор
    ама няма !
  • 13 Ташок=Ташко

    35 13 Отговор
    Еремията да се прибере в колибката за да не му я вземат Народния съд
  • 14 Керът

    50 14 Отговор
    Тоя е рядък противняк, ама рядък...
  • 15 007

    47 35 Отговор
    33 години минаха, а си останахте слуги на рашистите. Срам! Слава Украiна!!!!

    Коментиран от #85

  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 15 Отговор
    ПОЛИТИЦИ ДЕПУТАТИ настроиват ХОРА срещу ХОРА но ГРЕШЪТ тотално защото МИСЛЕЩИТЕ и УМНИТЕ расъждаващите ХОРА не се ловят на капаните и на ЕЗИКА на ОМРАЗАТА
  • 17 Гост

    26 5 Отговор
    Не ви ли стига, че сте у властта и си грабите тихичко на спокойствие
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 13 Отговор
    ХЕИТЪРИТЕ плюят заСПОРТА те нямат ЦНОСТИ нито ОБИЧАТ а МРАЗЯТ
  • 19 Красимир Петров

    49 16 Отговор
    Доказан агент на ДС-чист комунист-ерменков.На всички комунисти децата им учат и живеят в САЩ,но ронят сълзи за Кремъл.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 !!!?

    30 22 Отговор
    Ама то готвачи и шофьори са ятаците за носене на заплатите на Копейкин + Со. - анализатори, политагитатори, социолози, политолози, демоскопи, въZрожденци, патреоти,...!!!?

  • 22 нннн

    24 23 Отговор
    Премиерът наруши за кой ли път конституцията, като не подаде оставка веднага. Президентът свика консултации 5 дни след падането на правителството. Колко да ви чака още?
  • 23 Тома

    39 15 Отговор
    Този е от платените с рубли български патриоти
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ГЕРБ

    33 13 Отговор
    Я заминавай да лижеш гъ... А на Пут. ...ер

    Коментиран от #35

  • 27 ГЕРБ

    36 16 Отговор
    Руските мекерета в Сибир

    Коментиран от #30

  • 28 .лудия

    27 11 Отговор
    Този е голям боклук
  • 29 12783

    13 6 Отговор
    много искаш
  • 30 Зззз

    18 20 Отговор

    До коментар #27 от "ГЕРБ":

    Краварските мекерета в Гуантамано Аре марш.
  • 31 Румен

    21 15 Отговор
    Ама голема шушомига си Ерменков. Цялата тая дандания е създадена в Русия от специалните служби. Щот знаят че повечето българи читат русняците. Целят да има стачки и хаус в БГ
  • 32 социална справедливос а , ама друг път

    16 10 Отговор
    Думи , думи , ама принципи няма , липсват и основания за коалиране на БСП с ПП и ДБ , освен евентуално консумиране на власт от една групичка около Нинова , която практически погребва партията си , защото едва ли вашите избиратели биха приели и прегърнали евроатлантизма , обвързването с агресивни блокове и политики , прекъсване на дипломатически отношения с Русия , безумието на бюрократите от Брюксел , ръста на цените , несигурния живот .
  • 33 Нищо няма

    18 14 Отговор
    Да направите. Имате ли скъпи суровини "Икономиката Пищи". Изцяло изкуствена инфлация, цени газ най-скъп в ЕС, 40%. След този акт ПП, ДБ, СДС, ГЕРБ, БСП, ДПС-нямат моралното право да са в управлението на държавата. Да товарите най-бедният народ с подобни цени, за да му бъдело на "путин зле", е овЧедушие към битието на българите. Да не говорим за подкрепата към неОнацистки режими, въоръжаване, нови ф16, заробване за 30 сребърника (милиарда) закриване евтин ток ТЕЦ-ове, и Концесионирането им. Белене реактори.Падане вето и редакция Македония. А еврото, още безуМна инфлация и загуба финансов суверенитет. И то без Референдум. Ще изпоскате 30 милиарда, а после? И слепците прозряха, че ни готвите за пряк военен конфликт срещу Русия и Китай-БеЗумци,фронтова държава.
  • 34 ссср

    22 3 Отговор
    че какво е това бсп което хем искат да се отмени изгонването на руските дипломати хем играе с партията които ги изгони . бсп са вън от политическият живот и са първата политическа партия на резила .

    Коментиран от #36, #40

  • 35 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 6 Отговор

    До коментар #26 от "ГЕРБ":

    никога ПП герб защото ВИЕ сте ИСТОРИЯ
  • 36 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 3 Отговор

    До коментар #34 от "ссср":

    ТОВА е ПОЛИТИКА играят ГО по ИНТЕРЕСИ а не в ПОЛЗА за НАРОДА
  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 3 Отговор
    АПОЛИТИЧЕН съм
    но моето мнение
    защото всички сме ХОРА а ПОЛИТИЦИ ДЕПУТАТИ сеят ОМРАЗА НО никога ИНТЕЛИГЕНТЕН или мислещ ЧОВЕК не ще се хване на ДУМИТЕ им
  • 38 МАЛКА пенсИЯ

    16 5 Отговор
    Лошо Таско,лошо Ерменков.НЯМА И МАНДРИ,в планината.А надали,бихте издържали,като нелегални.
  • 39 БСП

    18 6 Отговор
    Комунисти и национални предатели. Още един със заплата от 4000 лева при Митрофанова? Некадърни бизнесмени деца на хранилка.
  • 40 Еми

    11 6 Отговор

    До коментар #34 от "ссср":

    БСП трябва да бъдат забранени, като партия, като нпо, изобщо само тоалетна да може да се регистрира под буквите БСП.
  • 41 Жоро

    15 7 Отговор
    НЯМАААА! Предателите вън! Комунистите са историческо доказано вредно нещо за България.
  • 42 Само питам

    20 9 Отговор
    Остана ли някоя руска подлога, която не е поискала българското правителство да клекне пред фашистка Русия? Много добре знаят, че това няма как да стане но искат да се представят като верни роби на господарите си!
  • 43 А ние искаме

    14 5 Отговор
    да не бъдете в следващият парламент дърти чапли и руски проксита
  • 44 И тоя е на заплата

    12 6 Отговор
    от посолството?

    Коментиран от #45

  • 45 Сър Ник - коуч и инфлуенсър

    14 6 Отговор

    До коментар #44 от "И тоя е на заплата":

    А и съпругата му е рускиня от номенклатурна семейство...

    Коментиран от #55

  • 46 Ддд

    15 5 Отговор
    И тоя май е прибирал бонуси от митрофанка

    Коментиран от #53

  • 47 Този от къде

    7 5 Отговор
    го измъкнахте,той жив ли е още!?
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 дежавю

    15 4 Отговор
    Таско, ако много разбирахте от политика, щяхте да сте първа сила, а вие сте... Кротко, човече. След 10 ноември народът мислеше, че без Тошо ще погинем. Е-тук сме. И без Русия ще съмне!
  • 50 Гого

    9 10 Отговор
    Киро и Асен може и Харвард да са завършили, но това не значи, че не са интелектуални инвалиди. Нямат нито достойнството, нито познанията за българите. Ще дам няколко знамети изявления на цар Борис III. Човек изключителен политик, човек с достойнство и патриот, независимо, че не е българин. Прочетете и вижте къде са Киро и Асен/
    • Винаги с Германия, никога срещу Русия. (отговор на въпроса външен министър на Райха Фон Рибентроп при срещата си с него в Берлин през лятото на 1942 какъв е девиза на външната му политика, принцип споделян и на други места)
    • Моят народ се бие само на Балканите, където има етнически наши земи, не може да се бие на други фронтове или в Африка, ако се прати наша войска на Волга тя ще мине на страната на руснаците заедно с музиката. (отговор на въпроса външен министър на Райха Фон Рибентроп при срещата си с него в Берлин през лятото на 1942 за изпращане на български войски на източния фронт или в помощ ноа Ромел в Африка,което Царят отказва)
    Моите офицери симпатизират на Германия. Народът обича Русия. Аз съм правнук на Луи Филип. Царицата е дъщеря на италианския крал. А парламентът... парламентът, разбира се, е български. Оставям вам да си извадите заключението. (на английски в интервюто му като личност на месеца за сп. Тайм, 20 януари 1941 г.)

    Коментиран от #67

  • 51 Въпрос

    6 6 Отговор
    А лелята на Кирчо,която е виден руски трол каква заплата получава?Нея ще я гонят ли?
  • 52 Не може

    8 2 Отговор
    Да не ни бяха обявявали за врагове. Шпионите им можеше и да останат.
  • 53 Факт

    12 1 Отговор

    До коментар #46 от "Ддд":

    Този прибира бонуси още от Брежнев .
  • 54 Бомбето

    9 1 Отговор
    Ерменков , не са издавай ба , колку пъти ти думам
  • 55 хихи

    7 3 Отговор

    До коментар #45 от "Сър Ник - коуч и инфлуенсър":

    А Лена да не работи безплатно....?
  • 56 📌🇧🇬

    11 1 Отговор
    Ерменков, пашол!!!
  • 57 УЧЕТЕ СЕ ОТ ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    13 5 Отговор
    МНОГО ПРОРОЧЕСКИ СА ДУМИТЕ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ, КОГАТО БЪЛГАРИТЕ ГО ПИТАЛИ ДЯДО ИВАН ЩЕ ОСВОБОДИ ЛИ БЪЛГАРИЯ:.............. "НИКОМУ НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ. АКО НИЕ НЕ СМЕ СПОСОБНИ САМИ ДА СЕ ОСВОБОДИМ, ТО ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ СМЕ ДОСТОЙНИ ДА ИМАМЕ И СВОБОДА. А КОЙТО НИ ОСВОБОДИ, ТОЙ ЩЕ НАПРАВИ ТОВА, ЗА ДА НИ ПОДЧИНИ ОТНОВО В РОБСТВО"............
  • 58 Бамбука

    7 4 Отговор
    Българската страна съвестно и в определените срокове извършваше плащанията към Газпром във валута съгласно Договора. Натиска за промяна в рубли беше натиск, опит за налагане на неприемливо за нашата страна решение. Всеки има право да обича когото си иска, но в договора няма клауза за любов. Ако и когато БСП спечели като първа сила изборите, може и има право да определя външната ни политика. Между другото точно в края на мандата на тройната коалиция с премиер Станишев трябваше да започне изграждането на петролопровода Бургас-Александруполис, независимо от ратификацията на НС и всички подписани документи, това не се случи. Няма да питам г-н експерта защо, въпреки че отговора му може да внесе определена светлина за политиката на БСП касаеща енергийни проекти с особено национално значение. Не построихте и Белене, но да не задълбаваме.

    Коментиран от #76

  • 59 Радулов, Радулов

    12 2 Отговор
    явно и твоя бизнес е свързан с руските интереси и пачки . Да съдействаш на русия за сметка на България. Нали така те учиха в московския университет и в Разузнавателното управление. Сега те е страх че ще ти вземат парите и че трябва да връщаш взетото. Каквото и да казваш знаем че става въпрос за пари.
  • 60 Стоян Александров

    9 13 Отговор
    Ами искате, искате !!! Като искате давате Кирчо на съд. Съд за действия против държавата и БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЗА ДЕЙСТВИЯ В ПОЛЗА НА ЧУЖДИ ПРАВИТЕЛСТВА И РАЗУЗНАВАНИЯ. КИРО Е ТОТОАЛЕН ПРЕДАТЕЛ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ. СМЕЯТ МУ СЕ ДОРИ В ЧУЖБИНА. И ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ ГО ДЪРЖАТ С КОМПРОМАТИ. ПП са супер вредни за България.....СУПЕР ВРЕДНИ...
  • 61 Хм Хм

    13 2 Отговор
    Още един предател. Не че не го знаем де.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Състрадателен

    16 3 Отговор
    Таско,тичай с Митрофанова в Москва.
  • 64 Просто човек

    4 1 Отговор
    Администраторчето, ще ходиш за нахут...
  • 65 го шо

    6 1 Отговор
    ако вие не виждате никакви причини да се дистанцирате от политиката на ко.корчо, която е всичко друго, но не и социално ориентирана, то тогава що дирите в тая партия? или ароматът на кокала затъмнява всякаква мисъл?

    Коментиран от #81

  • 66 Замислен

    6 2 Отговор
    Този май е взел двойно …
  • 67 Бомбето

    5 1 Отговор

    До коментар #50 от "Гого":

    Затва ли го обявихте за фашист , а ся ше го цитират Борис IIIОлигофрени
  • 68 Жоро

    10 4 Отговор
    Давай още няколко самолета и който не го устройва ситуацията - към Москва, еднопосочно. Ще бъдат спускани с парашути, ако има, самолета няма да каца. Ко-Ко и Ко най напред в списъка с чакащите /Коста Копейкин и Компания/.
  • 69 Фффффф

    6 2 Отговор
    Отменя се нотата,но цялата група на БСП и руските диверсанти да се екстрадират в Москва
  • 70 8763

    8 3 Отговор
    Таско, вземай си жената (рускиня) и бегом в Русия да даваш мозък на Путин.

    Коментиран от #72

  • 71 Благой от СОФстрой

    6 2 Отговор
    Наречи го който и да ceлаk "таско" и не го обиждай повече!
  • 72 Дуньо простия

    6 2 Отговор

    До коментар #70 от "8763":

    Проблема не е с мозъка. Мозък има у всяка глава, даже и в овчата. Тука работата опира до липсата на акъл. Липсата на акъл няма нищо общо с присъствието на мозък в главата. Между другото, някой да е виждал овца в цирк, дресирана.
  • 73 Благой от СОФстрой

    11 3 Отговор
    Днес 02.07., през 1949г. Гошо-"Тарабата" дава фира от пиенье!
  • 74 Не ви ли се изясни,

    9 6 Отговор
    Че Путин трябва да бъде ликвидиран.
    На часа. Намерете начин.
  • 75 Агата Кристи

    10 4 Отговор
    А случайно да искаш да върнат и мавзолея на Гошо тарабата ???
  • 76 България

    6 10 Отговор

    До коментар #58 от "Бамбука":

    Подкрепи санкциите към Русия. Поради подкрепата на България към САНКЦИИ,продавачът на стоката не можеше да си прибере плащанията. Как може такава липса на ОБЕКТИВНОСТ. 300 милиарда са запорирани от Запада. Ако ви Запорират сметката и не може да получите пари за стоката си-ще продължавате ли да я ПОДАРЯВАТЕ БЕЗПЛАТНО, няма ли да отворите друга сметка, в която ще си получавате парите без проблем?
    Еднствено Полша, но тя има ТЕЦове и реверс от Германия-по-евтин газ от България и Нидерландия с Норвегия и Дания, не плащат, Норвегия има газ, собствен. А Дания внася от Норвегия. Цяла Европа превежда в долари или евро сметки в ГАЗПРОМ, ЦЯЛА ЕВРОПА. Газпром ги превалутира. Както доларите, защото всеки курса на долара варира. Аман от МАНИПУЛАЦИИ, не може да сложите СМОКИНОВ ЛИСТ на това ПРЕДАТЕЛСТВО към българския народ. А зимата идва, ГАЗ НЯМА, договори няма. Кво ли се мъча да обяснявам?
  • 77 симо

    7 3 Отговор
    ерменка и ти си за самолета
  • 78 За бг политиците не е важно народа

    3 5 Отговор
    Да е добре, важно е западните им господари да ги похвалят
  • 79 Войводата

    7 1 Отговор
    Кой те пита тебе бе комунистическа тикви.?? Нека да се направи референдум пък да, реши народа дали руските кърлежи нагли да ни крадат и управляват страна със шепа продажници.
  • 80 И двамката с Копейкин

    6 0 Отговор
    На САМоЛЕТА за русия
  • 81 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 2 Отговор

    До коментар #65 от "го шо":

    OТГOВOР: Русия активира своите агентурни "спящи клетки". Министър председател на БЪЛГАРИЯ в периода 1950-1956 г. е полковник от НКВД с псевдоним Спартак. Става въпрос за сатрапа - вълко червенков. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Цялата ни държавна структура е окупирана от руските агентурни "спящи клетки", единствено ген. Б. Борисов успя да пробие ограниченията с хитрост, защото го подцениха интелектуално него, а и БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е умен и мъдър. Освен това, честно казано имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и бързо България пое глътка въздух.... Дa-a-a, интeркoнeктoрнaтa гaзoвa връзкa c Гърция e фaктoр, a нe caмo журнaлиcтичecкa нoвинa!!! Сделката за F-16 беше наистина повратен и решителен момент за България ! Сега вече комунягите и русофилите ще започнат да усещат че България е завинаги част от ЕС и НАТО и основния враг е Русия ! Тежки времена идват за руските подлоги в България

    Коментиран от #86, #87

  • 82 нормален

    4 4 Отговор
    БСП толкова ли са глупави че не разбират че с Кирчо Долара или Асен Цента е всьо равно...
  • 83 БСПетко

    6 0 Отговор
    Тц тц тц Колко Благодетеля изгониха Сега кой ще ми дава бонуси
  • 84 Марина

    4 0 Отговор
    Путинска подлога.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 кюмюря от Дра гал евци

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Още 5 века ще оправдаваме собственото си безсилие и неграмотност с комунистите . Колко е лесно и същевременно жалко .
  • 88 Фройд

    1 1 Отговор
    Как налазихте всички родоотстъпници , не е истина .
    Другото седмица и останалите дипломати . До санитарния минимум !!!
  • 89 Диамантената ръка

    1 0 Отговор
    Искате, ама няма...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове