28 Февруари, 2020 15:28 2 644 7

На Явор Бахаров му се размина в съда, но развръзката предстои

  • явор бахаров

Бахаров представи пред магистратите билети на адвокатите си, които пътували за Австрия

На Явор Бахаров му се размина в съда, но развръзката предстои - 1

Районният съд в Разлог отложи делото срещу Явор Бахаров, тъй като той се яви сам в съдебната зала, без адвокатите си.

Бахаров представи пред магистратите билети на адвокатите си, които пътували за Австрия, и поиска да се отложи старта на делото. Съдът се съобрази с искането и отложи казуса за 16 март, информира "Труд".

Пред медиите Бахаров не бе словоохотлив.

„Надявам се, че когато дойдат адвокатите ми ще се даде ход на делото и тогава ще видим какво ще реши съдът. Сега нямам какво повече да коментирам, каза Бахаров.

Припомняме, че Бахаров стана обвиняем по две обвинения-за шофиране в нетрезво състояние и след употреба на дрога. Той бе заловен в Банско от автопатрул на 8 февруари.

Около 12:50 ч. на 08.02.2020 г., в гр. Банско, обвиняемият управлявал лек автомобил м. „Мицубиши” по ул. „Найден Геров“. По време на движение той се разминал в насрещната пътна лента с автомобил на автопатрул при РУ на МВР гр. Банско.

На полицейските служители им направило впечатление, че МПС на обвиняемия Бахаров криволичи по пътното платно, поради което го последвали с цел извършване на проверка.

На водача бил подаден светлинен и звуков сигнал, при което той спрял на ул. „Пирин“, в района на хотел „Кемпински“. Извършената на място с техническо средство проба за употреба на алкохол е отчела 1,30 промила в издишания въздух. Я. Бахаров бил тестван и за употреба на наркотични вещества, като уредът отчел положителен резултат за кокаин и канабис.

По-късно във ФСМП гр. Банско обвиняемият дал кръв за изследване за алкохол. От заключението на изготвената химическа експертиза се установява, че концентрацията на алкохол в кръвта на водача към момента на деянието е била 1,42 промила.
Предстои наказателно дело срещу него.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МП4

    24 0 Отговор
    Еиии тоя Явор колко е популярен, мале каква новина, какъв развои на нещата, хванали сте една отрепка, наркоманка, не приличащ на човек, с белото в носа , алкохола и маричката everyday all night и пишете статии, репортажи и какво ли не. Този трябва публично да бъде унижен и заплют...Актьор бил, аз съм по-голям актьор, ако реша...Лансирате, давате медия на такива изпадняци, който децата ви гледат и утре си лепят плакати в детските стай и подръжават...Явор Бахаров, зависим наркоман, с рецепта, алкохолик с разгонена бит4 за гадже, страшно, тоз е голям , истински пример за България, легенда.....☠️
  • 2 Анна

    0 7 Отговор
    Хубави и прекрасни момичета, най-хубавото има—> www. getbadgirl. com
  • 3 Йосарян

    16 0 Отговор
    Поредният Сопол!
  • 4 3121

    18 0 Отговор
    Браво много добър пример давате на останалите. БРАВО.ПИИТЕ ДРУСАЙТЕ СЕ НЯМА ПРОБЛЕМИ.
  • 5 евала

    25 0 Отговор
    учителката я осъдихте по бързата процедура - изложихте я през цяла България за 2 чаши вино!!!! А този буклук накрая ще излезе чист
  • 6 Иво

    10 0 Отговор
    ще му дадът една година условно..а ако беше убил някой на пътя кво прайм..
  • 7 Митко

    9 0 Отговор
    Вече няма кой да го измъква, брат му и Черепа са бити карти!