Last news in Fakti

11 Март, 2022 11:15 7 568 9

Задава се грандиозен скандал с Алисия в "Капките"

  • алисия-
  • скандал-
  • като две капки вода-
  • класации

Фолк певицата Алисия иска да напуска шоуто

Грандиозен скандал се задава в "Като две капки вода“. Фолк певицата Алисия, която е в дъното на класацията от началото на сезона, иска да напуска шоуто. Тя вече неколкократно е споделила пред екипа на предаването как обмисля да прекрати договора си под претекст, че има много ангажименти и натоварването ѝ идва в повече.

Всъщност истинската причина била, че Алисия не можела да понесе последното място и най-вече – ниските оценки, които ѝ дават публика и жури. "Имам повече фенове от Анелия и това може да се види с просто око! Няма как за нея да има повече гласове на публиката! Това е саботаж“, гневяла се Алисия. Тя подозирала, че колежката ѝ имала предварителна договорка с продуцента Халваджиян да ѝ се падат по-интересни образи и да бъде облагодетелствана от журито.

Точно обратното се случвало с Алисия – била недооценена от журито, а Бутонът на късмета ѝ избирал скучни или непосилни образи, какъвто беше случаят с Лейди Гага, пише сайтът show.bg.

На последния лайф Алисия отново бе с най-малко точки, а горчилката и ядът бяха изписани на лицето ѝ. В същото време колежката ѝ Анелия получи високи оценки, макар образът ѝ да беше елементарен за имитация.

Неслучайно двете не си обелвали и дума зад кулисите, а въздухът можел да се реже с нож. В официалните си страници в Инстаграм пък Алисия не обелва и дума относно "Капките“, не пуска снимки, нито клипчета от лайфовете, очевидно засрамена от слабото си представяне.

"Аз няма да ставам за смях пред цяла България като последната дупка на кавала. Имам си моята публика и фенове, които ме ценят. Ако в "Капките“ не оценяват моя труд, по-добре да си тръгна“, заканвала се Алисия.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе ха ха Хо

    26 2 Отговор
    Така като Халтураджиян събере много чалгарки на едно място.Чалгарията му и Храчков развалиха хубавия формат взаимстван от Италия.
  • 2 Абе

    21 2 Отговор
    Две к0ври ще се издерат в някво джендър предаване, плача. Зеленски още не е участвал в такова май
  • 3 жалко

    24 0 Отговор
    как па ги събра светата троица Анелчето (тъпа като гайда) Есил (самочувствие до небето без покритие) и Божинката Алисия си мисли че е Уитни Хюстън пародия

    Коментиран от #7

  • 4 001

    8 1 Отговор
    Може да истина, че има един автобус и две таксита фенове, но и че е много зле също е истнина. Капките в извадиха от нафталина с тя даже не опита да изтръска прахта от нея.
  • 5 кУмУнист

    4 1 Отговор
    Ще си направя една ичкия за Алисчето.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Реалист

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "жалко":

    То защото Мария Илиева, Атанас Колев, Криско и т.н са много умни нали? Въобще жанра няма нищо общо, певците като цяло са си глупавички
  • 8 Е добре де.........

    4 3 Отговор
    Много добре знаят от Капките че Алисия е най-добра на духовите инструменти.........Какво им пречи да и дадат един кавал да го надуе
  • 9 анонимен

    4 0 Отговор
    Да напусне тогава, кой се вълнува. Много големи лигли са. Няма някой в това предаване, който да не е лигльо. От Алисия и прищевките, както и честолюбието й никой не се вълнува и няма защо да се съобразява. Имам себе си за мек, но като чета за всички неща в това шоу, ми става ясно, че всички там мислят, че са богове и че всеки трябва да се съобразява с тях; притъпили са сетивата си за критики и заслужено отрицателно отношение. Аз съм възпитан от нашите да съм по-скромен и да не се надувам. Благодаря им за това възпитание. Родителите на участниците са ги възпитали, както моите мен, но те явно не са слушали; не вярвам, почти не вярвам, че някой родител ще каже на детето си „Моето момче/момиче ще се надуваш и хвалиш“; просто на много хора не им пука. Шоуто вече не е забавно; виждаш капризи и грубиянщини; лигавщините на водещите също включвам. Искам тия на по 15 и на по 20 да се осъзнаят и това да им е лош пример.