Last news in Fakti

19 Август, 2022 07:58 7 753 7

Колеги "погребаха" Сашо Роман заради скандално видео

  • сашо роман

Измислицата, че певецът е починал, тръгна от негови колеги - ди джеи от провинцията

Гнусна лъжа, че легендата Сашо Роман е починал, обиколи Фейсбук за часове, а стотици фенове на певеца се вързаха, видя Hotnews.bg.

Измислицата тръгна от колеги на музикалната легенда - ди джеи от провинцията и затова изглеждаше напълно достоверна. Тя бързо бе разпространена, без да се проверят фактите. След като близки на Сашо Роман започнали притеснени да се обаждат на телефона му, както и да звънят на семейството му, стана ясно, че той не само не е починал, ами и бачка ударно по морето.

Сашо Роман не поддържа никакви профили в социалните мрежи и това улеснило измамниците. За сега те не казват защо са пуснали лъжата, като повечето от тях се оправдават, че просто препредавали думите на колеги и искали повече хора да научат за загубата. Самият певец обаче подозира пъклени заговори срещу него, макар и да не знае кой точно стои зад тях.

Феновете обаче си отдъхнаха, след като стана ясно, че певецът е добре за своите 67 години. Твърди се, че лъжата за кончината на легендарният изпълнител е заради негово скандално видео, което става все по-популярно в социалните мрежи. В него той буквално попилява част от колегите си като Азис и Глория. Интервюто е от далечната 2009 година, но се превърна във вайръл за часове отново тези дни.

"За мен Азис не е певец. Кое му е хубавото на гласа. Камелия я уважавам. Мара Отварачката каква певица е? Далеч от истината е. Горката Глория – 15 албума, нито един хит. Ивана е работарка, а Емилия е добра. Анелия си избяга от стила на пеене. Сашка Васева е пародия. Малина пък не е певица, а танцьорка, тя е кючекиня. След 15 години ще се помнят, моите песни, тези на Софка, Бони, Тони, Преслава и Софи Маринова“, категоричен е той.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Идън

    3 5 Отговор
    Е как хем на Софка- хем и на Софи Маринова...,, Побелях и остарявам,но в сърце те нося...,,- евъргрийн.
  • 4 Емил

    2 3 Отговор
    Жалко!
  • 5 Георги v.

    6 0 Отговор
    Чак легенда? Това вече е много прекалено. Насила правите известни хора, които не заслужават. Той е един обикновен чалга изпълнител на ниско ниво, който задоволява "интелектуалните" потребности на мутрите и пияниците в кръчмите . Но изглежда равнището на пишещите стига до Сашо Роман. Жалко!
  • 6 Анти чалга

    3 0 Отговор
    След години никой няма да помни този и другите чалгари . Постепенно ще минат в забрава . Един познат напразно се радваше . На тази новина но ще я дочакаме някога да е истинска .
  • 7 🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲

    4 0 Отговор
    Коя легенда аз не виждам такава , в чалгата няма такива легенди и няма да има .