Last news in Fakti

17 Юни, 2024 14:15 2 061 7

Дъщерята на Анджелина Джоли Вивиен в тон с майка си на наградите "Тони" 2024 (СНИМКИ)

  • анджелина джоли-
  • дъщеря-
  • вивиан джоли пит-
  • награди тони-
  • мюзикъл

Двете дами присъстваха на наградите, за да подкрепят техния мюзикъл “The Outsiders”

Дъщерята на Анджелина Джоли Вивиен в тон с майка си на наградите "Тони" 2024 (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Вивиен Джоли-Пит пристигна на наградите Тони.

15-годишната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит излезе на червения килим с известната си майка в най-важната неделна вечер на Бродуей.

Дуото майка-дъщеря мина по червения килим в координирани визии. Анджелина носеше ослепителна, драпирана, кадифена рокля на Atelier Versace в цвят "морска пяна", с подходящо наметало на рамене.

Вивиен избра бяла риза с якичка и жилетка, панталон и папийонка в цвета на роклята на майка ѝ.

Двете дами присъстваха на наградите, за да подкрепят техния мюзикъл на Бродуей, “The Outsiders”, който е номиниран за 12 награди. 49-годишната Анджелина беше продуцент на шоуто, докато Вивиен работеше като асистент.

Тази нова поява идва няколко месеца след като Анджелина и Вивиен присъстваха на премиерното представление на “The Outsiders,” където позираха за снимки на червения килим.

Дъщерята на Анджелина Джоли Вивиен в тон с майка си на наградите
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Няколко седмици по-късно Вивен влезе в заглавията , след като на афиша на The Outsiders се представи като Вивиен Джоли, а не като Вивиен Джоли-Пит, пропускайки фамилното име на баща си.

Решението на Вивиен да се откаже от фамилията на баща си дойде шест месеца след като по-голямата ѝ сестра Захара се представи като “Захара Марли Джоли” по време на церемония на сестринство в Spelman College в Атланта, Джорджия.

Шайло също наскоро предприе правни действия за премахване на фамилията на баща си. На 18-ия си рожден ден, 27 май, тя подаде официални документи, за да промени името си от “Шайло Джоли-Пит” на “Шайло Джоли.”

Източник: pagesix.com


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Читател

    6 2 Отговор
    Красиво дете дано не е откачено като майката че лошо.Иначе успех.

    Коментиран от #4

  • 3 Хахаха

    8 0 Отговор
    Майка й се е облякла като за бал, а дъщеря си облякла като с ученическа униформа. Толкова една рокличка не можала ли да й купи?!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Питам само

    6 1 Отговор
    Анджелина защо облича дъщерите си като момчета, за да не са й конкуренция ли? Явно усеща, че времето й отминава ...
  • 6 Оффф

    6 1 Отговор
    И тази татуировка, сякаш е излязла току-що от затвора.
  • 7 Размисли

    7 0 Отговор
    Анджелина Джоли сякаш е увила някакво перде върху себе си. Да не е взела завесата от дневната си вместо рокля. Пълна безвкусица е аутфита на дъщеря й, сякаш отива в колежа, а не на наградите "Тони" 2024.