Last news in Fakti

26 Юни, 2024 13:16 1 451 5

Андрей Арнаудов показа атлетично тяло (СНИМКА)

  • андрей арнаудов-
  • иван и андрей-
  • атлетично тяло-
  • тренировки-
  • здравословен начин на живот

Продуцентът се е отдал на тренировки и здравословен начин на живот

Както се казва, никога не е късно да се промениш, когато имаш желание. Поредното доказателство за това е продуцентът Андрей Арнаудов, който на 8 юни навърши 45 години.

По този повод той разкри, че напълно е променил отношението към тялото си и вече се старае да води по-здравословен начин на живот. Мотивация за това е неговата половинка Емануела Толева, а също синът им Васил, който е кръстен на починалия си дядо, пише iwoman.bg.

Андрей е загърбил постоянните купони до сутринта, прекаляването с алкохола и вредната храна, като ги е заменил с редовни тренировки и хранителен режим.

Как се похвали Андрей

"В последните близо 15 години намерих страхотен отдушник и психотерапевт в спорта и той бавно промени живота ми към по-добро. Смятам, че от един биологичен момент нататък наистина е важно как живееш, ако обичаш достатъчно и себе си, и близките си. Старая се да се грижа за себе си така, че да имам повече време напред с хората, които обичам. И тъй като идеята, че ми остава по-малко от минатото леко ме напряга, преди месец и половина си обещах да съм в топ кондиция за 45тия си рожден ден. Общо взето, успях.

Конкретно-от Нова година насам пазя малко по-строг режим, тренирам още повече от обичайното, което така или иначе си е доста и мисля, че съм почти доволен от себе си. Свалих 7 килограма, което всеки, който има воля да се ограничава, би могъл да направи, но по-трудното е, че успях в същия период доста да подобря кондицията си и да увелича мускулната си маса.)

П.П. Единственият, който може на 100% да спазва обещанията си към мен съм самият аз!"


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ихаа

    7 3 Отговор
    Ами....добре ...и кво от това.,.
    Кой беше тоя...ААА платил си е да го дават по интернет
  • 2 Онзи

    9 2 Отговор
    И кво от туй? Защо ни занимавате с тоя"опосум"
  • 3 Този запъртък по наследство

    5 1 Отговор
    да престане да ни занимава с телесните си проблеми. Няма ли и той като някоя фолкаджийка до си покаже и някои други части. Срам за мъж на 45 години .

    Коментиран от #4

  • 4 Що бе

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Този запъртък по наследство":

    Радев как го показаха гол до кръста. Време е да покажат и Нинова....
  • 5 ганиела

    1 0 Отговор
    блазе му на иван късметлия е,а аз все на мухлювци попадам