Last news in Fakti

19 Юни, 2024 15:45 695 2

Мик Джагър очаква пето внуче (СНИМКА)

  • мик джагър-
  • дъщеря-
  • бременна-
  • внуче-
  • дядо

Дъщерята на легендарния музикант ще става майка за първи път

Мик Джагър очаква пето внуче (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Дъщерята на легендарния музикант Мик Джагър, Джорджия Мей, ще става майка за първи път.

Новината сподели самата тя в социалните си мрежи. 32-годишният модел публикува няколко снимки, на които издава, че заедно с нейния партньор очакват бебе.

"Търпеливо чакаме нашия най-добър приятел", написа на тях тя.

Под кадрите се включиха и други членове на семейство Джагър, които честитиха на младата дама. А що се отнася до Мик - това ще е внуче №5 за него.

Иначе Джорджия и нейният приятел са заедно от почти четири години, пише dir.bg. Името му е Камбриан Седлик и се занимава професионално със скейтбординг. Тяхната връзка едва последните месеци стана публично достояние, тъй като преди това двамата не споделяха почти нищо за личния си живот.

Джорджия от своя страна също гради кариера. Още от 16-годишна тя е в света на модата, като се изявява като модел, дефилирал за марки като Missoni, Pandora, Wrangler и Vivienne Westwood.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    1 1 Отговор
    Чакай бе, тоя 80г имаше 9-11 деца не помня точно, пък само 5 внучета!
  • 2 Възхитен

    0 0 Отговор
    Да е жив и здрав, да направи и шесто внуче !!!