Last news in Fakti

31 Май, 2022 12:05 2 555 2

Сензационно: Новак в efbet Лига хвърля бомба с треньор от Серия А

  • серсе козми-
  • хебър пазарджик-
  • футбол-
  • серия а

Според регионалните издания специалистът е в напреднали преговори с новите италиански благодетели на отбора от Пазарджик

Сензационно:  Новак в efbet Лига хвърля бомба с треньор от Серия А - 1
Снимка:

Серсе Козми e гласен за треньор на новака в efbet Лига Хебър, пишат италиански медии. Според регионалните издания специалистът е в напреднали преговори с новите италиански благодетели на отбора от Пазарджик.

Както вече стана ясно, италианско-швейцарският консорциум, който държеше властта в Царско село, се мести в Хебър.

64-годишният Козми трябва да даде отговор до няколко дни дали е съгласен да застане начело на българския клуб.

Той има изключително богата кариера в Серия "А". В родината си Италия е водил Арецо, Перуджа, Дженоа, Удинезе, Бреша, Ливорно, Палермо, Лече, Сиена, Пескара, Трапани, Асколи, Венеция и Кротоне. Козми има на сметката си 244 мача като треньор в Серия А.

Хебър успя да се класира в родния футболен елит начело с Николай Митов. Той е треньор на тима от 2018 г., като го води и в Югозападната трета лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.