Last news in Fakti

31 Май, 2022 13:36 1 604 4

Шеф на ЦСКА се е срещнал с Асприля в европейска столица

  • цска-
  • данило асприля-
  • футбол-
  • преговори

На път от Израел за родината си Асприля се е видял с бос на "армейците"

Шеф на ЦСКА се е срещнал с Асприля в европейска столица - 1
Снимка:

Колумбиецът Данило Асприля се е срещнал в европейска столица с шеф на ЦСКА, където са провели преговори, твърди БЛИЦ. Както вече се писа, бившият играч на Литекс намекна в социалните мрежи, че е пред договор с "червените".

На път от Израел за родината си Асприля се е видял с бос на "армейците". Двамата са обсъдили повечето от детайлите относно трансфера на крилото в Борисовата градина. След това Данило е потеглил за Колумбия, но скоро му предстои визита до България.

Припомняме, че Данило игра през миналия сезон Апоел Беер Шева, но е на крачка от раздяла с израелците. Даже се твърди, че вече това е факт. Асприля имал добър повод да се прибере родината си - там щял да присъства на голямо семейно тържество.

"ЦСКА отдавна ухажва Асприля. Първо представител на клуба е ходил до Израел, за да гледа футболиста на живо. После се е провела и въпросната среща в европейска столица. Данило се познава отлично с човека на ЦСКА. Те се познават от съвместния си престой в Литекс преди години", поясниха запознати и добавиха, че Асприля е получил предложение за договор за 1+1 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЕКОВНИ

    5 2 Отговор
    Великана от Микре ще доведе легендата на Литекс в Борисовата градина ! ВЕКОВНИ ! Оооо Литекс Вековен ...
  • 2 Анималс

    0 5 Отговор
    Добре дошъл отново у дома, легендо! Идвай да пориш предателя Любо Пенев и числото
  • 3 Стоян Александров

    4 0 Отговор
    Леле майко. Тоз пък що за звездЪ е ? Майко мила. Левскар съм ама като този още двама или трима и останалите дето са тук и цеца ще се бори да не отпадне. Какво падение, какъв срам, а уж занулиха.....

    Коментиран от #4

  • 4 Колибка

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Стоян Александров":

    Цеца,все си меца,но вие като
    сте в апогей. Мъри се стиска да
    купи двете качествени попълнения.
    В евротурнири,няма да ви съжаляват.
    Ще ви налумбарят и после,
    държавната агония.Вземете качество,
    касата,сама ще се напълни.
    Мизерията,мизерията,какво беше...