Last news in Fakti

6 Юни, 2022 11:40 2 888 3

Гарет Бейл: Мечтите се сбъдват! Просто нямам думи!

  • гарет бейл-
  • футбол-
  • уелс-
  • мондиал 2022

Това е най-големият резултат в историята на уелския футбол

Гарет Бейл: Мечтите се сбъдват! Просто нямам думи! - 1
Снимка: БГНЕС

Гарет Бейл бе в основата на класирането на Уелс за Мондиал 2022 в Катар. "Драконите" ще играят едва за втори път на световно първенство, дебютът им бе през далечната 1958 година. Автогол на Андрий Ярмоленко след пряк свободен удар на Бейл осигури скъпоценния гол за успеха с 1:0.

„Това е най-големият резултат в историята на уелския футбол. Отиваме на Световното първенство! Просто не мога да опиша как се чувствам в момента“, заяви веднага след мача щастливият Бейл и отрече, че ще се отказва.

„Може би помислих малко за това, но случилото се означава страшно много. Мечтите се сбъдват! Просто нямам думи. Невероятно е, че успяхме да зарадваме феновете.

Беше трудно, защото през този сезон не играх много, а и през последните седмици имах проблеми с гърба. Най-важното обаче е, че победихме. Дадох всичко, което имам, а и като цяло разполагаме с момчета, които свършиха страхотна работа“, каза още Бейл.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    3 2 Отговор
    Много добре е, че е с автогол.
  • 2 така е

    4 0 Отговор
    Ама е гол!....
  • 3 Гост

    1 1 Отговор
    Мача трябва да се преиграе,как така Украйна няма да е на световното?.Ние/Европейската комисия/ сме решили най малко финал за Покрайна,как така загуба?