Last news in Fakti

6 Юни, 2022 12:17 1 348 3

Искан от Левски може да се озове в ЦСКА

  • джонатан морсей-
  • цска-
  • футбол-
  • левски-
  • селекция

24-годишният играч за последно бе част от гръцкия елитен Панетоликос

Искан от Левски може да се озове в ЦСКА - 1
Снимка:

Представители на шведския футболист Джонатан Морсей са влезли в контакт с ръководството нa ЦСКА.

24-годишният играч за последно бе част от гръцкия елитен Панетоликос. Може да действа както като ляво, така и като дясно крило. До скоро той бе трансферна цел на вечния футболен съперник на "армейците" Левски.

Преговорите между двете страни обаче пропаднаха, тъй като крилото не пожела да намали изискванията си за месечна заплата в размер на 10 000 евро. Възнаграждение, което надхвърля финансовата рамка на "Герена", но е по възможностите на ЦСКА, пише "Тема Спорт".

Морсей е с корени от Сиера Леоне и играе именно за националния тим на тази страна.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА Варна

    2 0 Отговор
    Дано ЦСКА да е платил за старите си футболисти от сезон 2011 година и 2012 година, защото иначе ЦСКА няма право да картотекира нови.
    Над 3 милиона трябва да се платят сега от ЦСКА, нищо че вече сме 2022 година. Всичко това е заради умишлената политика на Перничаните, когато бяха в ЦСКА преди 10-11 години.
  • 2 футболния импресарио

    0 0 Отговор
    Ха - хем швед, хем играе за африканска страна, че и 10 000 евро заплата. Като гледам как се е вторачил в телефона, сигурно учи нови финтове и трикове. Поредния мераклия за лесен живот. Явно е подочул как си живуркат тук футбалерите. В Гърция сигурно му идва тежичко. Що се отнася за "елитния" му гръцки отбор, то ето какво му е елитното: "Отборът е създаден през 1926 година, а домакинските си срещи играе на стадион „Панетоликос“ с капацитет 7220 зрители. Има 4 участия в Гръцката Суперлига, като дебютира през далечния 1975/76. През сезон 2013/14 тоборът достига най-високото си класиране в историята си, като заема 9 място". Допълвам - 8 място – 2017/18. Продължавайте да обличате с червената фланелка подобни "звезди". В края на следващото първенство да не играете плей оф за оставане в групата.
  • 3 Тоя скакаУец

    0 0 Отговор
    ако беше класа, щеше да играе за Швеция. Нямаше как да го изтърват!