Last news in Fakti

6 Юни, 2022 13:54 2 498 30

БФС с остра позиция: Боби Михайлов изрази възмущението си от националния тим

  • борислав михайлов-
  • футбол-
  • национален тим-
  • позиция-
  • бфс-
  • лига на нациите

Категорични сме, че националната фланелка е чест, гордост и огромна отговорност – все качества, които отсъстваха от представянето на отбора ни в последния двубой

БФС с остра позиция: Боби Михайлов изрази възмущението си от националния тим - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) изрази възмущението си от националния тим след загубата от Грузия с 2:5 в неделя вечер в Разград в среща от турнира Лигата на нациите.

БФС публикува специално изявление на официалния си уебсайт.

"Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов изразяват силното си възмущение от поведението на българския национален отбор при снощната катастрофална загуба от Грузия. Категорични сме, че националната фланелка е чест, гордост и огромна отговорност – все качества, които отсъстваха от представянето на отбора ни в последния двубой.

Въпреки подмладяването на състава в последната година и половина и въпреки осигурените предпоставки за успех, резултатите и играта не отговориха на очакванията не само на ръководството на Българския футболен съюз, но и на цяла България.

Още утре, 7 юни, Изпълнителният комитет на БФС ще проведе заседание, на което ще бъдат дискутирани вариантите за нов национален селекционер.

Временно в следващите два мача от турнира Лига на нациите отборът ще бъде воден от Георги Иванов", се казва в позицията на футболния съюз.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 След

    51 1 Отговор
    напрегнато мислене това ли измислиха ?

    Коментиран от #2, #16

  • 2 Гого

    49 0 Отговор

    До коментар #1 от "След":

    По скоро след поредния запой...
  • 3 Павел пенев

    46 0 Отговор
    А няма ли възмущение към БФС?
  • 4 Иванчо

    53 1 Отговор
    Този наглец вместо да плюе по футболистите, да си посипе главата с пепел и да подаде незабавна оставка. Хванаха го с безспорни доказателства (снимки), че реди черно тото с най-големия тото мафиот в света и пак наглее. Отврат!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 тренер

    44 0 Отговор
    Голямата перука не се ли възмути на малката перука за 5-те бонбона в кошницата?

    Коментиран от #14

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ей това

    36 0 Отговор
    Е наглостта!
  • 9 Мъка

    22 1 Отговор
    "Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов изразяват силното си възмущение от поведението на българския национален отбор при снощната катастрофална загуба от Грузия. Категорични сме, че националната фланелка е чест, гордост и огромна отговорност – все качества, които отсъстваха от представянето на отбора ни в последния двубой.
    ОСТАВКА НА ТОВА РЪКОВОДСКТВО НА БФС ДОВЕЛО ФУТБОЛА В БГ ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ.БЕЗСРАМНИЦИ
  • 10 Фудбалер

    17 0 Отговор
    "Рибата се вмирисва откъм главата, та дори тя да е с перука" - народна мъдрост

    Коментиран от #17

  • 11 дико

    10 0 Отговор
    Каквото РЪКОВОДСТВОТО такъв е и ФУТБОЛА ни . Бавно и СИГУРНО го СРИНАХА до това което Е .
  • 12 Перко

    17 1 Отговор
    Аз искам да изразя остро възмущението си от силното възмущение на БФС .Цяла България се възмущава от тях, те тръгнали да се правят на възмутени...
  • 13 Дилдо

    12 1 Отговор
    Единственото разумно решение е Перуката да подаде оставка
  • 14 Турицов

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "тренер":

    Всички голове бяха разстрел от упор от около 5 метра. Защо не питаш защо играха толкова безобразно Турицов и Йорданов по бековете. Тези двамата изобщо професионални футболисти ли са?

    Коментиран от #23

  • 15 А кой пази на вратата бе Боби?

    8 1 Отговор
    Синчето нали?Пътва стъпка е освобождаването от всички като тебе и после да говорим за футбол.

    Коментиран от #18

  • 16 ВЪН

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "След":

    ДА СЕ МАХА ЦЯЛОТО ТОВА ПРОВАЛЕНО БФС! ВЕДНАГА!
  • 17 ДЮШ

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Фудбалер":

    Главата са Ганчев, Домусчииски, и президентите на Ботев и Берое дето само перат пари от футбола и едно момче не извадиха от ДЮШ.
  • 18 Турицов

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "А кой пази на вратата бе Боби?":

    И кой гол беше вратарски а? Що не си видиш защитата начело с Тирицов и Йорданов пълно безобразие. Тези хора нямат място в национала.
  • 19 Иван

    6 0 Отговор
    Туй нашите футболисти са прости момчета без всякакви умения към тази игра. Не гледам български футбол, защото е мъка и трябва да си много тъп за да можеш да издържиш 90 мин. на тази агония. Това е всеки мач и не виновен треньора. Ако повикат Гуариола, какво ще направи с тези идиоти, просто нищо.
  • 20 Бибитко

    6 0 Отговор
    Незабавна ОСТАВКА на целия изпълком на БФС и на некадърната Голяма перука Михайлов! Той беше подал оставка, защото Толупа от Банкя му заповяда и когато сатрапът падна от власт, перуката реши, че пак може да се върне на поста си, нищо, че преди това е подал оставка. Тези хора нямат абсолютно никакъв морал, какво остава да говорим за професионализъм. Вече 15 години те само ни срамят пред света и лежат на старите си лаври на големи български футболисти. Но както е добре казано, от всяко дърво свирка не става. Значи грузинците могат да си наемат доказан специалист от чужбина за треньор и да му плащат добре, само тук шайката не желае да направи това, за да не обеднее. ОСТАВКА!
  • 21 123

    4 0 Отговор
    Кой ви гледа отрепки те бе.
  • 22 Трезвомислещ българин

    7 1 Отговор
    Рибата се вмирисва откъм главата. Така че, тези наглеци Боби и Лечков са главните виновници за провалите. Една от най - важните постъпки на Борисов е , че изгони тези недоразумения
  • 23 Хаха

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "Турицов":

    Да бе... Само Турицов слаб, а другите "перфектни"! Не казвам, че и той не е връзкар и посредствен, вероятно с нечие "рамо" станал футболист и стигнал до ЦСКА, но какво направи перуката - ако топката не го удари по голямата глава или по 130 кг. телце е гол /справка - безобразно слабата дузпа от грузинеца/! Какво да кажем за двамата близнаци-манекени в защита, Недялков и той неориентиран, бавни и мудни халфове, Неделев е футболист от 50-те години, не се движи и не знам от какъв зор го викат, Десподов и Минчев мухи без глави, резервите - треперят от страх! Да не би някой да ти е харесал от връзкарчетата?!

    Коментиран от #24

  • 24 Турицов

    0 3 Отговор

    До коментар #23 от "Хаха":

    Точно пък Недялков е добър играч, но тука вече и Ясен обърка здраво. Защо го слагаш ЦЗ??? ЦЗ не се пипат посмъртно да остави братятя там и да не ги пипа стига експерименти. Този Едисон ми скъса нервите заедно с Турицов. А за Михайлов да го обвиняваш че не хванал дузпа ти сериозно ли. Вуцов колко дузпи хвана на мача с Литес на полуфинала?

    Коментиран от #26, #28

  • 25 ване

    7 1 Отговор
    докато на децата от 10 до 15 годишни се изка по 50 000 лв на година да участват в мачове на родните велики грандове няма да видим футбол да не мислим за победи
  • 26 Абе, "разбирача"

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Турицов":

    Имаме добри вратари. Какво се правиш на разсеян. Ти пък ще кажеш че от цяла нация един читав вратар няма, а аз ще ти изброя поне шест, дето щяха да се смеят на лесната дузпа.
  • 27 БФС...ОСТАВКА

    2 0 Отговор
    ВСИЧКИ ТАМ
  • 28 Хаха

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Турицов":

    Голямата гола глава "спаси" една топка, която се удари в нея на мача с Македония! Вчера единствените спасени положения бяха удари на топки в 130 кг-то тяло! Всичко встрани от торса беше гол! Да определиш това 130 кг-во Нещо да "вратар" е обида към истинските вратари! Ако не е баща му, няма да е титуляр и във В група! В
    Левски пон 3-ма от сегашните юноши са по-добри от тая глав! Дори 15 годишното 2007-ма година вратарче! А ако "проблема" за брутални бой според теб е, че Недялков е ЦЗ, значи нещо не ти е наред!? Ако тоя, двамата близнаци-манекени и всички бекове, вкл. резервите имаха "късмета" да са партньори на покойния и Велик Трифон Иванов в защита, най-вероятно щяха да ядат кютек от него още на терена... Такива преди 30 г. не стигаха и до резерви в А група, камо ли национали...
  • 29 Кирчо Сульов

    1 0 Отговор
    ПОЗОР ПОЗОР ПОЗОР както всичко ставащо в тая балканска клоака!
  • 30 Дедо

    0 0 Отговор
    А нашето възмущение от Перуката