Last news in Fakti

22 Юни, 2022 17:33 1 628 1

Тодор Неделев е с превръзка на главата, но вече е у дома

  • тодор неделев-
  • бфс-
  • катастрофа

Плеймейкърът на националния отбор пристигна с частен самолет

Националът на България - Тодор Неделев, най-накрая се прибра у дома след две седмици в Грузия, където се лекуваше след ужасната травма на главата, причинена след катастрофата на автобусите на „трикольорите“ в Тбилиси, научихме от БФС.

Плеймейкърът за пръв път се показа публично след инцидента, като от снимката, която бе разпространена, се вижда, че има превръзка на главата, но изглежда като човек, който върви успешно по пътя към възстановяването.

Прогнози за неговото завръщане на терена трудно могат да се направят, но е сигурно, че ще отсъства поне още няколко месеца, докато се излекува напълно и може отново да тренира пълноценно.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шишко Неделев

    0 0 Отговор
    Ся една мусака за вечеря...