Last news in Fakti

1 Юли, 2022 10:53 1 156 0

Три отбора от efbet Лигата имат заявен интерес към близнаците Цоневи

  • борислав цонев-
  • радослав цонев-
  • берое-
  • локомотив пловдив-
  • локомотив софия-
  • футбол

Засега обаче те не бързат да дават отговор, като първо ще опитат да си уредят отбори в чужбина и след това ще мислят върху българските оферти

Три отбора от efbet Лигата имат заявен интерес към близнаците Цоневи - 1
Снимка:

Три отбора от efbet Лигата имат заявен интерес към близнаците Борислав и Радослав Цоневи, след като станаха свободни агенти. 27-годишните братя са получили предложения да се присъединят към Берое, Локомотив (Пловдив) и Локомотив (София).

Засега обаче те не бързат да дават отговор, като първо ще опитат да си уредят отбори в чужбина и след това ще мислят върху българските оферти.

За последно Борислав бе част от Славия. Той заигра след началото на войната в Украйна, където имаше подписан договор с Черноморец (Одеса).

Радослав пък се оказа ненужен на Станимир Стоилов в Левски. Именно от "сините" брат му премина в украинския тим, след като преди това и той отпадна от сметките на Мъри.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА