Last news in Fakti

1 Юли, 2022 13:32 2 515 8

ЦСКА се разделя с трима играчи, ето кои са те

  • цска-
  • футбол-
  • йоан баи-
  • яник соник вилдсхут-
  • федерико варела

От клуба признаха, че ще се разделят с трима състезатели, но не разкриха имената им

ЦСКА се разделя с трима играчи, ето кои са те - 1
Снимка: cska.bg

Йоан Баи, Яник Соник Вилдсхут и Федерико Варела са тримата играчи, с които ЦСКА преговаря за прекратяване на договорите. От клуба признаха, че ще се разделят с трима състезатели, но не разкриха имената им.

Варела бе преследван от контузии в България, Вилдсхут се прочу с невероятните си пропуски и страх от противниковата врата, а Баи така и не успя да покаже нещо по-качествено с екипа на ЦСКА, пише 24 часа.

Припомняме, че младият нидерландец Абдула Аберкан е спряган за трансфер в ЦСКА от медиите в „ниската земя“. Аберкан е 22 години и играе като десен бранител.

За последно той е част от Екселсиор, за който изиграва 31 мача през изминалия сезон във второто ниво на нидерланския футбол. Преди това е бил в Спарта (Ротердам).

Той обаче блести най-вече в школата на Аякс, с които отбори печели първенствата до 17 и до 19 години.

Договорът на Аберкан, който е с марокански корени, изтича днес и от утре той ще бъде свободен агент, което ще даде възможност да подпише спокойно с нов клуб.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    2 6 Отговор
    Само да вметна, че тези теимата са многоооо искани и желани навън. И цената на всеки от тях е 5 милиона евро. Договарят се вече последните детайли и готово. А онзи другия нападателчето- тажкар той е за над 8 или поне 10 милиона евро. До края на седмицат ще бъдат продадени. Машината за пари цеца Тирето птново доказа, че за по- малйо от 5 мил. няма футболисти. Евалллла както се казва. Ааааааа и Петорчо се връща. Кюстендилеца и група вярни фенове го желаят да е на Армията. Цеца ще пребъде. Ааааааа и стадиона започва да се строи. Ще бъде за 80 до 100 хил. души. Абееееее всичко тук е цветя и рози

    Коментиран от #3, #4, #8

  • 2 8888

    5 0 Отговор
    Пропусна ли са Джеферсон
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БЪЛГАРЧЕ

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Освен да МУЧИШ не умееш абсолютно нищо друго.
  • 5 Любо Пенев

    1 5 Отговор
    Това са Литекс, на ЦСКА треньор е легендата Любо Пенев.

    Коментиран от #6

  • 6 Хах

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Любо Пенев":

    Обаче Подуенци не могат да дадат смислено обяснение, защо Цветомир Найденов и неговия ЦСКА 1948 не плаща на тия ритнитопковци???
    Нали твърди, че неговия отбор е ЦСКА!
    И защо сега ЦСКА трябва да им плаща, като вече от 2016 ЦСКА не съществувал?
    Я да чуем сега странни Подуенски размишления и страсти и да се посмеем !?!
    :)

    Коментиран от #7

  • 7 ЦСКА БГ

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хах":

    3ащо налагат наказание на ЦСКА за футболисти ритали преди повече от десет години на Армията? Нали според трола, ЦСКА е фалирал и го няма? Защо БФС се съобразява със ФИФА и КАС и защо спира трансферите на ЦСКА, ако не са ЦСКА? Цеката защо не плати на Бенжалюн, Нилсон Антонио или Сержиньо? Нали вика, че той е ЦСКА?
  • 8 Джоузеф

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Диксъне