Last news in Fakti

3 Юли, 2022 21:10 6 152 2

Световна рап звезда сложи край на проклятието в ММА, спечели 1 млн. долара

  • мма-
  • дрейк-
  • израел адесаня-
  • джаред канониър

Дрейк, който е популярен с неточните си прогнози на мачове от ММА, се обадил на Адесаня преди срещата, за да му пожелае успех и да му каже за облога

Световна рап звезда сложи край на проклятието в ММА, спечели 1 млн. долара - 1
Снимка:

Световната рап звезда Дрейк сложи край на черната си серия от залози на мачове от ММА. Канадският изпълнител спечели 1 млн. долара благодарение на победата на Израел Адесаня срещу Джаред Канониър на UFC 276 в категория средна. Нигериецът спечели с единодушно съдийско решение, за да защити титлата си.

Дрейк, който е популярен с неточните си прогнози на мачове от ММА, се обадил на Адесаня преди срещата, за да му пожелае успех и да му каже за облога.

Според медиите, рапърът разполага с над 250 млн. долара, но в последната седмица нямаше никакъв късмет със залозите. Пресата даже заговори за проклятието на Дрейк.

Канадецът най-накрая подкрепи фаворита в мача, след като преди това загуби първо 275 000 долара залагайки на претендента Жорже Масвидал и след това 550 000 на Джъстин Гетджи.

Адесаня нямаше никакви трудности срещу Канониър и го победи, като направи 116 значими удара в тялото на противника.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВО

    2 0 Отговор
    Не е спечелил милион, заложил е милион и е спечелил 250 хиляди спрямо коефициента. Пак пишем чели непрочели.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.