11 Юли, 2022 12:54 976 0

Сензация в Германия: Байерн Мюнхен иска Хари Кейн

  • хари кейн-
  • футбол-
  • байерн мюнхен

Причина за интереса на Байерн към Кейн е предстоящото напускане на Роберт Левандовски, който сам пожела да смени клубната си принадлежност

Сензация в Германия: Байерн Мюнхен иска Хари Кейн - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен може да направи още един голям трансфер през това лято, след като по-рано германските шампиони се подсилиха с голямата звезда на Ливърпул - Садио Мане. Според списание "Кикер" баварците този път са се насочили към изключително висока цел и това е капитанът на Тотнъм и на английския национален отбор Хари Кейн.

Причина за интереса на Байерн към Кейн е предстоящото напускане на Роберт Левандовски, който сам пожела да смени клубната си принадлежност. Най-силен интерес към полския нападател има от Барселона, но германците вече отхвърлиха няколко оферти с по-ниска от желаната стойност.

"Кикер" пише, че футболистите от първия отбор на Байерн, които имаха ангажименти с национални отбори, ще започнат медицински изследвания във вторник и по-късно ще се присъединят към подготовката на останалите. Именно тогава ще стане ясно дали Левандовски е променил мнението си, или ще напусне със сигурност.

28-годишният Кейн има договор с Тотнъм за още два сезона.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА