Last news in Fakti

11 Юли, 2022 14:49 1 179 7

Съперник на ЦСКА в Европа отряза феновете на "червените"

  • фенове-
  • цска-
  • футбол-
  • евротурнири-
  • гьорче петров

Отпускат само 60 билета за привържениците на "армейците"

 Съперник на ЦСКА в Европа отряза феновете на "червените" - 1

Съперникът на ЦСКА в евротурнирите Гьорче Петров ще отпусне само 60 билета за привържениците на "червените".

Ето съобщението в сайта на ЦСКА:

"Съперникът на армейците в евротурнирите „Македония Гьорче Петров“ ще отпусне само 60 билета за привържениците на ЦСКА, стана ясно от официален имейл на клуба от Скопие. След многократни срещи около организацията на двубоя и предвид усложнената политическа обстановка, местните власти и институции са взели това решение, а предоставената бройка представлява полагащите се по наредбите на УЕФА 5% от капацитета на стадион „Петър Милошевски“ (общо 1152 места).

След настоятелни разговори след жребия, първоначално от македонския клуб бяха готови да пуснат в продажба много повече места за привържениците на ЦСКА. От там не приеха идеята на армейските ръководители мачът да се изиграе на националния стадион в Скопие, за да могат всички желаещи да посетят срещата. В крайна сметка домакините, след консултации с местната федерация и полиция, са решили бройката армейски фенове да бъде редуцирана до 60. Същевременно бе променен и началния час на двубоя в Скопие. Мачът ще започне в 17:30 часа (местно време) на 21 юли.

Цената на билетите е 300 македонски денара, равняващи се на близо 10 лева. Те ще бъдат пуснати в продажба онлайн в 12:00 часа българско време, във вторник (12 юли) на този линк:"

https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=4363


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH

    9 1 Отговор
    Тези в набедената за нормална държава вече се оляха напълно...
  • 2 Вековните от Ловеч

    5 10 Отговор
    Информирайте коректно „Македония Гьорче Петров“ , че ще играят с вековните от Ловеч които A 1 време бяха Хисаря-Христо Кърпачев - ФК Осъм –ЛЕКС- Ловеч- Литекс ! Литекс не е и никога няма да бъде ЦСКА !!!
  • 3 Стоян Александров

    7 0 Отговор
    Левскар съм, ноооооооо.... цеца трябва да ги бие и в двата мача с поне 3 или 4 гола разлика. Цеца трябва да ги смаже от б...о.....й. Това е. Да се знае къде е и коя е България. Б...о...й.... и толкова и то як...
  • 4 Ганчо Гришов

    0 3 Отговор
    Пращам 1 рейс от Покрития мост до Скопие, но плащам само в една посока!
  • 5 456

    4 0 Отговор
    Този стадион има ли лиценз? Доколкото знам за да се провеждат мачове от евро турнирите капацитета на стадиона не трябва да е с по-малко от 15 000 места.
    Аз ли греша или макетата отново се подиграват с нас
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тумора лески софа

    0 1 Отговор
    Остатъците от умрелия Лефски 1914 да си гледат новото туморно образувание Лефски София и да не се занимават с умствен труд ,щото не им се отдава