Last news in Fakti

15 Юли, 2022 09:37 988 1

Шампионът на Унгария с оферта за футболист на Левски

  • футбол-
  • левски-
  • ференцварош

На „Герена” не са останали никак очаровани от предложението за един от най-перспективните си футболисти и мигновено са го отхвърлили

Шампионът на Унгария с оферта за футболист на Левски - 1
Снимка:

Унгарският шампион Ференцварош е отправил оферта на стойност 500 хил. евро за защитника на Левски Хосе Кордоба, както и 10% при следващ трансфер на панамския национал. На „Герена” не са останали никак очаровани от предложението за един от най-перспективните си футболисти и мигновено са го отхвърлили.

„Сините” биха се разделили с един от титулярите срещу значително по-висока сума. Наскоро Кордоба подписа нов договор с Левски за още три години. През миналата кампания панамецът беше под наем при столичани, но след солидното си представяне, правата му бяха откупени.

Хосе Кордоба изигра 25 мача за столичния гранд до момента във всички турнири. Той сформира отличен тандем с Ноа Сонко Сундберг в центъра на защитата. След края на миналия сезон бранителят участва с националния отбор на Панама на младежкия турнир в Тулон, където изигра много силни мачове срещу Франция и Аржентина.

Интерес към Кордоба има и от други клубове, но Левски би склонил да се раздели с него само срещу солидна сума.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.