Last news in Fakti

15 Юли, 2022 11:12 858 0

Челси и ПСЖ искат Левандовски, но той е за Барса

  • роберт левандовски-
  • футбол-
  • барселона-
  • челси-
  • псж

Част от ръководните фактори на Байерн обявиха, че Левандовски не се продава, но се счита, че на „Алианц Арена” биха се разделили с него за около 50 млн. евро

Челси и ПСЖ искат Левандовски, но той е за Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Полският нападател Роберт Левандовски на този етап отказва да преговаря с представители на Челси и ПСЖ. Двата клуба имат сериозен интерес към футболиста на Байерн, който има договор за още един сезон и отказа да го поднови.

Действията на Лева са продиктувани от факта, че той иска единствено трансфер в Барселона, твърди журналистът на Bild Кристиян Фалк. Челси и ПСЖ имат много сериозен интерес към поляка, но на този етап удрят на камък в опитите си за преговори.

В същото време Фалк добавя, че от Барселона не са пращали нова оферта за голмайстора, каквито информации се появиха.

Част от ръководните фактори на Байерн обявиха, че Левандовски не се продава, но се счита, че на „Алианц Арена” биха се разделили с него за около 50 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА