Last news in Fakti

16 Юли, 2022 20:31 1 724 11

ЦСКА стигна до точка в края при гостуването си на Локо София (ВИДЕО)

  • цска-
  • локомотив софия-
  • футбол

Срещата завърши при резултат 1:1, като "армейците" успяха да изравнят в 90-ата минута чрез Браян Морено

ЦСКА стигна до точка в края при гостуването си на Локо София (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА стигна до точката при гостуването си на Локомотив София в мач от 2-рия кръг на efbet Лига, игран на стадиона в квартал "Недажда". Срещата завърши при резултат 1:1, като "армейците" успяха да изравнят в 90-ата минута чрез Браян Морено. Преди това резултатът откри Карлос Франса в 21-вата минута от дузпа.

На стадиона в столичния квартал Надежда присъствие имаше от бившия треньор на "червените" - Стойчо Младенов.

ЦСКА стигна до точка в края при гостуването си на Локо София (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В четвъртата минута дойде първият голям шанс за един от двата отбора. Станислав Шопов пое контрола върху топката отляво и върна леко назад за Амос Юга. Халфът отправи топовен изстрел левия крак, ала топката отиде над напречната греда на Любенов.

В 17-ата минута Мики Орачев вдигна топката отляво за Селсо Рапосо, който шутира от въздуха. Топката първо се удари в бедрото на Де Нойер, след което в ръката на защитника на ЦСКА, а реферът Чинков отиде да гледа ситуацията, след което посочи бялата точка за Локо София. Зад топката застана Франса, който шутира долу вдясно на Бусато. Стражът се метна там, ала кълбото мина под плонжа му и домакините поведоха след изключително спорен наказателен удар.

ЦСКА стигна до точка в края при гостуването си на Локо София (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 26-ата подемът на Локо София продължи и тимът организира много силно нападение, а топката накрая беше изчистена към Милошев. Той отправи силен удар, който профуча встрани от десния страничен стълб на вратата, пазена от Бусато. Две след това Илия Димитров е озова "очи в очи" с Густаво Бусато след ужасно подреждане в защитата на "червените", а нападелят стреля отблизо, но бразилският страж на ЦСКА скъси ъгъла и с тяло блокира удара на юношата на Левски.

В 32-ата пък Маурисио Гарсес бе изведен вляво по нападението на ЦСКА и стреля от движение, но Александър Любенов се намеси. Седем преди края Милошев стреля от средна дистанция, а първоначално Бусато не е намеси добре, но след това улови топката. Две след това Туфегджич намери Кръстев, който стреля отблизо, а Любенов спаси.

ЦСКА стигна до точка в края при гостуването си на Локо София (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

За втората част Саша Илич направи промяна, като в игра влезе Браян Морено, а мястото си отстъпи Маурисио Гарсес. В началните минути се видя малко по-сериозна динамика в играта на ЦСКА, но тя не помагаше дотолкова тимът, който беше гост, да стига до опасно положение към вратата на Любенов. В 61-ата резервата Дончев се понесе страхотно отдясно и центрира към Калоян Кръстев. Той се размина с топката, след което срещна бедрото на Дуарте, но за негово щастие тя излезе аут.

Десет след това пък друга резерва Брайън Морено отправи силен удар отляво с десния крак, но топката отиде встрани от вратата на столичните "железничари". Четвърт час преди края на мача юношата на Левски - Любенов, без малко да дари съперника с гол, след като изтърва топката, но Кръстев не продължи да я атакува и вратарят я улови. При ответната атака пък Симеон Славчев се откъсна сам срещу Бусато и финтира бранител на ЦСКА. Последва мощен удар към вратата на "червените", а Бусато с лице спаси удара.

ЦСКА стигна до точка в края при гостуването си на Локо София (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Гостите изравниха резултата в последната минута от редовното време. Станислав Шопов пласира чудесно центриране от ъглов удар, а Браян Морено се извиси над всички и изпревари Камен Хаджиев, след което насочи топката към вратата на Любенов и тя влетя в десния ъгъл на юношата на Левски - 1:1.

До края на срещата шансове пред двата отбора нямаше, а за ЦСКА предстои ключов мач от Лигата на конференциите срещу Македония Гьорче Петров. За Локо София следва гостуване на Берое от efbet Лига идния уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЪРВОТО

    3 11 Отговор
    ПОЛУВРЕМЕ ТРЯБВАШЕ ДА Е 4-0 ЗА ЛОКОМОТИВ...
    НЕЩАСТНИ ЦЕСЕКАРИ...

    Коментиран от #2, #3

  • 2 ВТОРОТО

    9 7 Отговор

    До коментар #1 от "ПЪРВОТО":

    ВАЖНОТО Е ДА СЕ МАХНЕ НЕЗАБАВНО ТОВА БФС! Докато не се разкара това корумпирано и подчинено на Гела БФС, винаги ще има двойни стандарти! Подариха измислена дузпа на Локо Сф за рикошет в бедрото от 50 см, а вчера не дадоха две дузпи за игра с ръка без никакви рикошети на мача Ботев Враца и Ботев Пловдив! ВЪН МАФИЯТА ОКУПИРАЛА ФУТБОЛА НИ!

    Коментиран от #5, #8

  • 3 антрашпиц

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "ПЪРВОТО":

    Все тая...хванах го тоя мач на гол/гол.Добър коефицент,лесни пари.Ай наздраве..
  • 4 Благой от СОФстрой

    3 3 Отговор
    "От тука до Мароко само ЛОКО(СФ)"... Начко Михайлов!!!

    Коментиран от #7

  • 5 Нови в атака трябват

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "ВТОРОТО":

    ЦСКА за да се справи с тази престъпна организация наречена БФС, трябва да се подготви да играе мачовете си срещу 14 човека!!! За това трябват нови офанзивни футболисти! Лазар, Станислав, Гарсез, Кръстев... могат да са резерви в ЦСКА, но не са за титуляри!!! Трябват четирима нови, но с голяма класа в нападение, така че съдиите да не са основен фактор за мачовете на ЦСКА!!!
  • 6 Чорбара

    4 9 Отговор
    Тирето, боклуци,тирето слуги на ЖУЖЕТО.
  • 7 Чорбара

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Благой от СОФстрой":

    В защита катеначо и напреде бате Начо.Из Локо.- Монако.
  • 8 Припок

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "ВТОРОТО":

    Хаха хората ви убиха ти за БФС говориш. Колко е жалко да си припок и да не виждаш че 90 минути нямате една атака а Локото 3 пъти излизат сами срещу вратаря.
  • 9 Гецата

    4 6 Отговор
    ЦСКА не игра нищо, добре, че беше късмета на тяхна страна да стигнат до равенството, но така ще е докато Данаил Ганчев мисли само как да прави пари от купуване и продаване на чужденци в ЦСКА....
  • 10 ЦСКА

    7 2 Отговор
    СЪДИИТЕ И БФС СА ЯСНИ! ТЕ РАБОТЯТ ОТКРОВЕНО СРЕЩУ ЦСКА! ПРИ ТОВА БЕЗ ДА СЕ КРИЯТ! НО ЦСКА НЯМА НИТО ЕДИН ФУТБОЛИСТ,КОЙТО ДА ВНАСЯ ОСТРОТА В АТАКИТЕ! НИТО ЕДИН! НОВИЯ СЪРБИН НЕ СТАВА, ГАРСЕЗ НЕ Е ПРЕОДОЛЯЛ НИТО ЕДИН ФУТБОЛИСТ, КРЪСТЕВ НЕ Е ВКАРАЛ И ГОЛ, И КОЛКОТО И ДА ХВАЛЯТ ШОПОВ, БАВЕН Е И НЯМА ДА СТАНЕ ПО БЪРЗ ФУТБОЛИСТ! НИКОЙ НЕ СПРИНТИРА И НЕ ПРЕСИРА!

    Коментиран от #11

  • 11 Наш бг вар

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "ЦСКА":

    "Игра с ръка не се счита за нарушение, когато топката рикошира от тялото, крака или главата на същия този играч, негов съотборник или съперник, който се намира близо до него и след това докосва ръката му."
    Проблемът е че заводските настройки на Бг ВАР се правят в Разград!